Acasă » Știri » Horoscop zilnic 4 iunie 2021. Trigonul de Aur pe cer: șanse pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 4 iunie 2021. Trigonul de Aur pe cer: șanse pentru toate zodiile

De: Madalina Manole 04/06/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 4 iunie 2021. Trigonul de Aur pe cer: șanse pentru toate zodiile

Horoscopul zilei de 4 iunie2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Trigonul de Aur aduce șanse și noroc pentru toate zodiile.

Astăzi se formează pe cer un aspect de susținere între cei doi benefici ai astrologiei, Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic, aspect denumit Trigonul de Aur, grației influenței sale pozitive pe care o revarsă asupra tuturor. Trigonul de Aur se formează destul de des, însă atunci când una dintre planete este potențată devine cu atât mai puternic, iar acum vorbim de Jupiter, care se află în Pești, zodia sa de domiciliu tradițional, prin urmare energia sa este intensă. Aspectul de acum s-a mai repetat în urmă cu 12 ani și își va face simțită prezența până pe 10 iunie.

Venus este planeta iubirii și a banilor, și se află în zodia Rac, iar Jupiter este planeta expansiunii și progresului, și se află în zodia Pești, prin urmare trigonul dintre cele două poate aduce multă intensitate emoțională, romantism, generozitate și bună dispoziție. Totodată, putem avea parte de șanse, câștiguri, dar și ajutor divin. Un dar sosit de sus poate ajunge în viața noastră, în casa noastră. Este important să nu facem excese de niciun fel și să avem grijă la propriile noastre vulnerabilități, pentru că dacă le amplificăm, când Jupiter va retrograda luna viitoare și va reveni peste aceleași grade, s-ar putea să regretăm.

Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești), dar și cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt cele mai avantajate de Trigonul de Aur, dar și cei care au ascendentul aici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au ocazia unor realizări în plan familial sau legate de locuință. Poate fi vorba de șanse pentru a pune bazele unui cămin, pentru a-și îmbunătăți relația cu părinții, pentru a cumpăra/renova o locuință, șanse pentru a-și reechilibra relația cu ei înșiși, cu copilul interior. Poate fi vorba, de asemenea, de vindecare sufletească, emoțională, de depășire a unui context dificil din trecut, poate chiar a unei dezamăgiri sentimentale. Pot primi ajutor prin intermediul celorlalți și pot avea parte de deblocări miraculoase. Mulți nativi scapă de frici și ancore acum.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură din plin de Trigonul de Aur, cu atât mai mult cu cât Venus le este guvernatoare. Nativii pot studia ceva ce-i pune pe un nou drum sau se pot realiza grație a ceea ce au învățat. Au susținere cei care dau examene, teste, interviuri, cei care susțin ședințe și discursuri publice sau negociază. Totodată, au șansa de a se promova și de a se bucura de succes și popularitate, de creșterea cercului de prieteni. Horoscopul de azi îi susține în tot ce ține de zona comunicării și le poate aduce mesaje, informații neprețuite.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de beneficii neașteptate care vizează zona financiară. Poate fi vorba de creșterea veniturilor, a salariului, de avantaje materiale, bonusuri și cadouri, pot fi recompensați într-un fel sau altul pentru responsabilitatea profesională de care au dat dovadă. Nativii se pot bucura de beneficii de imagine, se pot reinventa profesional și mai ales li se pot recunoaște talentele și pot prinde curajul necesar pentru a-și valorifica cu adevărat talentele. Este o perioadă de recăpătare a încrederii de sine.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură din plin de beneficiile aduse de Trigonul de Aur, dat fiind că Venus se află chiar în zodia lor. Este momentul unor noi începuturi pentru acești nativi, iar acestea pot avea legătură cu iubirea și banii, inclusiv cu iubirea de sine și valoarea personală. Convingerile și principiile de viață se pot clarifica într-o direcție care să-i ajute în evoluție. Pentru mulți nativi beneficiile pot veni din străinătate sau prin intermediul persoanelor de altă naționalitate, prin intermediul unei diplome care-i conduce pe calea progresului. Este o perioadă de creativitate, inspirație și intuiție, iar imaginația poate fi plină de bogății pe care trebuie să le exploreze și exploateze.

