Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 26 aprilie – 2 mai 2021. Balanțele pot culege roade financiare

Horoscop săptămânal 26 aprilie – 2 mai 2021. Balanțele pot culege roade financiare

De: Madalina Manole 26/04/2021 | 07:18
Horoscop săptămânal 26 aprilie – 2 mai 2021. Balanțele pot culege roade financiare

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 26 aprilie – 2 mai 2021 se numără și cea a Balanțelor care pot avea parte de schimbări financiare.

Săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021 debutează cu o Lună Plină care se formează în zodia Scorpion și care aduce ocazia să vedem anumite aspecte negative, toxice, anumite frici și dependențe din viața noastră și astfel să le punem punct.

Mercur, planeta comunicării, din zodia Taur va face o conjuncție cu Luna Neagră, dar și un sextil cu Neptun, planeta confuziei și a visării, șiun trigon cu Pluto, planeta transformătilor. Acest context ne poate aduce un curaj ieșit din comun în exprimare, inclusiv în exprimarea sentimentelor, dar și în negocieri financiare, nefiind exclus să activeze niște frici care să stea la baza faptului că ne apreciem adevărata valoare și mai acceptăm să ne „vindem” pe puțin. Puterea de convingere pe care o avem acum este mare, însă trebuie să avem grijă să nu manipulăm astfel, chiar și fără să ne dăm seama.

Pentru că este Săptămâna Mare, acest context astrologic ne ajută să-i iertăm pe cei care ne-au greșit și ne susține în rugăciune, în stabilirea unei conexiuni mai profunde cu Divinitatea.
Pe de altă parte, Soarele va face o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, iar aspectul poate aduce o mare dorință de inovație, de schimbare în viața noastră, în special fiind vorba de iubire, stimă de sine și bani. Dăm dovadă de multă originalitate și suntem mai rebeli, mai nonconformiști în dorințele noastre.

Venus, planeta iubirii, din zodia Taur va face un sextil cu Neptun și o conjuncție cu Luna Neagră, ispita și obsesia, aflată în Taur, de asemenea, iar acest context ne poate face mai dornici de iubire, mai visători, mai expresivi, pasionali, dar și mai temători, mai geloși, iar din punct de vedere financiar s-ar putea să ne facă mai cheltuitori pentru a ne satisface plăcerile.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 26 aprilie – 2 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Berbec, săptămâna aceasta vine cu provocări financiare, în special fiind vorba de cheltuieli pe care nativii le fac, fie de nevoie, fie din plăcere. Este important să fie mai chibzuiți, să facă întotdeauna calcule înainte să facă o investiție, mai ales că nu se vor simți deloc confortabil să vadă cum le scad conturile. Pe de altă parte, în plan amoros, o aventură, o relație viciată sau ascunsă se poate încheia acum, mai ales dacă nativii nu se simt apreciați și nu li se dă valoare. Totuși, aspectele aduc pasiune și erotism în cuplurile unde lucrurile merg bine. Din punct de vedere al sănătății, este de preferat să aibă mai multă grijă la alimentație, dat fiind că Marte, guvernatorul lor, aflat în zodia Rac, îi poate face mult prea pofticioși.

Horoscop săptămânal Taur: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Taur simt o nevoie majoră de schimbare în viața personală. Nativii își doresc mai mult ca niciodată să aducă ceva nou, să facă lucruri inedite. Inovația va fi un cuvânt de ordine pentru ei, deși nu le stă în caracter. Luna Plină din Scorpion va fi un moment de maximă putere pentru cei care-și doresc să încheie o relație toxică și fără viitor. Oricum, nativii sunt foarte atenți la ceilalți, iar în cuplurile trainice acest aspect îi poate ajuta să facă un pas înainte. Profesional, se bucură de creativitate, intuiție, sunt buni negociatori și au argumente sau contraargumente pentru orice li se pune în față. Le pasă mai multde ei și de confortul lor, fie emoțional, fie financiar și asta îi ajută să ia decizii bune. Cei singuri pot da dovadă de un sex-appeal ieșit din comun și astfel pot atrage mai ușor noi pretendenți.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 aprilie – 2 mai 2021

