Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 20 aprilie 2021. Mercur a intrat în zodia Taur

Horoscop zilnic 20 aprilie 2021. Mercur a intrat în zodia Taur

De: Madalina Manole 20/04/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 20 aprilie 2021. Mercur a intrat în zodia Taur

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii Taur au parte de intrarea lui Mercur în zodia lor, aspect care îi va susține din punct de vedere al comunicării și rațiunii.

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, a intrat în zodia Taur, acolo unde se află deja și Venus, planeta iubirii și guvernatoarea zodiei. Mercur va traversa acest semn zodiacal până pe data de 4 mai, perioadă în care putem fi mai conservatori și mai tradiționaliști în modul de gândire, iar ideile pot fi destul de rigide și chiar fixiste. Cu Mercur în Taur nu ne vom grăbi deloc să tragem concluzii și vom analiza destul de mult ideile care ne trec prin minte înainte de a le pune în practică. Este un tranzit care ne ajută în dialogurile sentimentale, pentru că aduce senzualitate, dar și seriozitate, dar ne susține și în gândirea financiară și ne poate aduce soluții de creștere a veniturilor.

Mercur se află încă foarte aproape de Soare, adică în conjuncție, iar acest aspect ne poate stimula foarte mult gândirea, oferindu-ne chiar și idei creative, de aceea mulți pot să-și valorifice acum talentele native. Zodiile care se vor bucura din plin de acest tranzit sunt zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), dar și zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești), dar și cei care au ascendentul aici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți sub semnul de Foc al Berbecului vor fi foarte vigilenți la tot ce ține de finanțele lor în perioada următoare. Mercur le poate aduce idei financiare foarte bune, pot găsi soluții despre cum să-și crească bugetul și oportunitățile nu vor întârzia să apară. Sunt și nativi care acum realizează că talentele personale pot fi sursă de câștiguri și le pot monetiza.

Horoscop Taur

Taurii se răsfață cu razele Soarelui, proaspăt intrat în zodia lor, iar cu Mercur alături nu au decât motive de bucurie și laudă. Este o perioadă în care nativii pot fi mult mai comunicativi, mai deschiși flirtului și socializării, iar dialogurile susținute pot face valuri ușor, se pot face plăcuți de cei din jur. În plus, persoanele pe care le cunosc acum se pot dovedi importante în progresul lor. Taurii vor avea o minte lucidă și orientată spre câștiguri acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține în comunicarea cu persoana iubită.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de intrarea lui Mercur, guvernatorul lor, într-un sector al subconștientului, ipostază din care, deși stimulează psihicul, aduce și răspunsuri. Dialogurile interioare, cu sinele, pot fi de ajutor acum pentru că pot aduce revelații și conștientizări. Totodată, amintirile pot reveni, dar și persoane din trecut sau pot relua discuții din trecut pe care le credeau încheiate. Este o perioadă bună să ridice ancora și să se desprindă de persoane, contexte care le controlează viața și îi țin în loc.

Horoscop Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac, tranzitul lui Mercur prin Taur le este de mare ajutor pentru a se reconecta la viața socială, pentru a socializa mai mult și pentru a lega noi relații. Dialogurile cu prietenii sunt susținute acum, se pot chiar împăca cupersoane din anturaj, însă marele beneficu este că pot să se ocupe mai mult de proiectele lor și pot primi sprijin de la persoane importante. Horoscopul zilei le cere să-și seteze obiectuve și să-și facă planuri de viitor practice.

Horoscop Leu

Pentru nativii Leu, tranzitul lui Mercur prin zodia Taur îi susține în sectorul carierei. Nativii pot să-și îmbunătățească comunicarea cu superiorii, pot purta dialoguri importante privind direcția lor profesională, privind obținerea unei funcții sau atingerea obiectivelor. Se vor concentra mult mai mult pe carieră și asta le va aduce ocazii de afirmare, de a se face remarcați.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se bucură din plin de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, în zodia Taur pentru că au șansa să-și lămurească niște principii de viață, niște convingeri și viziuni. Pentru unii nativi este o perioadă în care interesul pentru studiu și dezvoltare personală sau profesională va crește și vor fi interesați de noi domenii, poate chiar de obținerea unei diplome sau reluarea unor cursuri. Pentru alți nativi poate fi o perioadă în care pot rezolva situații birocratice, ce țin de acte.