Horoscop Leu

Leii pot găsi soluții neașteptate la problemele lor, pot primi ajutor divin, se pot detașa de frici, de angoase, de ancore care îi țin pe loc. Nativii se pot elibera de atașamente emoționale, de dependențe sentimentale, de vicii și obiceiuri toxice, pot trece peste pierderile avute și pot avea un sentiment de siguranță financiară și/sau emoțională. Horoscopul de azi le transmite că trecutul va fi depășit. Cei care sunt căsătoriți sau parte a unui cuplu vechi se pot redescoperi și reîndrăgosti, iar în cazul altora se poate reîntoarce cineva din trecut.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt avantajate de Trigonul de Aur în zona relațională, fie că este vorba de relații de prietenie, de cuplu sau profesionale. Nativii se pot bucura de popularitate, de promovare și succes în proiectele de grup în care sunt implicați. Primesc ajutor de la ceilalți sau oportunitățile vin prin intermediul altora, de aceea se pot aștepta la sponsorizări și finanțări, cineva poate investi în ideile lor. Viața de cuplu cunoaște expansiune, se îmbunătățesc relațiile cu colaboratorii și partenerii de afaceri, își lărgesc cercul de prieteni și pot intra în anturaje care să le aducă beneficii.

Horoscop Balanță

Fiind guvernați de Venus, cei născuți în zodia Balanță se bucură și ei din plin de acest Trigon de Aur. Nativii au parte de oportunități profesionale, șansa de a li se recunoaște meritele, de a avansa la locul de muncă, de a se bucura de beneficii de imagine, de a se reinventa socio-profesional. Li se poate recunoaște autoritatea într-un anumit context și-și pot îmbunătăți reputația. Totodată, cei care-și caută un job se pot angaja acum. Balanțele care se confruntă cu probleme de sănătate au șanse să descopere remediul necesar și să-și îmbunătățească starea generală.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot avea parte de expansiune sentimentală, pot face progrese într-o poveste de dragoste sau se pot îndrăgosti și pot începe o nouă și romantică poveste de iubire. Totodată, pot să facă progrese în relația cu copiii. Este o perioadă în care se pot realiza prin studii, pot avea șansa de a-și pune în practică o diplomă, de a duce un hobby la un nivel superior, șansa de a pleca în străinătate. Pot veni beneficii prin persoane de altă naționalitate. De asemenea, nativii își pot asuma rolul de mentori și-i pot ghida pe alții în evoluție. Horoscopul de azi le oferă multă creativitate, imaginație și intuiție.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se pot redresa financiar într-un mod neașteptat, mai ales cu ajutorul altora, inclusiv al partenerului de viață, sau printr-un credit, o investiție făcută, un sprijin material venit de la alții, un avantaj material. Cei care luptă pentru obținerea unui credit imobiliar acum pot primi aprobarea. Poate fi vorba de aprobări, avize, asigurări și autorizații pe care le obțin acum și legate de alte acte depuse. Totodată, au ocazia să se debaraseze de frici, angoase, traume emoționale, să dizolve atașamente toxice și să renunțe la obiceiuri nocive. Frica de a pierde ceva sau pe cineva se poate vindeca și pot face progrese în relația cu familia.

Horoscop Capricorn

Capricornii au ocazia grație acestui Trigon de Aur să-și îmbunătășească considerabil relațiile cu cei din jur. În căsătorii și în cuplurile de lungă durată se pot reîndrăgosti de partener, pot face progrese în comunicarea cu acesta și pot stabili o conexiune mult mai puternică la nivel mental. Cei singuri pot face pași înainte în cucerirea persoanei pe care o plac, mai ales că au susținere să-și exprime sentimentele mai ușor. Nativii au parte de beneficii care vin în urma relațiilor profesionale, a parteneriatelor de afaceri. Alți Capricorni au suținere în zona de învățare, pot lua un examen, un interviu sau pot obține un contract dorit în urma unei negocieri.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de beneficii care sosesc prin intermediul locului de muncă sau cu ajutorul colegilor. Poate fi vorba inclusiv de o creștere salarială, de un bonus pe care-l primesc ca urmare a muncii depuse. Cu cât își valorifică mai mult talentele, cu atât sunt mai avantajați profesional. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum, dar și cei care sunt nemulțumiți de salariu pot găsi oferte mai bune. Este o perioadă favorabilă vindecării, găsirii unor tratamente bune și recuperării după o afecțiune suferită.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt avantajați de acest Trigon de Aur, dat fiind că Jupiter se află în zodia lor, iar Venus în sectorul iubirii. Nativii au șanse să facă progrese în plan personal, să-și îmbunătățească starea generală, să evolueze, să se distreze mai mult și să se bucure de viață, de timpul liber, de hobby-urile lor. Peștii au noroc în dragoste, iar cei care sunt singuri au toate șansele să înceapă noi povești de iubire, iar cei care sunt parte a unui cuplu de lungă durată pot dori să devină părinți. Horoscopul zilei le aduce creativitate, inspirație, intuiție și imaginație bogată.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei vizite oficiale în Coreea de Sud
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...