Gemenii trec printr-o etapă în care dorința de retragere, de introspecție și vindecare este foarte mare. Nativii au tendința de a se victimiza mai mult, iar starea generală nu va fi cea mai bună dacă apelează la această tactică. Cel mai bine ar fi să devină conștienți de minusurile și plusurile lor și astfel să-și îmbunătățească viața. Sunt posibile insomnii și stări anxioase, dar și stări de oboseală, de suprasolicitare. Este o perioadă bună să se desprindă de trecut și este important să evite bârfele, destăinuirile și secretele. Luna Plină poate fi un moment care le atrage atenția că trebuie să-și schimbe rutina zilnică și stilul de viață și săptămâna aceasta, mai mult ca până acum, trebuie să se odihnească. Meditația, rugăciunea și spiritualitatea pot ajuta nativii să se vindece. Din punct de vedere profesional este nevoie de ajustări pentru ca lucrurile să funcționeze și s-ar putea ca ceea ce apare la job să nu le fie pe plac din punctde vedere financiar.

Horoscop săptămânal Rac: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Rac vor fi dornici de a petrece timpul cu prietenii, ba chiar vor căuta să intre în anturaje care să le satisfacă nu doar pofta de distracție, ci și dorința de spiritualizare. Nativii sunt atrași acum de discuții pe astfel de teme și își pot lămuri multe dileme, își pot consolida convingeri. Nueste exclus să apară atracții față de persoane din cercul de prieteni, dat fiind că Luna Neagră este implicată, iar acest aspect pentru cei care sunt parte a unui cuplu poate aduce și gelozii. Este nevoie de prudență în acest sens, mai ales că Luna Plonă seproduce în sectorul iubirii lor. Totodată, aspectul acesta îi înflăcărează și le aduce mai multă pasiune în viața sentimentală. Relațiile aflate la început se pot încheia acum. Din punct de vedere profesional, nativii resimt nevoia de a schimba ceva, de a veni cu ceva nou în proiectele lor și-și fac planuri nonconformiste, îndrăznețe de viitor.

Horoscop săptămânal Leu: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de o săptămână tumultoasp și provocatoare în sectorul profesional. Pot apărea discuții cu superiorii care să nu fie nici pe departe ceea ce nativii și-au dorit, însă aspectele astrologice îi pot face pe nativi și dornici de schimbare și de revoluționare a carierei, astfel că pot avea mult curaj în a spune lucrurilor pe nume, în a-și cere drepturile. Este, în chimb, posibil ca multedin manifestările de acum să aibă la bază frici ale nativilor și atunci contextul nu le va fi favorabil. Luna Plină poate aduce tensiune în familie, inclusiv cu partenerul de viață, de aceea este important să fie deschiși și sinceri în dialog. Atenție la pasiunile ascunse sau la relațiile clandestine.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Fecioară pot profita de contextul astrologic al săptămânii pentru a se reîntoarce la spiritualitate sau, cel puțin, pentru a face loc acestor manifestări spirituale în viața lor. În această perioadă, conexiunea cu Divinitatea este favorabilă nativilor din multe puncte de vedere, inclusiv pentru că îi ajută să facă pași în evoluția lor, să înțeleagă anumite principii și filozofii de viață dintr-un alt unghi, să vadă cu alți ochi convingerile pe care le au, credințele și să audă cu alte urechi mesajele care li se transmit. Pentru alți nativi, poate fi un punct culminant acum în care înțeleg că trebuie să mai învețe ceva pentru a face progrese. Mai multă atebție la comunicare în preajma Lunii Pline. Poate veni cu revelații șiconștientizări profunde. Negocierile și tot ce ține de acte șidocumente de preferat ar fi să nu fie făcute acum. Totodată, atenție la stres, la stările de irascibilitate și la deplasări.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 aprilie – 2 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Balanță s-ar putea ca săptămâna aceasta să vină cu multe provocări legate de spiritualitate. Nativii își pun întrebări, dar au și ocazia de a primi răspunsuri și se pot conecta ușor la sfere înalte. Totodată, se pot activa niște frici, mai ales de natură financiară și nu este exclus ca unii nativi să piardă o sursă de venit, mai ales dacă nu munceau prea mult pentru ea, însă în alte cazuri pot culege roadele financiare ale unui proiect în care au investit. Banii altora, creditele, împrumuturile, moștenirile, bunurile materiale pe care le dețin cu alții sunt domenii care cer atenție acum și de preferat ar fi să nu se lase ispitiți de câștiguri rapide și nici să nu facă investiții majore. În cuplu pot apărea gelozii, se pot activa dependențe și teama de a pierde pe cineva, iar în alte cazuri tendința de infidelitate este destul de mare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o Lună Plină în zodia lor care le aduce o profundă dorință de schimbare. Nativii vor dori să se preocupe mai mult de ei înșiși și vor căuta să facă doar ceea ce-și doresc cu adevărat. Totuși, asta nu-i scutește de tensiuni cu partenerul de viață, de nemulțumiri care vin din partea celor cu care colaborează sau lucrează. Nativii vor spune destul de direct ceea ce-și doresc de la ceillați, vor fi puternici în dialoguri și greu de întors din drum sau de dus cu vorba. Săptămâna le poate fi favorabilă negocierilor și chiar semnării de noi contrcate. Într-un mod constructiv, contextul astrologic îi susține să reaprindă pasiunea în cuplu și sătrăiască la un nivel mult mai erotic experiențele sentimentale.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 aprilie – 2 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta vine cu multă muncă, stres profesional, activități diverse care s-ar putea să obosească mai mult decât s-ar aștepta nativii. Dialogurile cu colegii pot fi tensionate, cerințele superiorilor prea mari, iar dorința de schimbare și de a aduce ceva nou în modul de edesfășurare a sarcinilor este mare. Nativii nu mai doresc să-și consume atâta energie cu munca, însă este o concluzie pe care, cel mai probabil o vor trage ulterior Lunii Pline din Scorpion care este un semnal de alarmă că organismul este suprasolicitat. Săgetătorii au nevoie de odihnă mai mult ca niciodată. În cuplu și în familie pot să apară fel și fel de discuții cu tentă de reproș și îngăduința față de ceilalți poate fi cheia unor Sărbători liniștite.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Capricorn resimt cu multă bucurie venirea Paștelui și trăiesc cu intensitate fiecare aspect care se petrece acum în viața lor. Sunt nativi care se îndrăgostesc, nativi care fac declarații de dragoste pasionale, nativi care se dedică hobby-urilor lor și pasiunilor amânate până acum. Cei care sunt părinți vor dedica mult timp copiilor, jocurilor și activităților împreună. Viața sentimentală capătă o tentă mai erotică, însă atenție la magnetismul pe care-l poate manifesta un prieten asupra voastră. Luna Plină poate aduce apogeul unui proiect și culegerea roadelor. Totodată, este o perioadă de creativitate, iar din mâna lor pot ieși adevărate opere de artă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să aibă o reală problemă cu împărțirea timpului între nevoile lor și ale celorlalți, dar mai ales între carieră și familie. Luna Plină din Scorpion vine cu momente profesionale intense, tensiuni cu superiorii, frustrări și temeri, iar acasă nativii se pot izbi de rigiditatea celor dragi. Astfel, este foarte probabil să apară certuri, mai ales că Vărsătorii nu vor sta mult pe gânduri în a spune ceea ce gândesc. Este nevoie de compromis, însă mai degrabă nativii vor fi autoritari și deloc indulgenți.

Horoscop săptămânal Pești: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de multe aspecte în sectorul comunicării, iar asta îi poate face să fie mai vorbăreți ca de obicei, însă și mai direcți. Nativii pot spune vrute și nevrute, pot surprinde prin ideile lor, prin limbaj și mod de exprimare. Pot, în schimb, și atrage și cuceri prin cuvintele lor, care acționează ca un magnet asupra celorlalți. Este o perioadăfavorabilă negocierilor, însă atenție la tendința de manipulare. Luna Plină din Scorpion poate aduce conștientizări și revelații profunde legate de spiritualitate, de anumite credințe, convingeri, crezuri pe baza cărora nativii funcționează. S-ar putea ca spre finele săptămânii să iasă la suprafață multe amintiri dureroase și nativii să se autoinvinovățească pentru trecutul lor.

Sursă foto: Pixabay

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Tensiuni la Metrorex! 700 de posturi vor fi desființate, sindicaliștii amenință cu GREVA. „Doamne ferește!”
Tensiuni la Metrorex! 700 de posturi vor fi desființate, sindicaliștii amenință cu GREVA. „Doamne ferește!”
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
INCREDIBIL! De ce s-au despărțit, de fapt, Delia și Edi Iordănescu chiar înainte de nuntă
INCREDIBIL! De ce s-au despărțit, de fapt, Delia și Edi Iordănescu chiar înainte de nuntă
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Ceaușescu a plătit 60 de tone de aur pur pentru o colosală construcție din beton și fier. Aceasta funcționează impecabil și astăzi
Ceaușescu a plătit 60 de tone de aur pur pentru o colosală construcție din beton...
Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”
Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în...
Momentul în care o bombă rusească de 3 tone explodează în Harkov. A fost prima oară când rușii au lansat asemenea proiectile în Ucraina
Momentul în care o bombă rusească de 3 tone explodează în Harkov. A fost prima...
VIDEO&FOTO Noi imagini cu Putin, Kim, doi căței, un cal și o limuzină. „Ce drăguți sunt, păcat că or să ne arunce în aer pe toți”
VIDEO&FOTO Noi imagini cu Putin, Kim, doi căței, un cal și o limuzină. „Ce drăguți...
Parbriz spart de piatră. RCA-ul acoperă un astfel de incident?
Parbriz spart de piatră. RCA-ul acoperă un astfel de incident?
Irinel Columbeanu și Irinuca, lacrimi de fericire! „Îți mulțumesc, tata!” Irinel Columbeanu a rămas fără cuvinte
Irinel Columbeanu și Irinuca, lacrimi de fericire! „Îți mulțumesc, tata!” Irinel Columbeanu a rămas fără...
A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță.
A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții",...
Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia Sterp? Mama Geta se laudă cu cel mai mic preț de pe piață: „Noi o dăm mult mai ieftin. E treabă multă.”
Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia...
Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!
Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după...
Ce nu trebuie să facă elevii înainte de un examen. Profesor:
Ce nu trebuie să facă elevii înainte de un examen. Profesor: "Este absolut greşit"
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau mănânci „rahat”? Tu alegi!
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau...
Cum urmărești GRATIS meciul România – Belgia? Platformele unde vezi EURO 2024
Cum urmărești GRATIS meciul România – Belgia? Platformele unde vezi EURO 2024
Coliziune EPICĂ în spațiu, văzută cu cel mai puternic telescop al omenirii
Coliziune EPICĂ în spațiu, văzută cu cel mai puternic telescop al omenirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Cât a ajuns să coste astăzi o porție de hamsie cu usturoi în Vama Veche. Prețul e uriaș, deși sezonul abia a început
Cât a ajuns să coste astăzi o porție de hamsie cu usturoi în Vama Veche....
Cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are multe vitamine și calciu, e la fel de bun ca somonul și păstrăvul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are multe vitamine și calciu, e la...
Anunțul sosit acum: PUTIN nu va supraviețui!
Anunțul sosit acum: PUTIN nu va supraviețui!
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre rețaia cu Dragoș Bucur șiu familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre rețaia cu Dragoș Bucur șiu familia ei. Cum au...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Wizz Air mută trei zboruri din Bucureşti pe Aeroportul Internaţional Băneasa
Wizz Air mută trei zboruri din Bucureşti pe Aeroportul Internaţional Băneasa
Mașinile din România care au interzis. Se aplică de astăzi, 22 iunie
Mașinile din România care au interzis. Se aplică de astăzi, 22 iunie
Tradiții - Moșii de vară. Ce nu e bine să faci astăzi
Tradiții - Moșii de vară. Ce nu e bine să faci astăzi
Bancul de sâmbătă | „Vreau să divorțez, domnule avocat!”
Bancul de sâmbătă | „Vreau să divorțez, domnule avocat!”
Ce putea să facă, la fiecare început de săptămână, Leonard Doroftei până să fie umilit şi numit cerşetor de către români!
Ce putea să facă, la fiecare început de săptămână, Leonard Doroftei până să fie umilit...
Un rapper cunoscut din România a murit la doar 22 de ani, după ce a intrat cu mașina într-un TIR
Un rapper cunoscut din România a murit la doar 22 de ani, după ce a...
Întâlnire plină de emoție! Irina și Irinel Columbeanu, din nou împreună după 6 ani de dor: ”Cel mai frumos și fericit moment”
Întâlnire plină de emoție! Irina și Irinel Columbeanu, din nou împreună după 6 ani de...
Gabriela Cristea nu mai suportă criticile din mediul online. Cum i-a răspuns prezentatoarea unei internaute care a jignit-o
Gabriela Cristea nu mai suportă criticile din mediul online. Cum i-a răspuns prezentatoarea unei internaute...
Țara care are același steag ca al României. Se află într-unul din cele mai izolate locuri din lume, este bogată în aur și i se mai spune “Inima moartă a Africii”
Țara care are același steag ca al României. Se află într-unul din cele mai izolate...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Se află la cea mai mare altitudine, are cel mai curat aer, iar turiștii se bat pe rezervări
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Se află la cea mai mare altitudine,...
×