Home » Trending » Horoscop săptămânal 26 aprilie – 2 mai 2021. Balanțele pot culege roade financiare

Horoscop săptămânal 26 aprilie – 2 mai 2021. Balanțele pot culege roade financiare

De: Madalina Manole 26/04/2021 | 07:18
Horoscop săptămânal 26 aprilie – 2 mai 2021. Balanțele pot culege roade financiare

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 26 aprilie – 2 mai 2021 se numără și cea a Balanțelor care pot avea parte de schimbări financiare.

Săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021 debutează cu o Lună Plină care se formează în zodia Scorpion și care aduce ocazia să vedem anumite aspecte negative, toxice, anumite frici și dependențe din viața noastră și astfel să le punem punct.

Mercur, planeta comunicării, din zodia Taur va face o conjuncție cu Luna Neagră, dar și un sextil cu Neptun, planeta confuziei și a visării, șiun trigon cu Pluto, planeta transformătilor. Acest context ne poate aduce un curaj ieșit din comun în exprimare, inclusiv în exprimarea sentimentelor, dar și în negocieri financiare, nefiind exclus să activeze niște frici care să stea la baza faptului că ne apreciem adevărata valoare și mai acceptăm să ne „vindem” pe puțin. Puterea de convingere pe care o avem acum este mare, însă trebuie să avem grijă să nu manipulăm astfel, chiar și fără să ne dăm seama.

Pentru că este Săptămâna Mare, acest context astrologic ne ajută să-i iertăm pe cei care ne-au greșit și ne susține în rugăciune, în stabilirea unei conexiuni mai profunde cu Divinitatea.
Pe de altă parte, Soarele va face o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, iar aspectul poate aduce o mare dorință de inovație, de schimbare în viața noastră, în special fiind vorba de iubire, stimă de sine și bani. Dăm dovadă de multă originalitate și suntem mai rebeli, mai nonconformiști în dorințele noastre.

Venus, planeta iubirii, din zodia Taur va face un sextil cu Neptun și o conjuncție cu Luna Neagră, ispita și obsesia, aflată în Taur, de asemenea, iar acest context ne poate face mai dornici de iubire, mai visători, mai expresivi, pasionali, dar și mai temători, mai geloși, iar din punct de vedere financiar s-ar putea să ne facă mai cheltuitori pentru a ne satisface plăcerile.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 26 aprilie – 2 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Berbec, săptămâna aceasta vine cu provocări financiare, în special fiind vorba de cheltuieli pe care nativii le fac, fie de nevoie, fie din plăcere. Este important să fie mai chibzuiți, să facă întotdeauna calcule înainte să facă o investiție, mai ales că nu se vor simți deloc confortabil să vadă cum le scad conturile. Pe de altă parte, în plan amoros, o aventură, o relație viciată sau ascunsă se poate încheia acum, mai ales dacă nativii nu se simt apreciați și nu li se dă valoare. Totuși, aspectele aduc pasiune și erotism în cuplurile unde lucrurile merg bine. Din punct de vedere al sănătății, este de preferat să aibă mai multă grijă la alimentație, dat fiind că Marte, guvernatorul lor, aflat în zodia Rac, îi poate face mult prea pofticioși.

Horoscop săptămânal Taur: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Taur simt o nevoie majoră de schimbare în viața personală. Nativii își doresc mai mult ca niciodată să aducă ceva nou, să facă lucruri inedite. Inovația va fi un cuvânt de ordine pentru ei, deși nu le stă în caracter. Luna Plină din Scorpion va fi un moment de maximă putere pentru cei care-și doresc să încheie o relație toxică și fără viitor. Oricum, nativii sunt foarte atenți la ceilalți, iar în cuplurile trainice acest aspect îi poate ajuta să facă un pas înainte. Profesional, se bucură de creativitate, intuiție, sunt buni negociatori și au argumente sau contraargumente pentru orice li se pune în față. Le pasă mai multde ei și de confortul lor, fie emoțional, fie financiar și asta îi ajută să ia decizii bune. Cei singuri pot da dovadă de un sex-appeal ieșit din comun și astfel pot atrage mai ușor noi pretendenți.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 aprilie – 2 mai 2021

Gemenii trec printr-o etapă în care dorința de retragere, de introspecție și vindecare este foarte mare. Nativii au tendința de a se victimiza mai mult, iar starea generală nu va fi cea mai bună dacă apelează la această tactică. Cel mai bine ar fi să devină conștienți de minusurile și plusurile lor și astfel să-și îmbunătățească viața. Sunt posibile insomnii și stări anxioase, dar și stări de oboseală, de suprasolicitare. Este o perioadă bună să se desprindă de trecut și este important să evite bârfele, destăinuirile și secretele. Luna Plină poate fi un moment care le atrage atenția că trebuie să-și schimbe rutina zilnică și stilul de viață și săptămâna aceasta, mai mult ca până acum, trebuie să se odihnească. Meditația, rugăciunea și spiritualitatea pot ajuta nativii să se vindece. Din punct de vedere profesional este nevoie de ajustări pentru ca lucrurile să funcționeze și s-ar putea ca ceea ce apare la job să nu le fie pe plac din punctde vedere financiar.