Horoscop Balanță

Balanțele pot profita de tranzitul lui Mercur prin zodia Taur pentru a intra în posesia unei sume de bani, pentru a obține un împrumut, un credit, o moștenire. Poate fi vorba de bani investiți, însă nu trebuie să se aștepte ca rezultatele, câștigurile să apară îmediat. Horoscopul de azi îi sfătuiește să stea de vorbă cu partenerul despre buget, cheltuieli și despre viața intimă, despre minusurile și plusurile existente în cuplu.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul relațiilor, iar acest aspect îi ajută foarte mult să-și îmbunătățească comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu colaboratorii și cu cei cu care desfășoară activități profesionale. Acum se pot discuta subiecte care au creat animozități sau se pot clarifica neînțelegeri. Este o perioadă bună pentru semnarea unor noi contracte, pentru asocieri noi, dar și pentru relații, așa că nativii care cunsc acum persoane noi și se simt atrși, au toate șansele să lege ceva de durată.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, acest tranzit al lui Mercur poate fi benefic discuțiilor la locul de muncă, lămuririi unor neînțelegeri cu colegii, dar și ideilor practice despre cum să-și eficientizeze munca și să aibă un randament crescut. Pot apărea oportunități de angajare, nativii pot merge la interviuri în această perioadă sau își pot găsi joburi extra. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibă grijă și la sănătate pe durata acestui tranzit și să facă schimbări în stilul de viață și în rutina zilnică.

Horoscop Capricorn

Mercur în tranzitul său prin Taur le este deosebit de benefic Capricornilor deoarece le activează pofta de socializare, de flirt și pot deveni mai cuceritori, mai deschiși dialogului sentimental. Este un aspect care susține inclusiv discuțiile și clarificările cu persoana iubită, dar și cu copiii. În cupluri se poate discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Pentru alți nativi, va fi operioadă în care descoperă noi pasiuni și hobby-uri.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia odată cu acest tranzit al lui Mercur prin Taur să comunice mai bine cu familia, să clarifice situații și să rezolve neînțelegeri cu cei dragi. Se pot ocupa de acte care vizează bunuri patrimoniale sau de rezolvarea unor situații ce țin de casă. Totodată, cum Mercur le guvernează iubirea. Ar putea fi mai practici în aspectele care țin de viața sentimentală, mai ales dacă-și doresc ca o relație să funcționeze.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești se bucură de tranzitul lui Mercur prin sectorul comunicării, semn că în perioada următoare își vor îmbunătăți dialogul cu cei din jur, vor avea idei bune și vor găsi soluții practice pentru rezolvarea situațiilor cotidiene. Sunt foarte bine susținuți în procesul de învățare, în negocieri, ședințe și interviuri sau discursuri publice. Cum Mercur le guvernează relațiile, comunicarea în cuplu se va îmbunătăți simțitor și nativii pot ajunge la înțelegeri cu partenerul. Horoscopul zilei de 20 aprilie le aduce nativilor ocazia de a se exprima coerent și de a se face foarte bine înțeleși de cei din jur.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a lăsat prea mult la vedere
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a...
Motivul pentru care avocatul lui Navalnîi a fost arestat după ce trupul opozantului rus a fost ridicat de către mama lui
Motivul pentru care avocatul lui Navalnîi a fost arestat după ce trupul opozantului rus a...
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Cel mai mare angajator din Dolj. Are aproape 6.400 de salariaţi
Cel mai mare angajator din Dolj. Are aproape 6.400 de salariaţi
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul Putin și i-au fost confiscate uzinele
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul...
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc: Ce-i cu asta, nenorocito?
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc:...
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce s-a întâmplat, de fapt?!
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce...
„Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a Mioarei Roman, în ziua înmormântării. Catinca Roman a răbufnit
„Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a...
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în Biserica Ortodoxă din Curtici? Bogdan s-a luptat cinci săptămâni să trăiască
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în...
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu 2 camere de 1200 de euro.” Octavian Strunilă despre datoriile strânse la patru bănci
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu...
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu i-a venit să creadă ce i-a făcut Anghel Damian. A tot sperat că lucrurile vor sta altfel: „Mă usuc de nervi”
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu...
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…” / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și...
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 februarie
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 februarie
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
CE I-A FĂCUT Ponta lui Traian BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier a recunoscut abia acum: Am greșit și regret
CE I-A FĂCUT Ponta lui Traian BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier a...
O nouă autostradă în România. Când va fi inaugurată
O nouă autostradă în România. Când va fi inaugurată
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o conservă din magazin
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o...
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a fost găsit mort la doar 31 de ani
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a...
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale