Home » Stiri » Horoscop zilnic 4 iunie 2021. Trigonul de Aur pe cer: șanse pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 4 iunie 2021. Trigonul de Aur pe cer: șanse pentru toate zodiile

De: Madalina Manole 04/06/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 4 iunie 2021. Trigonul de Aur pe cer: șanse pentru toate zodiile

Horoscopul zilei de 4 iunie2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Trigonul de Aur aduce șanse și noroc pentru toate zodiile.

Astăzi se formează pe cer un aspect de susținere între cei doi benefici ai astrologiei, Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic, aspect denumit Trigonul de Aur, grației influenței sale pozitive pe care o revarsă asupra tuturor. Trigonul de Aur se formează destul de des, însă atunci când una dintre planete este potențată devine cu atât mai puternic, iar acum vorbim de Jupiter, care se află în Pești, zodia sa de domiciliu tradițional, prin urmare energia sa este intensă. Aspectul de acum s-a mai repetat în urmă cu 12 ani și își va face simțită prezența până pe 10 iunie.

Venus este planeta iubirii și a banilor, și se află în zodia Rac, iar Jupiter este planeta expansiunii și progresului, și se află în zodia Pești, prin urmare trigonul dintre cele două poate aduce multă intensitate emoțională, romantism, generozitate și bună dispoziție. Totodată, putem avea parte de șanse, câștiguri, dar și ajutor divin. Un dar sosit de sus poate ajunge în viața noastră, în casa noastră. Este important să nu facem excese de niciun fel și să avem grijă la propriile noastre vulnerabilități, pentru că dacă le amplificăm, când Jupiter va retrograda luna viitoare și va reveni peste aceleași grade, s-ar putea să regretăm.

Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești), dar și cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt cele mai avantajate de Trigonul de Aur, dar și cei care au ascendentul aici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au ocazia unor realizări în plan familial sau legate de locuință. Poate fi vorba de șanse pentru a pune bazele unui cămin, pentru a-și îmbunătăți relația cu părinții, pentru a cumpăra/renova o locuință, șanse pentru a-și reechilibra relația cu ei înșiși, cu copilul interior. Poate fi vorba, de asemenea, de vindecare sufletească, emoțională, de depășire a unui context dificil din trecut, poate chiar a unei dezamăgiri sentimentale. Pot primi ajutor prin intermediul celorlalți și pot avea parte de deblocări miraculoase. Mulți nativi scapă de frici și ancore acum.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură din plin de Trigonul de Aur, cu atât mai mult cu cât Venus le este guvernatoare. Nativii pot studia ceva ce-i pune pe un nou drum sau se pot realiza grație a ceea ce au învățat. Au susținere cei care dau examene, teste, interviuri, cei care susțin ședințe și discursuri publice sau negociază. Totodată, au șansa de a se promova și de a se bucura de succes și popularitate, de creșterea cercului de prieteni. Horoscopul de azi îi susține în tot ce ține de zona comunicării și le poate aduce mesaje, informații neprețuite.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de beneficii neașteptate care vizează zona financiară. Poate fi vorba de creșterea veniturilor, a salariului, de avantaje materiale, bonusuri și cadouri, pot fi recompensați într-un fel sau altul pentru responsabilitatea profesională de care au dat dovadă. Nativii se pot bucura de beneficii de imagine, se pot reinventa profesional și mai ales li se pot recunoaște talentele și pot prinde curajul necesar pentru a-și valorifica cu adevărat talentele. Este o perioadă de recăpătare a încrederii de sine.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură din plin de beneficiile aduse de Trigonul de Aur, dat fiind că Venus se află chiar în zodia lor. Este momentul unor noi începuturi pentru acești nativi, iar acestea pot avea legătură cu iubirea și banii, inclusiv cu iubirea de sine și valoarea personală. Convingerile și principiile de viață se pot clarifica într-o direcție care să-i ajute în evoluție. Pentru mulți nativi beneficiile pot veni din străinătate sau prin intermediul persoanelor de altă naționalitate, prin intermediul unei diplome care-i conduce pe calea progresului. Este o perioadă de creativitate, inspirație și intuiție, iar imaginația poate fi plină de bogății pe care trebuie să le exploreze și exploateze.

Horoscop Leu

Leii pot găsi soluții neașteptate la problemele lor, pot primi ajutor divin, se pot detașa de frici, de angoase, de ancore care îi țin pe loc. Nativii se pot elibera de atașamente emoționale, de dependențe sentimentale, de vicii și obiceiuri toxice, pot trece peste pierderile avute și pot avea un sentiment de siguranță financiară și/sau emoțională. Horoscopul de azi le transmite că trecutul va fi depășit. Cei care sunt căsătoriți sau parte a unui cuplu vechi se pot redescoperi și reîndrăgosti, iar în cazul altora se poate reîntoarce cineva din trecut.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt avantajate de Trigonul de Aur în zona relațională, fie că este vorba de relații de prietenie, de cuplu sau profesionale. Nativii se pot bucura de popularitate, de promovare și succes în proiectele de grup în care sunt implicați. Primesc ajutor de la ceilalți sau oportunitățile vin prin intermediul altora, de aceea se pot aștepta la sponsorizări și finanțări, cineva poate investi în ideile lor. Viața de cuplu cunoaște expansiune, se îmbunătățesc relațiile cu colaboratorii și partenerii de afaceri, își lărgesc cercul de prieteni și pot intra în anturaje care să le aducă beneficii.

Horoscop Balanță

Fiind guvernați de Venus, cei născuți în zodia Balanță se bucură și ei din plin de acest Trigon de Aur. Nativii au parte de oportunități profesionale, șansa de a li se recunoaște meritele, de a avansa la locul de muncă, de a se bucura de beneficii de imagine, de a se reinventa socio-profesional. Li se poate recunoaște autoritatea într-un anumit context și-și pot îmbunătăți reputația. Totodată, cei care-și caută un job se pot angaja acum. Balanțele care se confruntă cu probleme de sănătate au șanse să descopere remediul necesar și să-și îmbunătățească starea generală.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot avea parte de expansiune sentimentală, pot face progrese într-o poveste de dragoste sau se pot îndrăgosti și pot începe o nouă și romantică poveste de iubire. Totodată, pot să facă progrese în relația cu copiii. Este o perioadă în care se pot realiza prin studii, pot avea șansa de a-și pune în practică o diplomă, de a duce un hobby la un nivel superior, șansa de a pleca în străinătate. Pot veni beneficii prin persoane de altă naționalitate. De asemenea, nativii își pot asuma rolul de mentori și-i pot ghida pe alții în evoluție. Horoscopul de azi le oferă multă creativitate, imaginație și intuiție.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se pot redresa financiar într-un mod neașteptat, mai ales cu ajutorul altora, inclusiv al partenerului de viață, sau printr-un credit, o investiție făcută, un sprijin material venit de la alții, un avantaj material. Cei care luptă pentru obținerea unui credit imobiliar acum pot primi aprobarea. Poate fi vorba de aprobări, avize, asigurări și autorizații pe care le obțin acum și legate de alte acte depuse. Totodată, au ocazia să se debaraseze de frici, angoase, traume emoționale, să dizolve atașamente toxice și să renunțe la obiceiuri nocive. Frica de a pierde ceva sau pe cineva se poate vindeca și pot face progrese în relația cu familia.

Horoscop Capricorn

Capricornii au ocazia grație acestui Trigon de Aur să-și îmbunătășească considerabil relațiile cu cei din jur. În căsătorii și în cuplurile de lungă durată se pot reîndrăgosti de partener, pot face progrese în comunicarea cu acesta și pot stabili o conexiune mult mai puternică la nivel mental. Cei singuri pot face pași înainte în cucerirea persoanei pe care o plac, mai ales că au susținere să-și exprime sentimentele mai ușor. Nativii au parte de beneficii care vin în urma relațiilor profesionale, a parteneriatelor de afaceri. Alți Capricorni au suținere în zona de învățare, pot lua un examen, un interviu sau pot obține un contract dorit în urma unei negocieri.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de beneficii care sosesc prin intermediul locului de muncă sau cu ajutorul colegilor. Poate fi vorba inclusiv de o creștere salarială, de un bonus pe care-l primesc ca urmare a muncii depuse. Cu cât își valorifică mai mult talentele, cu atât sunt mai avantajați profesional. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum, dar și cei care sunt nemulțumiți de salariu pot găsi oferte mai bune. Este o perioadă favorabilă vindecării, găsirii unor tratamente bune și recuperării după o afecțiune suferită.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt avantajați de acest Trigon de Aur, dat fiind că Jupiter se află în zodia lor, iar Venus în sectorul iubirii. Nativii au șanse să facă progrese în plan personal, să-și îmbunătățească starea generală, să evolueze, să se distreze mai mult și să se bucure de viață, de timpul liber, de hobby-urile lor. Peștii au noroc în dragoste, iar cei care sunt singuri au toate șansele să înceapă noi povești de iubire, iar cei care sunt parte a unui cuplu de lungă durată pot dori să devină părinți. Horoscopul zilei le aduce creativitate, inspirație, intuiție și imaginație bogată.

Parteneri
N-au dat bani la botez! Ce i-au rugat Gina și Smiley pe invitați să aducă la botezul micuței Josephine
N-au dat bani la botez! Ce i-au rugat Gina și Smiley pe invitați să aducă...
Feli își dorește să adopte un copil! Cântăreața e decisă. “Este una din misiunile mele pe acest pământ”
Feli își dorește să adopte un copil! Cântăreața e decisă. “Este una din misiunile mele...
Cabral a comis-o și șefii de la PRO TV sigur se vor enerva. Ce a putut spune despre Denise Rifai
Cabral a comis-o și șefii de la PRO TV sigur se vor enerva. Ce a...
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Gabriela Firea nu se mai ascunde! A dezvăluit că încă poartă inelul de logodnă de la primul soț. S-a recăsătorit la opt luni de la deces cu Florentin Pandele
Gabriela Firea nu se mai ascunde! A dezvăluit că încă poartă inelul de logodnă de...
Alex Velea, încă un atac la adresa lui Cătălin Măruță! Andra a fost și ea vizată! Ce-a putut să spună despre artistă: „Nu-i zici tu, mă, lu’ nevastă-ta că e…”
Alex Velea, încă un atac la adresa lui Cătălin Măruță! Andra a fost și ea...
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de transplant
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de...
Știrea momentului: Vaccinul Pfizer provoacă o boală rară de sânge
Știrea momentului: Vaccinul Pfizer provoacă o boală rară de sânge
Denise Rifai A ȘOCAT pe toată lumea! Ce a putut să o întrebe pe Gabriela Firea
Denise Rifai A ȘOCAT pe toată lumea! Ce a putut să o întrebe pe Gabriela...
Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială
Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială
Horoscop SPECIAL pentru joi! E mare PERICOL DE CONFLICTE pentru aceşti nativi. Atenţie mare!
Horoscop SPECIAL pentru joi! E mare PERICOL DE CONFLICTE pentru aceşti nativi. Atenţie mare!
Vibraţia Zilei, 24 iunie. Ziua în care visele se îndeplinesc
Vibraţia Zilei, 24 iunie. Ziua în care visele se îndeplinesc
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
Ups! Antonia, într-un slip minuscul. Ce s-a văzut? Fanii au taxat-o imediat pe artistă: Ar fi putut acoperi mai mult”
Ups! Antonia, într-un slip minuscul. Ce s-a văzut? Fanii au taxat-o imediat pe artistă: Ar...
TRĂDAREA supremă în politică! Lovitură totală pentru Florin Cîțu. NIMENI nu ar fi crezut
TRĂDAREA supremă în politică! Lovitură totală pentru Florin Cîțu. NIMENI nu ar fi crezut
Cea mai proastă veste pentru şoferi în 2021! E despre permisul suspendat
Cea mai proastă veste pentru şoferi în 2021! E despre permisul suspendat
Șoc în showbiz: Are CANCER în stare avansată! Vestea care i-a îndurerat pe fani
Șoc în showbiz: Are CANCER în stare avansată! Vestea care i-a îndurerat pe fani
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi. E uluitor ce se...
Vești bune pentru Florin Piersic! Cine se întoarce în România, la 35 de ani după ce l-a părăsit (exclusiv)
Vești bune pentru Florin Piersic! Cine se întoarce în România, la 35 de ani după...
Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în libertate
Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în...
Anamaria Prodan, ultimul avertisment! „E stop-joc! Dacă am tăcut foarte muți ani...”
Anamaria Prodan, ultimul avertisment! „E stop-joc! Dacă am tăcut foarte muți ani...”
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice pentru că arată așa
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice...
Bebelusul care a devenit viral imediat dupa nastere! Motivul incredibil pentru care pozele cu el au facut inconjurul lumii
Bebelusul care a devenit viral imediat dupa nastere! Motivul incredibil pentru care pozele cu el...
Antonia s-a dezbrăcat, dar a fost pusă la zid: „Deștept soț, te exploatează! Ești penibilă
Antonia s-a dezbrăcat, dar a fost pusă la zid: „Deștept soț, te exploatează! Ești penibilă"!...
Ebru Șahin, frumoasa actriță din serialul ”Hercai” începe o nouă etapă în cariera sa. Ce va face din toamnă
Ebru Șahin, frumoasa actriță din serialul ”Hercai” începe o nouă etapă în cariera sa. Ce...
Este oficial: 45.000 de lei de la stat să vă schimbaţi maşina. Cum puteţi accesa banii
Este oficial: 45.000 de lei de la stat să vă schimbaţi maşina. Cum puteţi accesa...
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la zero cel mai mare lanţ de farmacii din România, evaluat la peste un miliard de euro
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la...
Scandalul conjugal continuă! Prodanca, atac către cealaltă femeie: 'O voi...'
Scandalul conjugal continuă! Prodanca, atac către cealaltă femeie: 'O voi...'
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Câți bani face un cerșetor în România în doar 3 ore!  Polițiștii au rămas fără cuvinte! Suma este enormă
Câți bani face un cerșetor în România în doar 3 ore! Polițiștii au rămas fără...
Ce trebuie să faci în momentul în care ești șicanat în trafic. Mișcarea care îi lasă fără replică pe șoferii agresivi
Ce trebuie să faci în momentul în care ești șicanat în trafic. Mișcarea care îi...