Home » Stiri » Horoscop săptămânal 31 mai – 6 iunie 2021. Racii lasă trecutul în spate

Horoscop săptămânal 31 mai – 6 iunie 2021. Racii lasă trecutul în spate

De: Madalina Manole 30/05/2021 | 21:19
Horoscop săptămânal 31 mai – 6 iunie 2021. Racii lasă trecutul în spate

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30mai2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 31 mai – 6 iunie 2021 se numără și cea a Racilor care au ocazia să-și îmbunătățească viața.

În săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021 se resimte din plin influența lui Mercur retrograd în zodia Gemeni, mai ales că reface un careu cu Neptun din Pești și ne aduce un val de ceață și confuzie majoră în viață. Pierdem contactul cu realitatea și de aceea este recomandat să nu luăm decizii importante și să avem grijă la comunicare și la raționament.

Totodată, săptămâna începe sub auspiciile unui trigon între Marte, planeta acțiunii, din zodia Rac și Neptun din Pești, și se încheie tot sub bagheta lui Marte, de această dată în aspect tensionat cu Pluto din Capricorn. Acest context ne susține să luptăm mai mult pentru idealurile noastre, însă ne poate face și mai manipulatori, mai agresivi dacă este vorba să ne apărăm siguranța personală și a familiei noastre.

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră pe data de 2 iunie în zodia Rac, zodie pe care o va tranzita până pe 27 iunie. Din această ipostază, Venus ne face mai romantici, mai sensibili și mai dornici de siguranță în viața sentimentală și, în plus, va face un trigon cu Jupiter, Marele Benefic, din zodia Pești, aspect care ne face generoși, ne aduce reușite, noroc și ne susține să de reîndrăgostim de partener.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 31 mai – 6 iunie 2021

În ciuda retrogradării lui Mercur care le afectează raționamentul și le aduce multă confuzie și agitație mentală, cei născuți în zodia Berbec nu vor fi deloc agresivi în acțiuni, ci mai degrabă vor avea o lentoare aparte. Nativii care se dedică meditației se pot bucura de adevărate revelații acum. Către finele săptămânii pot deveni conflictuali, însă doar dacă trebuie să-și apere familia sau siguranța emoțională de persoanele intruzive. Viața de cuplu se va mai îmbunătăți odată cu intrarea lui Venus în Rac pentru că se vor apropia mai mult de partener, fiind vorba aici de relațiile de lungă durată și căsătorii. În cazul celor singuri ar putea reveni cineva din trecut. Întreaga săptămână trebuie să aibă grijă la cum comunică, la ce comunică și să evite negocierile (sau să fie foarte atenți pentru a nu fi păcăliți) și semnarea de noi contracte. Posibil să renegocieze niște contracte, să rediscute pe tema unor acte, iar aceste contexte care presupun revizuire sunt susținute.

Horoscop săptămânal Taur: 31 mai – 6 iunie 2021

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să fie foarte atenți la tot ce ține de sectorul finanțelor pentru că pot avea parte de înșelăciuni dacă nu sunt atenți, mai ales de la persoane de la care nu s-ar fi așteptat. Este o perioadă în care pot avea idei despre cum să-și crească veniturile, însă vor trebui să se responsabilizeze mai mult dacă vor să le pună în practică. De asemenea, s-ar putea să facă unele cheltuieli mai mari săptămâna aceasta. Intrarea lui Venus în Rac îi susține în zona de negocieri și comunicare și poate sta la baza unor idei productive legate de proiectele în care sunt implicați. S-ar putea ca spre finalul săptămânii să fie foarte conflictuali cu cei din jur, în special cu partenerul de viață.

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 mai – 6 iunie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni resimt din plin retrogradarea lui Mercur în zodia lor, cu atât mai mult cu cât planeta lor guvernatoare formează aspecte tensionate cu Neptun din sectorul carierei. Nativii sunt confuzi întreaga săptămână și nu ar trebui să se grăbească să ia decizii importante. În plus, pot comite erori, greșeli și ar fi de preferat să le recunoască sau să admită că anumite responsabilități sunt prea mari pentru ei. Posibil să renegocieze niște aspecte profesionale, niște condiții salariale, cu atât mai mult cu cât Venus intră în sectorul lor financiar și o perioadă îi susține să-și crească veniturile.

Horoscop săptămânal Rac: 31 mai – 6 iunie 2021

Cei născuți în zodia Rac au parte de intrarea lui Venus în zodia lor, iar acest aspect îi ajută foarte mult, indiferent că sunt singuri sau într-o relație. Pe cei singuri îi susține să se aprecieze mai mult, să-și dea valoare și să se deschidă către noi relații, iar pe cei care sunt parte a unui cuplu îi ajută să alunge monotonia și să reaprindă pasiunea, mai ales în weekendul viitor, când careul lui Marte cu Pluto îi stimulează să-și recucerească partenerul. Totodată, este momentul să conștientizeze ce anume îi ține legați de trecut, de ce continuă să stea într-o relație toxică sau de ce sunt ancorați în amintiri și să se desprindă de tot ce este toxic. Frământările interioare există în continuare și pot face ca nativii să fie foarte agitați, insomniatici și greu de înțeles de către cei din jur. Posibile tensiuni profesionale, cu superiorii sau autoritățile din viața lor.

Horoscop săptămânal Leu: 31 mai – 6 iunie 2021

Cei născuți în zodia Leu pot fi dezamăgiți de prieteni și asta pentru că au așteptări prea mari de la aceștia. Mercur retrogradează în acest sector și cere revizuirea raportării la anturaj, reevaluarea modului în care comunică cu cei apropiați, dar și a modului în care se lasă influențați de atitudinea acestora. Cu Venus în Rac este nevoie de mai multă îngăduință, iertare, înțelegere față de cei care le-au greșit. În cazul nativilor singuri pot apărea persoane din trecut care să-și dorească reluarea unei legături, însă renunțarea și uitarea sunt cele mai bune variante. Posibil ca spre finele săptămânii, Leii să nu se simtă apreciați, iubiți, să aibă senzația că ceilalți au ceva cu ei sau le ascund lucruri, să acționeze mult prea emoțional, să manipuleze inconștient și să fie foarte agitați mental, irascibili și chiar să aibă insomnii.

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 mai – 6 iunie 2021

Cu Mercur retrograd în sectorul carierei, cei născuți în zodia Fecioară pot simți niște neplăceri, obstacole și pot avea tensiuni la locul de muncă, în relația cu superiorii și asta pentru că este destul de multă confuzie în mintea lor, Mercur fiindu-le și guvernator. Totuși, careul cu Neptun le cere să iasă în față și să spună ceea ce au de spus, sau ceea ce au evitat să spună până acum, să se afirme pentru că au o mare capacitate de a-i influența pe cei din jur. În plus, se pot relua unele discuții profesionale, posibil chiar renegocieri legate de contracte. Pe de altă parte, în cuplu trebuie să aibă mai multă grijă la cum își manifestă autoritatea pentru că poate fi motiv de conflicte. Viața socială se activează odată cu intrarea lui Venus în Rac și nu este exclus ca în cazul celor singuri să aducă o pasiune în cercul de prieteni, un flirt, o aventură cu șanse de relație cu o persoană din anturaj.

Horoscop săptămânal Balanță: 31 mai – 6 iunie 2021

Cei născuți în zodia Balanță au parte de intrarea lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul carierei și pentru nativi pot veni șanse de avansare și ocazia de a-și îmbunătăți situația profesională, însă s-ar putea ca din acest motiv să intre în tensiuni cu cei dragi, mai ales dacă trebuie să stea mai mult la muncă sau să renunțe la niște planuri făcute. Este o perioadă în care trebuie să depună eforturi pentru a-și rezolva sarcinile la locul de muncă pentru că mulți nativi nu au chef, ci mai degrabă visează la o călătorie, la vacanță sau sunt pasionați de cu totul altceva în această perioadă. În weekend pot avea parte de conflicte cu partenerul de cuplu sau cu persoanele cu autoritate din viața lor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 mai – 6 iunie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion sunt creativi, romantici, și se bucură din plin de intrarea lui Venus în Rac și trigonul cu Jupiter pentru că sunt mult mai empatici cu partenerul de viață, mult mai dornici de iubire și de stabilirea unor obiective pe termenl lung. Cei singuri au șanse mari să se îndrăgostească ascum. Pe de altă parte, Mercur retrograd în Gemeni poate aduce confuzie în viața intimă și cu greu se pot decide dacă să conducă o relație în zona afectivă sau în zona de aventură. Tot acest Mercur retrograd este responsabil și cu blocaje și nemulțumiri legate de acte, de zona bunurilor materiale, dar cei care au de negociat sunt oarecum susținuți de opoziția Marte-Pluto, ambele planete fiindu-le guvernatoare, fie să manipuleze subtil pentru a-și atinge scopurile, fie să dea dovadă de o mare putere de convingere astfel încât să-i influențeze pe ceilalți în decizii.

