Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 2 iunie 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Rac

Horoscop zilnic 2 iunie 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Rac

De: Alice ZottaMadalina Manole 02/06/2021 | 05:30
Horoscop zilnic 2 iunie 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Rac

Horoscopul zilei de 2 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Rac se bucură de intrarea lui Venues în zodia lor, tranzitul fiindu-le deosebit de benefic.

Venus, planeta iubirii și a banilor, denumită și Micul Benefic al astrologiei, intră astăzi în zodia Rac, zodie pe care o va traversa până pe data de 27 iunie. După ce și-a demonstrat abilitățile cuceritoare și spiritul jucăuș, ba chiar și-a permis să fie ușor superficială în dragoste, în tranzitul său anterior prin zodia Gemeni, iată că Venus își schimbă radical energia în semnul Racului. Acum are nevoie de siguranță și stabilitate și aceleași dorințe le va imprima și asupra noastră. Devenim mai sensibili, mai romantici, mai afectuoși, iar armonia în relații se va reinstala. Căutăm parteneri serioși, lângă care să ne simțim “acasă” și, implicit, oferim mai multă atenție familiei, căminului, dar și copilului interior. Venus va aduce mici beneficii în sectoarele din astrograma natală guvernate de zodia Rac, iar semnele de Apă (Rac, Scorpion, Pești) și semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se vor bucura din plin de acest tranzit.

Sfat! Persoanele care își cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot profita de acest tranzit pentru a se apropia mai mult de familie, pentru a-și îmbunătăți relațiile cu părinții, pentru a-și reamenaja, redecora locuința. Nativii sunt mai atenți la nevoile celor dragi, dar și la propriile lor dorințe, la ceea ce le cere sufletul. Cum Venus le guvernează relațiile, nativii au toate premisele necesare să-și îmbunătățească viața de cuplu, să reașternă armonia și vor reuși să facă asta dacă-și exprimă sentimentele prin gesturi romantice, tandre. Berbecii devin mai afectuoși în timpul acestui tranzit și simt nevoia de a-și consolida relația, chiar analizează ideea de a-și construi un cămin alături de partener. Și pentru cei singuri poate fi un tranzit de bun augur pentru că vor fi în căutarea unui partener serios, stabil care să le ofere liniște și siguranță sentimentală. Posibil să cunoască pe cineva chiar în timpul unei reuniuni de familie sau când se află în vizită pe meleagurile natale.

Horoscop Taur

Taurii au toate motivele să se bucure de tranzitul lui Venus prin zodia Rac, dat fiind că Venus le este guvernatoare și le activează sectorul comunicării. Nativii își vor exprima sentimentele cu multă duioșie, vor face declarații de dragoste sincere și vor veni cu dovezi de dragoste concrete. Este o perioadă în care-și pot îmbunătăți remarcabil comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu cei din jur. Cei singuri pot cunoaște pe cineva într-o deplasare sau în vizită la rude sau chiar prin intermediul mediului online. Cei care lucrează în domenii creative se pot bucura de o exprimare artistică deosebită.

Horoscop Gemeni

Gemenii se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, prin urmare pentru nativi pot veni oportunități de creștere a veniturilor sau, cel puțin, de stabilizare a celor actuale, cu atât mai mult cu cât își valorifică talentele personale și abilitățile. Pe de altă parte, Venus este planeta care le guvernează iubirea și pot deveni mai romantici în această perioadă, mai afectuoși cu partenerul, mai dornici de armonie în cuplu. Vor face cadouri pentru a-și exprima sentimentele și pot primi cadouri sau avantaje materiale. Este o perioadă în care au nevoie să se simtă apreciați și iubiți, mai ales că guvernatorul lor, Mercur, retrogradează în zodia lor și le aduce multă neclaritate, agitație interioară.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt norocoșii acestei perioade, dat fiind că Venus intră chiar în zodia lor. Planeta iubirii le aduce mai multă liniște sufletească și ocazia de a face pace cu sinele interior, după o perioadă destul de agitată și răscolitoare. Nativii vor fi mai preocupați de înfățișarea lor, pot dori să facă unele schimbări de look, să își îmbunătățească starea generală, inclusiv starea de sănătate. În cuplu se pot apropia mai mult de partener, pot petrece mai mult timp împreună, iar cei singuri au șanse mari să înceapă noi povești de dragoste.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2021

Horoscop Leu

Leii au parte de tranzitul lui Venus în Rac în sectorul trecutului și al subconștientului. Este o perioadă în care pot face pace cu ei înșiși, cu amintirile lor, mai ales că este posibil ca acestea să revină acum și să le tulbure gândurile. Pot ierta pe cineva, pot depăși o deziluzie sentimentală, pot avea mai multă nevoie de iubire acum, de demonstrații afective, mai ales că tendința lor va fi de a-și ascunde sentimentele. Leii pot profita de acest tranzit pentru a-și ameliora probleme mai vechi de sănătate, inclusiv pentru a merge la un psiholog, dacă simt că au nevoie. Horoscopul de azi le atrage atenția că nu este deocamdată o perioadă favorabilă să înceapă noi povești de iubire.

Horoscop Fecioară

Fecioarele își vor reactiva viața socială odată cu acest tranzit al lui Venus prin Rac. Nativii vor fi mai dornici să iasă, să se întâlneasscă cu prietenii și nu este exclus ca cei singuri să cunoască pe cineva care să-i atragă prin intermediul anturajului. Se pot împăca cu persoanele cu care au fost în conflicte și devin mai îngăduitori cu ceilalți, dar au nevoie să știe că se pot baza pe ei și sunt de încredere. Pe de altă parte, pot avea parte de momente de popularitate, de beneficii care vin în urma proiectelor în care sunt implicați și pot avea susținere să-și ducă la îndeplinire niște planuri, mai ales dacă au miză financiară.

Horoscop Balanță

Venus este guvernatoarea celor născuți în zodia Balanță, iar în tranzitul său prin Rac activează sectorul carierei, prin urmare pentru nativi se deschide o perioadă favorabilă afirmării profesionale, o perioadă în care se pot pune în evidență și pot avea șanse mai mari de a-și atinge niște obiective. Relațiile cu superiorii se pot îmbunătăți acum, iar nativii se pot bucura de beneficii de imagine, pot fi mai bine văzuți de ceilalți.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni acest tranzit al lui Venus prin Rac le oferă ocazia să se pună de acord cu anumite convingeri de viață, filozofii și principii ale altora. Este nevoie să găsească un echilibru, inclusiv din punctul de vedere al sistemului de valori. Pentru unii nativi poate fi o perioadă de progres, dacă aleg să studieze ceva nou, să exploreze un nou domeniu, poate să se înscrie la un curs, seminar, să plece într-o călătorie care să le deschidă niște orizonturi. Venus este planeta care le guvernează relațiile, iar nativii au ocazia să fie mai empatici cu partenerul, mai romantici și tandri și astfel să-și armonizeze viața de cuplu. Cei singuri ar putea cunoaște o persoană de altă cultură, din străinătate, care să le trezească interesul sau poate cunosc pe cineva într-o vacanță.

Vezi și: Horoscop chinezesc – predicții pentru săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021. Zilele acestea sunt guvernate, în special, de elementele Pământ și Metal

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt susținuți de Venus în tranzitul său prin Rac să-și rezolve situații financiare ce vizează creditele, bunurile materiale, partajele, taxele, asigurările, etc. Pot fi nativi care-și depun un dosar de pensionare sau care depun niște acte în vederea obținerii unui beneficiu, poate pentru un credit imobiliar. Deși este o perioadă favorabilă investițiilor, obținerii unor sponsorizări, acreditări, nativii nu trebuie să uite că totul poate fi încetinit și problematic din cauza retrogradării lui Mercur. De preferat ar fi să nu semneze noi contracte acum și să verifice de două ori ori act le ajunge în mână. Pe de altă parte, viața intimă se va îmbunătăți și nativii pot alunga monotonia din cuplu. Cei singuri, în schimb, pot fi atrași de aventuri și relații secrete.

Horoscop Capricorn

Capricornii au toate motivele să se bucure de tranzitul lui Venus prin Rac pentru că le activează întocmai sectorul relațiilor, prin urmare șansele de a-și îmbunătăți viața de cuplu cresc. Nativii se pot apropia de partener într-un mod mult mai tandru, mai romantic și mai sensibil, deși nu le stă în caracter, și vor primi cu deschidere manifestările afective ale partenerului. Cum Venus le guvernează iubirea și copiii, mulți nativi pot discuta cu partenerul despre extinderea familiei, iar cei singuri se pot îndrăgosti și pot începe noi povești romantice. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru rezolvarea neînțelegerilor cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii, însă horoscopul zilei le cere să nu semneze noi contracte cât Mercur este retrograd, mai ales că le afectează chiar sectorul muncii.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de intrarea lui Venus în Rac, în sectorul muncii și al sănătății, prin urmare pentru nativi urmează o perioadă în care situația profesională se poate îmbunătăți și au toate premisele create pentru a se înțelege mai bine cu colegii. Au ocazia să primească mici beneficii de la locul de muncă, să-și desfășoare cu mai multă ușurință sarcinile zilnice, iar cei care-și caută un job se pot angaja acum. Pe de altă parte, pot deveni mai înțelegători cu membrii familiei, mai preocupați de casă și de nevoile celor dragi. Este o perioadă favorabilă să se ocupe de sănătate, să vindece o afecțiune și să-și îmbunătățească stilul de viață.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești fac și ei parte dintre norocoșii acestui tranzit al lui Venus în Rac deoarece le activează sectorul iubirii și al creativității. Cei care sunt singuri au toate șansele să se îndrăgostească acum, să înceapă noi povești romantice, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot să-și armonizeze relația, să-și declare sentimentele, mai ales că devin mai sensibili, mai afectuoși, mai tandri, dar și mai pasionali. Pot chiar discuta despre venirea pe lume a unui copil. Pe de altă parte, dacă sunt părinți, se pot apropia de copii în această perioadă și le pot înțelege mai ușor dorințele. Este o perioadă de creativitate, imaginație și inspirație artistică. Unii Pești se pot dedica cu multă bucurie pasiunilor și hobby-urilor pe care le au.

Citește și: Horoscop săptămânal 31 mai – 6 iunie 2021. Racii lasă trecutul în spate

Sursa foto: freepik.com
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe săptămână
Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o numesc karma”
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Maghiarii au învins în România. Schimbarea care îi duce la vârf în 2024
Maghiarii au învins în România. Schimbarea care îi duce la vârf în 2024
Sute de oameni au fost prezenți la priveghiul lui Costel Pelerinaj interlop la priveghiul lui Costel Corduneanu. Cum putea fi salvat
Sute de oameni au fost prezenți la priveghiul lui Costel Pelerinaj interlop la priveghiul lui...
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Câți bani face Pescobar într-o singură zi: ”Nu-l iubește nimeni din cauza succesului”
Câți bani face Pescobar într-o singură zi: ”Nu-l iubește nimeni din cauza succesului”
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe