Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 20 aprilie 2021. Mercur a intrat în zodia Taur

Horoscop zilnic 20 aprilie 2021. Mercur a intrat în zodia Taur

De: Madalina Manole 20/04/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 20 aprilie 2021. Mercur a intrat în zodia Taur

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii Taur au parte de intrarea lui Mercur în zodia lor, aspect care îi va susține din punct de vedere al comunicării și rațiunii.

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, a intrat în zodia Taur, acolo unde se află deja și Venus, planeta iubirii și guvernatoarea zodiei. Mercur va traversa acest semn zodiacal până pe data de 4 mai, perioadă în care putem fi mai conservatori și mai tradiționaliști în modul de gândire, iar ideile pot fi destul de rigide și chiar fixiste. Cu Mercur în Taur nu ne vom grăbi deloc să tragem concluzii și vom analiza destul de mult ideile care ne trec prin minte înainte de a le pune în practică. Este un tranzit care ne ajută în dialogurile sentimentale, pentru că aduce senzualitate, dar și seriozitate, dar ne susține și în gândirea financiară și ne poate aduce soluții de creștere a veniturilor.

Mercur se află încă foarte aproape de Soare, adică în conjuncție, iar acest aspect ne poate stimula foarte mult gândirea, oferindu-ne chiar și idei creative, de aceea mulți pot să-și valorifice acum talentele native. Zodiile care se vor bucura din plin de acest tranzit sunt zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), dar și zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești), dar și cei care au ascendentul aici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți sub semnul de Foc al Berbecului vor fi foarte vigilenți la tot ce ține de finanțele lor în perioada următoare. Mercur le poate aduce idei financiare foarte bune, pot găsi soluții despre cum să-și crească bugetul și oportunitățile nu vor întârzia să apară. Sunt și nativi care acum realizează că talentele personale pot fi sursă de câștiguri și le pot monetiza.

Horoscop Taur

Taurii se răsfață cu razele Soarelui, proaspăt intrat în zodia lor, iar cu Mercur alături nu au decât motive de bucurie și laudă. Este o perioadă în care nativii pot fi mult mai comunicativi, mai deschiși flirtului și socializării, iar dialogurile susținute pot face valuri ușor, se pot face plăcuți de cei din jur. În plus, persoanele pe care le cunosc acum se pot dovedi importante în progresul lor. Taurii vor avea o minte lucidă și orientată spre câștiguri acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține în comunicarea cu persoana iubită.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de intrarea lui Mercur, guvernatorul lor, într-un sector al subconștientului, ipostază din care, deși stimulează psihicul, aduce și răspunsuri. Dialogurile interioare, cu sinele, pot fi de ajutor acum pentru că pot aduce revelații și conștientizări. Totodată, amintirile pot reveni, dar și persoane din trecut sau pot relua discuții din trecut pe care le credeau încheiate. Este o perioadă bună să ridice ancora și să se desprindă de persoane, contexte care le controlează viața și îi țin în loc.

Horoscop Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac, tranzitul lui Mercur prin Taur le este de mare ajutor pentru a se reconecta la viața socială, pentru a socializa mai mult și pentru a lega noi relații. Dialogurile cu prietenii sunt susținute acum, se pot chiar împăca cupersoane din anturaj, însă marele beneficu este că pot să se ocupe mai mult de proiectele lor și pot primi sprijin de la persoane importante. Horoscopul zilei le cere să-și seteze obiectuve și să-și facă planuri de viitor practice.

Horoscop Leu

Pentru nativii Leu, tranzitul lui Mercur prin zodia Taur îi susține în sectorul carierei. Nativii pot să-și îmbunătățească comunicarea cu superiorii, pot purta dialoguri importante privind direcția lor profesională, privind obținerea unei funcții sau atingerea obiectivelor. Se vor concentra mult mai mult pe carieră și asta le va aduce ocazii de afirmare, de a se face remarcați.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se bucură din plin de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, în zodia Taur pentru că au șansa să-și lămurească niște principii de viață, niște convingeri și viziuni. Pentru unii nativi este o perioadă în care interesul pentru studiu și dezvoltare personală sau profesională va crește și vor fi interesați de noi domenii, poate chiar de obținerea unei diplome sau reluarea unor cursuri. Pentru alți nativi poate fi o perioadă în care pot rezolva situații birocratice, ce țin de acte.

Horoscop Balanță

Balanțele pot profita de tranzitul lui Mercur prin zodia Taur pentru a intra în posesia unei sume de bani, pentru a obține un împrumut, un credit, o moștenire. Poate fi vorba de bani investiți, însă nu trebuie să se aștepte ca rezultatele, câștigurile să apară îmediat. Horoscopul de azi îi sfătuiește să stea de vorbă cu partenerul despre buget, cheltuieli și despre viața intimă, despre minusurile și plusurile existente în cuplu.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul relațiilor, iar acest aspect îi ajută foarte mult să-și îmbunătățească comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu colaboratorii și cu cei cu care desfășoară activități profesionale. Acum se pot discuta subiecte care au creat animozități sau se pot clarifica neînțelegeri. Este o perioadă bună pentru semnarea unor noi contracte, pentru asocieri noi, dar și pentru relații, așa că nativii care cunsc acum persoane noi și se simt atrși, au toate șansele să lege ceva de durată.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, acest tranzit al lui Mercur poate fi benefic discuțiilor la locul de muncă, lămuririi unor neînțelegeri cu colegii, dar și ideilor practice despre cum să-și eficientizeze munca și să aibă un randament crescut. Pot apărea oportunități de angajare, nativii pot merge la interviuri în această perioadă sau își pot găsi joburi extra. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibă grijă și la sănătate pe durata acestui tranzit și să facă schimbări în stilul de viață și în rutina zilnică.

Horoscop Capricorn

Mercur în tranzitul său prin Taur le este deosebit de benefic Capricornilor deoarece le activează pofta de socializare, de flirt și pot deveni mai cuceritori, mai deschiși dialogului sentimental. Este un aspect care susține inclusiv discuțiile și clarificările cu persoana iubită, dar și cu copiii. În cupluri se poate discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Pentru alți nativi, va fi operioadă în care descoperă noi pasiuni și hobby-uri.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia odată cu acest tranzit al lui Mercur prin Taur să comunice mai bine cu familia, să clarifice situații și să rezolve neînțelegeri cu cei dragi. Se pot ocupa de acte care vizează bunuri patrimoniale sau de rezolvarea unor situații ce țin de casă. Totodată, cum Mercur le guvernează iubirea. Ar putea fi mai practici în aspectele care țin de viața sentimentală, mai ales dacă-și doresc ca o relație să funcționeze.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești se bucură de tranzitul lui Mercur prin sectorul comunicării, semn că în perioada următoare își vor îmbunătăți dialogul cu cei din jur, vor avea idei bune și vor găsi soluții practice pentru rezolvarea situațiilor cotidiene. Sunt foarte bine susținuți în procesul de învățare, în negocieri, ședințe și interviuri sau discursuri publice. Cum Mercur le guvernează relațiile, comunicarea în cuplu se va îmbunătăți simțitor și nativii pot ajunge la înțelegeri cu partenerul. Horoscopul zilei de 20 aprilie le aduce nativilor ocazia de a se exprima coerent și de a se face foarte bine înțeleși de cei din jur.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cum a fost CUCERITĂ ispita Antonela de milionarul român: „A venit să mă ia cu avionul și...”
Cum a fost CUCERITĂ ispita Antonela de milionarul român: „A venit să mă ia cu...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă aici bani frumoşi
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte ieftină, dar mulți români evită s-o cumpere
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte...
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au transmis sute de mesaje de felicitări! El și Cristina sunt în culmea fericirii!
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Iarna se ÎNTOARCE în România! Meteorologii anunță un nou val de aer polar peste țara noastră
Iarna se ÎNTOARCE în România! Meteorologii anunță un nou val de aer polar peste țara...
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: Cel mai drăguţ! Ce a putut spune despre Adrian Mutu
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: Cel mai drăguţ! Ce...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din adâncuri au uimit pe toată lumea. Puțini știu unde se află
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din...
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie, dar puțini știu la ce este bună
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie,...