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 mai – 6 iunie 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, Mercur retrograd în Gemeni aduce în prim plan discuții cu partenerul de viață și oricât ar fugi nativii de anumite teme de dialog, acum vor trebui să stea de vorbă. Trecutul este resimțit din plin acum și nu este exclus ca foști parteneri să revină în viața Săgetătorilor. Când Venus intră în Rac și face trigon cu Jupiter, chiar guvernatorul lor, nativii se pot aștepta la mici recompense financiare, poate la primirea unei sume de bani, a unui sprijin sau poate cineva la returnează o datorie mai veche. Nativii care vor să facă un credit pentru casă sunt susținuți, însă trebuie să aibă grijă la acte, documente, la semnarea contractelor, iar săptămâna aceasta poate aduce multe probleme în această zonă. Sunt și natici care se gândecs să se mute cu partenerul, dar de preferat ar fi să nu ia acum decizia pentru că o pot regreta ulterior.

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 mai – 6 iunie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de intrarea lui Venus în sectorul relațiilor și este un tranzit care-i susține să-și îmbunătățească relațiile cu ceilalți, însă mai ales relația cu partenerul de viață. Nativii, dată fiind și opoziția Marte-Pluto, vor deveni mai atrăgători în ochii partenerului, vor deveni mai pasionali și mai dornici de alungarea monotoniei și consolidarea relației. De asemenea, pentru cei singuri poate fi un tranzit aducător de noi relații, mai ales că se pot exprima mai ușor, se pot exterioriza mai ușor. La locul de muncă, Mercur retrograd în Gemeni poate agita apele, poate aduce tensiuni și discuții, renegocieri  contractuale în cazul unora și multă muncă, de aceea reorganizarea programului și a stilului de viață rămâne o prioritate.

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 mai – 6 iunie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de aspecte astrologice importante săptămâna aceasta. Nativii sunt dornici de distracție în continuare, însă aici retrogradează și Mercur, iar aspectul format de Soare cu Saturn, le cere mai multă responsabilitate și maturitate, inclusiv în zona sentimentală, unde este nevoie de o schimbare te atitudine față de iubire. Totodată, nativii au tendința de a cheltui bani pentru satisfacerea plăcerilor și pot exagera cu ușurință. Venus va intra în Rac, în sectorul muncii și al sănătății, și va veni cu îmbunătățiri. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja pe parcursul acestui tranzit și este o perioadă bună pentru negocieri salariale.

Horoscop săptămânal Pești: 31 mai – 6 iunie 2021

Cei născuți în zodia Pești se bucură din plin de intrarea lui Venus în sectorul iubirii și, în plus, va face aspect pozitiv și cu Jupiter din zodia lor. Acest context le aduce nativilor multă bucurie sufletească, poftă de a flirta, de a cuceri și de a începe noi povești de iubire. Unii Pești vor acționa și vor schimba o relație de prietenie pentru una de iubire. De asemenea, vor fi și nativi care se află în relații de lungă durată și care vor dori să devină părinți, chiar dacă vor păstra pentru ei deocamdată dezvăluirea. Mercur retrogradează în sectorul familiei și poate aduce unele tensiuni săptămâna aceasta, mai ales că face careu cu Neptun, guvernatorul lor, din zodia lor. Vor fi situații legate de cămin care vor provoca disconfort și nemulțumire, iar pentru a le rezolva va fi nevoie de mai multă îngăduiță, de schimbarea atitudinii și chiar de iertare.

Sursa foto: YouTube

Parteneri
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Anamaria Prodan, mesaj HALUCINANT! Ce a transmis după ce Reghe a implorat-o să nu mai...
Anamaria Prodan, mesaj HALUCINANT! Ce a transmis după ce Reghe a implorat-o să nu mai...
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul de rapiță
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul...
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de transplant
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de...
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
BOMBĂ! Alexia Eram și Mario, la un pas de DESPĂRȚIRE! Fiica Andreei Esca a confirmat
BOMBĂ! Alexia Eram și Mario, la un pas de DESPĂRȚIRE! Fiica Andreei Esca a confirmat
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat, chiar și cu el în pântec” Groaznic ce i-a FĂCUT și lui David:
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat,...
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
'Eram VIRGINĂ, a început să mă mângâie dezbrăcată și să mă...' Mărturii de coșmar! Andreea a ajuns pe mâna traficanților de carne vie
'Eram VIRGINĂ, a început să mă mângâie dezbrăcată și să mă...' Mărturii de coșmar! Andreea...
Veste bombă pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul cutremurător venit chiar acum. Trebuie să știe
Veste bombă pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul cutremurător venit chiar acum. Trebuie să...
DRAMĂ fără MARGINI în lumea filmului. Are cancer în stadiul 4. „Probabil că mă va ucide”
DRAMĂ fără MARGINI în lumea filmului. Are cancer în stadiul 4. „Probabil că mă va...
Pavel Bartoș pleacă la altă emisiune! Ce va prezenta acum, gata cu Românii au talent!
Pavel Bartoș pleacă la altă emisiune! Ce va prezenta acum, gata cu Românii au talent!
Evaluare Națională 2021. Rezolvarea subiectelor la Limba română, live video, marți, pe observatornews.ro
Evaluare Națională 2021. Rezolvarea subiectelor la Limba română, live video, marți, pe observatornews.ro
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se întâmplă între cei doi soți. Unde e acum
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se...
Veste bombă despre PFIZER! Anunțul făcut de companie. NIMENI nu se aștepta la asta
Veste bombă despre PFIZER! Anunțul făcut de companie. NIMENI nu se aștepta la asta
Fenomene paranormale înfricoșătoare. Morții de Covid au trimis mesaje. FOTO
Fenomene paranormale înfricoșătoare. Morții de Covid au trimis mesaje. FOTO
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii din spate
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii...
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Ianis Hagi își dorește să se însoare cu tânăra iubită? Gestul evident făcut de Gică Hagi spune tot
Ianis Hagi își dorește să se însoare cu tânăra iubită? Gestul evident făcut de Gică...
De ce este periculos să faci baie când fulgeră? Sfaturile IGSU în cazul furtunilor de vară: Evităm duşurile şi sălile de baie
De ce este periculos să faci baie când fulgeră? Sfaturile IGSU în cazul furtunilor de...
Ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte de moarte! „Pentru mine e prea târziu...”
Ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte de moarte! „Pentru mine e prea târziu...”
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar regia nu a mai avut ce face
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar...
FOTO. Inna, imagini interzise cardiacilor! A ieșit așa în costum de baie
FOTO. Inna, imagini interzise cardiacilor! A ieșit așa în costum de baie
INFORMATII BOMBA | Schimb de mesaje incredibile dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf:
INFORMATII BOMBA | Schimb de mesaje incredibile dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf: "Nu am...
„Problema sunt eu... am niște nebunii
„Problema sunt eu... am niște nebunii"! Anamaria Prodan, reacție bizară după ce Reghe a anunțat...
Alexandra, criză de plâns după despărțirea de Codruț: ”vreau să se termine...” Urmărește o ediție incendiară Puterea Dragostei MARȚI, 22 iunie, de la 11:00 și de la 17:00 pe Kanal D
Alexandra, criză de plâns după despărțirea de Codruț: ”vreau să se termine...” Urmărește o ediție...
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, la obsedanta întrebare: De ce a fost evacuat tezaurul şi de ce la Moscova?
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR,...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane de euro cu aceasta şi are un nou pariu
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...
Prodanca, mesaj către Reghe, în plin divorț:
Prodanca, mesaj către Reghe, în plin divorț: "Nu-mi pot lua ochii de la tine, nu...
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu vreau să..
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu...
Top 8 mașini cu care să pleci în vacanță în Grecia și să nu te simți deloc obosit când ajungi acolo
Top 8 mașini cu care să pleci în vacanță în Grecia și să nu te...