Horoscop săptămânal Rac: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Rac vor fi dornici de a petrece timpul cu prietenii, ba chiar vor căuta să intre în anturaje care să le satisfacă nu doar pofta de distracție, ci și dorința de spiritualizare. Nativii sunt atrași acum de discuții pe astfel de teme și își pot lămuri multe dileme, își pot consolida convingeri. Nueste exclus să apară atracții față de persoane din cercul de prieteni, dat fiind că Luna Neagră este implicată, iar acest aspect pentru cei care sunt parte a unui cuplu poate aduce și gelozii. Este nevoie de prudență în acest sens, mai ales că Luna Plonă seproduce în sectorul iubirii lor. Totodată, aspectul acesta îi înflăcărează și le aduce mai multă pasiune în viața sentimentală. Relațiile aflate la început se pot încheia acum. Din punct de vedere profesional, nativii resimt nevoia de a schimba ceva, de a veni cu ceva nou în proiectele lor și-și fac planuri nonconformiste, îndrăznețe de viitor.

Horoscop săptămânal Leu: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de o săptămână tumultoasp și provocatoare în sectorul profesional. Pot apărea discuții cu superiorii care să nu fie nici pe departe ceea ce nativii și-au dorit, însă aspectele astrologice îi pot face pe nativi și dornici de schimbare și de revoluționare a carierei, astfel că pot avea mult curaj în a spune lucrurilor pe nume, în a-și cere drepturile. Este, în chimb, posibil ca multedin manifestările de acum să aibă la bază frici ale nativilor și atunci contextul nu le va fi favorabil. Luna Plină poate aduce tensiune în familie, inclusiv cu partenerul de viață, de aceea este important să fie deschiși și sinceri în dialog. Atenție la pasiunile ascunse sau la relațiile clandestine.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Fecioară pot profita de contextul astrologic al săptămânii pentru a se reîntoarce la spiritualitate sau, cel puțin, pentru a face loc acestor manifestări spirituale în viața lor. În această perioadă, conexiunea cu Divinitatea este favorabilă nativilor din multe puncte de vedere, inclusiv pentru că îi ajută să facă pași în evoluția lor, să înțeleagă anumite principii și filozofii de viață dintr-un alt unghi, să vadă cu alți ochi convingerile pe care le au, credințele și să audă cu alte urechi mesajele care li se transmit. Pentru alți nativi, poate fi un punct culminant acum în care înțeleg că trebuie să mai învețe ceva pentru a face progrese. Mai multă atebție la comunicare în preajma Lunii Pline. Poate veni cu revelații șiconștientizări profunde. Negocierile și tot ce ține de acte șidocumente de preferat ar fi să nu fie făcute acum. Totodată, atenție la stres, la stările de irascibilitate și la deplasări.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 aprilie – 2 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Balanță s-ar putea ca săptămâna aceasta să vină cu multe provocări legate de spiritualitate. Nativii își pun întrebări, dar au și ocazia de a primi răspunsuri și se pot conecta ușor la sfere înalte. Totodată, se pot activa niște frici, mai ales de natură financiară și nu este exclus ca unii nativi să piardă o sursă de venit, mai ales dacă nu munceau prea mult pentru ea, însă în alte cazuri pot culege roadele financiare ale unui proiect în care au investit. Banii altora, creditele, împrumuturile, moștenirile, bunurile materiale pe care le dețin cu alții sunt domenii care cer atenție acum și de preferat ar fi să nu se lase ispitiți de câștiguri rapide și nici să nu facă investiții majore. În cuplu pot apărea gelozii, se pot activa dependențe și teama de a pierde pe cineva, iar în alte cazuri tendința de infidelitate este destul de mare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o Lună Plină în zodia lor care le aduce o profundă dorință de schimbare. Nativii vor dori să se preocupe mai mult de ei înșiși și vor căuta să facă doar ceea ce-și doresc cu adevărat. Totuși, asta nu-i scutește de tensiuni cu partenerul de viață, de nemulțumiri care vin din partea celor cu care colaborează sau lucrează. Nativii vor spune destul de direct ceea ce-și doresc de la ceillați, vor fi puternici în dialoguri și greu de întors din drum sau de dus cu vorba. Săptămâna le poate fi favorabilă negocierilor și chiar semnării de noi contrcate. Într-un mod constructiv, contextul astrologic îi susține să reaprindă pasiunea în cuplu și sătrăiască la un nivel mult mai erotic experiențele sentimentale.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 aprilie – 2 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta vine cu multă muncă, stres profesional, activități diverse care s-ar putea să obosească mai mult decât s-ar aștepta nativii. Dialogurile cu colegii pot fi tensionate, cerințele superiorilor prea mari, iar dorința de schimbare și de a aduce ceva nou în modul de edesfășurare a sarcinilor este mare. Nativii nu mai doresc să-și consume atâta energie cu munca, însă este o concluzie pe care, cel mai probabil o vor trage ulterior Lunii Pline din Scorpion care este un semnal de alarmă că organismul este suprasolicitat. Săgetătorii au nevoie de odihnă mai mult ca niciodată. În cuplu și în familie pot să apară fel și fel de discuții cu tentă de reproș și îngăduința față de ceilalți poate fi cheia unor Sărbători liniștite.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Capricorn resimt cu multă bucurie venirea Paștelui și trăiesc cu intensitate fiecare aspect care se petrece acum în viața lor. Sunt nativi care se îndrăgostesc, nativi care fac declarații de dragoste pasionale, nativi care se dedică hobby-urilor lor și pasiunilor amânate până acum. Cei care sunt părinți vor dedica mult timp copiilor, jocurilor și activităților împreună. Viața sentimentală capătă o tentă mai erotică, însă atenție la magnetismul pe care-l poate manifesta un prieten asupra voastră. Luna Plină poate aduce apogeul unui proiect și culegerea roadelor. Totodată, este o perioadă de creativitate, iar din mâna lor pot ieși adevărate opere de artă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să aibă o reală problemă cu împărțirea timpului între nevoile lor și ale celorlalți, dar mai ales între carieră și familie. Luna Plină din Scorpion vine cu momente profesionale intense, tensiuni cu superiorii, frustrări și temeri, iar acasă nativii se pot izbi de rigiditatea celor dragi. Astfel, este foarte probabil să apară certuri, mai ales că Vărsătorii nu vor sta mult pe gânduri în a spune ceea ce gândesc. Este nevoie de compromis, însă mai degrabă nativii vor fi autoritari și deloc indulgenți.

Horoscop săptămânal Pești: 26 aprilie – 2 mai 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de multe aspecte în sectorul comunicării, iar asta îi poate face să fie mai vorbăreți ca de obicei, însă și mai direcți. Nativii pot spune vrute și nevrute, pot surprinde prin ideile lor, prin limbaj și mod de exprimare. Pot, în schimb, și atrage și cuceri prin cuvintele lor, care acționează ca un magnet asupra celorlalți. Este o perioadăfavorabilă negocierilor, însă atenție la tendința de manipulare. Luna Plină din Scorpion poate aduce conștientizări și revelații profunde legate de spiritualitate, de anumite credințe, convingeri, crezuri pe baza cărora nativii funcționează. S-ar putea ca spre finele săptămânii să iasă la suprafață multe amintiri dureroase și nativii să se autoinvinovățească pentru trecutul lor.

Sursă foto: Pixabay

Parteneri
Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”
Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”
O nouă boală face ravagii! A produs deja mai multe decese. Medicii sunt în alertă
O nouă boală face ravagii! A produs deja mai multe decese. Medicii sunt în alertă
De ce se mută Catinca Roman din România. Sora Oanei Roman, decizie radicală
De ce se mută Catinca Roman din România. Sora Oanei Roman, decizie radicală
FOTO. Imagini fierbinți cu Antonia din Maldive! A făcut ravagii într-un costum de baie
FOTO. Imagini fierbinți cu Antonia din Maldive! A făcut ravagii într-un costum de baie
Marele sportiv al ţării, de fapt un monstru! Şi-a ucis iubita. Înfiorător: i-a injectat o substanţă şi a aruncat-o de pe pod. Primele detalii
Marele sportiv al ţării, de fapt un monstru! Şi-a ucis iubita. Înfiorător: i-a injectat o...
CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine îl înșeală Olivia Steer pe Andi Moisescu! S-a aflat totul
CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine îl înșeală Olivia Steer pe Andi Moisescu! S-a aflat totul
Bianca Drăguşanu l-a UMILIT pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul, în pat:
Bianca Drăguşanu l-a UMILIT pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul, în pat:
De-a dreptul uluitor. Unde lucrează acum Viorica Dăncilă
De-a dreptul uluitor. Unde lucrează acum Viorica Dăncilă
Crima care a îngrozit România: Farmaciste din Brașov, ÎMPUȘCATE în CAP la serviciu
Crima care a îngrozit România: Farmaciste din Brașov, ÎMPUȘCATE în CAP la serviciu
Persoanele cu această grupă de sânge sunt mai predispuse la cheaguri de sânge
Persoanele cu această grupă de sânge sunt mai predispuse la cheaguri de sânge
Horoscop INEDIT. Află care e cea mai favorizată zodie, DUMNEZEU veghează asupra lor
Horoscop INEDIT. Află care e cea mai favorizată zodie, DUMNEZEU veghează asupra lor
Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie: ”Sincer, aş vrea să te sărut şi eu!”
Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie: ”Sincer,...
Sărbătoare mare mâine! Cui să îi spui La mulți ani
Sărbătoare mare mâine! Cui să îi spui La mulți ani
Raed Arafat, dat afară. Ce s-a întâmplat cu șeful SMURD?
Raed Arafat, dat afară. Ce s-a întâmplat cu șeful SMURD?
BANCUL ZILEI – Bancherul și degetul plăcerii nebănuite
BANCUL ZILEI – Bancherul și degetul plăcerii nebănuite
Motivul pentru care Nicolae Ceaușescu nu avea niciodată bani la el! Cu toate astea, traia intr-un lux colosal FOTO
Motivul pentru care Nicolae Ceaușescu nu avea niciodată bani la el! Cu toate astea, traia...
Vești proaste pentru acești români! Este vorba despre cei care nu se vaccinează
Vești proaste pentru acești români! Este vorba despre cei care nu se vaccinează
Germania trimite o undă de şoc în toată lumea! Un nou virus ne va lovi. Va fi mai grav decât COVID
Germania trimite o undă de şoc în toată lumea! Un nou virus ne va lovi....
Lovitură pentru șoferi. Lipsa documentului îi va lăsa fără zeci de mii de lei!
Lovitură pentru șoferi. Lipsa documentului îi va lăsa fără zeci de mii de lei!
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E...
Horoscop 6 mai 2021. Zodia care face o schimbare importantă în carieră
Horoscop 6 mai 2021. Zodia care face o schimbare importantă în carieră
Când vom putea renunţa la purtarea măştii în spaţii deschise? Ministrul Sănătăţii, despre data propusă de Florin Cîţu
Când vom putea renunţa la purtarea măştii în spaţii deschise? Ministrul Sănătăţii, despre data propusă...
A murit regele maneliștilor! Este durere mare printre cântăreți
A murit regele maneliștilor! Este durere mare printre cântăreți
Marea câștigătoare s-a dat de gol pe net! Pe cine a ales Burlacul Andi la final
Marea câștigătoare s-a dat de gol pe net! Pe cine a ales Burlacul Andi la...
Această tânără atractivă era pe stradă și a întâlnit un străin. Este uluitor ce a convins-o să facă, în public - VIDEO
Această tânără atractivă era pe stradă și a întâlnit un străin. Este uluitor ce a...
FOTO. Anda Adam, imagini incendiare de Paște! Cum s-a lăsat pozată vedeta
FOTO. Anda Adam, imagini incendiare de Paște! Cum s-a lăsat pozată vedeta
Motivul uluitor pentru care nevasta a divorțat de Bill Gates după 27 de ani de căsnicie
Motivul uluitor pentru care nevasta a divorțat de Bill Gates după 27 de ani de...
„Bombă
„Bombă"! Daniela Crudu nu s-a putut abține: Apariție interzisă minorilor în costum de baie minuscul
Catinca Roman, decizie fără precedent! Creatoarea de modă se mută din România. Care este motivul acestei mutări neașteptate
Catinca Roman, decizie fără precedent! Creatoarea de modă se mută din România. Care este motivul...
DEZVĂLUIRI despre scandalul uciderii ursului Arthur de un prinţ austriac
DEZVĂLUIRI despre scandalul uciderii ursului Arthur de un prinţ austriac
Catastrofă la graniţa cu România: Moartea şi degradarea sunt omniprezente. Oraşe întregi părăsite, obloanele trase, lacăte la uşi. Ţara vecină care moare şi dispare
Catastrofă la graniţa cu România: Moartea şi degradarea sunt omniprezente. Oraşe întregi părăsite, obloanele trase,...
Delia Matache, mesaj îngrijorător pe internet: „Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul meu plânge!”
Delia Matache, mesaj îngrijorător pe internet: „Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul...
DeTALII ȘOC despre divorțul lui Bill Gates! Ce RITUAL ciudat are miliardarul cu fosta iubită
DeTALII ȘOC despre divorțul lui Bill Gates! Ce RITUAL ciudat are miliardarul cu fosta iubită
Alertă MONDIALĂ! O rachetă va lovi Pământul. A fost scăpată de sub control în spațiu
Alertă MONDIALĂ! O rachetă va lovi Pământul. A fost scăpată de sub control în spațiu
Este cel mai apreciat model Volvo în acest moment. Suedezii nu fac față cu producția
Este cel mai apreciat model Volvo în acest moment. Suedezii nu fac față cu producția