Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 august 2019. Jupiter a ieșit din retrogradare în zodia Săgetător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 august 2019. Jupiter a ieșit din retrogradare în zodia Săgetător

De: Cancan 11/08/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 august 2019. Jupiter a ieșit din retrogradare în zodia Săgetător
Horoscopul zilei de 12 august spune că Jupiter a ieșit din retrogradare în zodia Săgetător

Horoscopul zilei de 12 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor răsufla ușurați pentru că vor avea parte de intrarea în mers direct a lui Jupiter întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

La doar câteva ore după ce planeta Uranus a intrat în retrogradare în zodia Taur, iată că Jupiter și-a început mersul direct prin zodia Săgetător, un eveniment mult așteptat și de foarte bun augur pentru toate zodiile.

Jupiter este planeta norocului, a șansei, a oportunităților, a beneficiilor materiale, a expansiunii și a bogăției, iar atunci când se află în zodia sa de domiciliu, adică în Săgetător, acolo unde de azi și-a reluat tranzitul, este foarte puternic și vine cu “desaga plină de daruri”. Odată ieșit din retrogradare, Jupiter în Săgetător ne deschide uși către afirmare, către ascensiune, către belșug și abundență. Tranzitul Marelui Benefic prin zodia Săgetător va mai dura până pe 3 decembrie, atunci când va intra în semnul Capricorn.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 august 2019

Jupiter revenit în mers direct le va aduce celor născuți în zodia Berbec acel refresh legat de principii de care aveau nevoie. După o perioadă de puternică reevaluare la acest capitol, nativii pot fi siguri că ceea ce au acumulat în ultimele luni sunt noi convingeri de viață care-i vor conduce către ascensiune și expansiune. Jupiter va favoriza și va susține călătoriile în străinătate și toate acțiunile care au legătură cu acest segment. De asemenea, va îndemna nativii să studieze mai mult pentru a-și atinge idealurile și le va înlesni acțiunile în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 august 2019

Cei născuți în zodia Taur vor fi favorizați de Jupiter în toate demersurile întreprinse pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Marele Benefic al zodiacului le poate aduce ocazii neașteptate de a-și crește veniturile, mai ales dacă în ultimul timp au conștientizat unde au greșit în administrarea finanțelor și au depus eforturi pentru a remedia situația. O serie de nativi pot finaliza un proces de partaj, în timp ce alții pot intra în prosesia unei moșteniri sau pot obține un credit. Perioadă favorabilă pentru a demara o afacere cu partenerul de viață, dar mai ales pentru a-și îmbunătăți viața sexuală. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le înlesnește niște favoruri materiale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 august 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au trecut printr-o perioadă în care și-au reevaluat profund căsătoria, relația de cuplu, dar și relațiile cu cei din jur, în special cu partenerii de afaceri, cu asociații și colaboratorii. Dacă au fost nativi care s-au despărțit de partener în această perioadă și acum doresc să se împace, șansele vor fi foarte mari. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni poate aduce o discuție, chiar o cerere în căsătorie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 august 2019

După o perioadă în care s-au confruntat cu neplăceri la locul de muncă, cei născuți în zodia Rac vor simți că lucrurile se așează și oportunitățile încep să apară. Nativii care și-au reevaluat situația profesională și au găsit de cuvință că jobul nu-i mai reprezintă, pot lua decizia să-l schimbe cu unul mai bun și aspectele astrologice vor susține din plin aceste demersuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a-și îmbunătăți starea de sănătate și cei care au avut probleme până acum vor începe procesul de vindecare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 august 2019

Cei născuți în zodia Leu vor depăși perioada tumultoasă de care au avut parte la capitolul sentimental și cheful de viață și buna dispoziție se vor manifesta din plin. Jupiter în mers direct prin sectorul iubirii le va aduce noi povești de dragoste, dar și șansa de a-și îmbunătăți remarcabil relația existentă. Nu este exclus ca în cuplurile longevive familia să se mărească și să apară un copil. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține puternic activitățile artistice și de creație și nativii vor avea parte de succes, vor avea oportunități de a se face remarcați în aceste domenii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 august 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia în  aeastă perioadă de mers direct a lui Jupiter prin Săgetător să-și îmbunătățească remarcabil relația cu membrii familiei, mai ales cu părinții. Vor fi nativi care vor părăsi casa părintească din dorința de expansiune, dar și nativi care-și vor achiziționa propria lor locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o veste bună din partea cuiva drag. Posibil să afle că familia se mărește.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Balanță se conturează o perioadă de puternic interes informațional și intelectual. Nativii vor manifesta o sete de cunoaștere și vor dori să aibă acces la noi domenii de studiu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le va aduce șansa de a-și îmbunătăți remarcabil capacitatea de comunicare. Cei care dau examene sau susțin interviuri, discursuri publice se vor bucura de succes.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 august 2019

Nativii din zodia Scorpion intră pe o pantă ascendentă în ceea ce privește finanțele. Pentru aceștia va începe o perioadă în care șansele de a-și crește considerabil veniturile vor fi foarte mari. Poate fi vorba de un nou loc de muncă mai bine plătit sau de o creștere salarială sau de un proiect care începe să dea roade. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai prudenți la modul în care-și administrează bugetul pentru că și tendința de a cheltui va crește în raport cu venitul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 august 2019

Sunt fără îndoială vedetele zilei și ale perioadei care urmează, având în vedere că guvernatorul lor, Jupiter, iese din retrogradare întocmai în semnul lor. Entuziasmul, optimismul, buna dispoziție și pofta de viață vor reveni în viața celor care se află sub acest semn zodiacal. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le va aduce oportunitatea de a-și crește veniturile, dar și de expansiune personală, profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 august 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de vindecare psihică, emoțională și chiar și fizică, mai ales dacă în ultima perioadă s-au confruntat cu probleme de sănătate. Nativii vor simți că li se ia o piatră de pe inimă și vor reuși să se detașeze de trecut și de amintirile dureroase. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține să se debaraseze de schemele vechi care le-au inhibat evoluția și le cere să pună la cale noi planuri personale de viitor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 august 2019

Dacă în ultima perioadă au existat neînțelegeri în relațiile de prietenie ale nativilor din zodia Vărsător, de acum aceștia vor observa o reală îmbunătățire la acest capitol. În plus, Jupiter le va scoate în cale persoane noi cu care să lege prietenii de durată și să demareze planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o sponsorizare, o susținere puternică din partea cuiva din anturaj.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 august 2019

A fost o perioadă răscolitoare și dificilă din punct de vedere profesional, însă de acum situația se va îmbunătăți. Nativii Pești se pot aștepta la oportunități de avansare în funcție, de creștere în carieră, de expansiune profesională, aspect care poate aduce o schimbare de statut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a se pune într-o lumină favorabilă la locul de muncă, de a-și consolida imaginea. Cei care și-au redefinit țelurile profesionale pot face demersuri pentru atingerea noilor obiective pentru că vor fi susținute de Jupiter din plin.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 12 – 18 AUGUST 2019. SĂGETĂTORII REVIN ÎN FORȚĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2019

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo de scenă: ”Ne completăm una pe cealaltă”
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...