Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iulie 2020. Balanțele mediază conflicte

Publicat: 25/07/2020 | 08:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iulie 2020. Balanțele mediază conflicte

Horoscopul zilei de 25 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astăzi, nativii din zodia Balanță pot deveni astăzi buni mediatori grație calmului de care dau dovadă.

Citește și: Horoscop săptămânal 27 iulie – 2 august 2020. Berbecii pot fi conflictuali

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2020

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi tensionată în relații, în special în cuplu sau în relațiile cu partenerii de afaceri, asociații. Posibil schimburi de păreri care să deranjeze și să facă o împăcare imposibilă sau ajungerea la un numitor comun. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce tensiuni cu autoritățile din viața lor, în special cu cineva din familie.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur trec prin frământări și tumult sufletesc. Nativii nu se pot desprinde de o situație din trecutul relativ recent și cu greu fac față ecoului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să încerce pe cât posibil să se relaxeze, să se dedice unor activități care blochează amintirile și gândurile neplăcute.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt parteneri de distracție ideali astăzi și reușesc să fie veseli și să-i binedispună și pe cei din jur cu starea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce putere de a se detașa de amintiri neplăcute, de gânduri acide și chiar de stresul cotidian, mai ales de stresul profesional.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se retrag departe de tumultul exterior, de tot ce-i stresează, deranjează și solicită nervos. Nativii simt nevoia de a se refugia în liniștea căminului. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a conștientiza altfel unele situații cu care s-au confruntat în ultimul timp.

Află și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot pleca în scurte deplasări, călătorii, vizite. Nativii se chinuie să se desprindă de un context care le-a adus nemulțumiri și nu este exclus să fie vorba de o luptă de idei, contradicții de principii în mintea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se dedice cât mai mult relaxării, activităților plăcute, prietenilor.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară fac niște plăți astăzi, achită facturi, fac calcule, socoteli, își pun la punct situația financiară, fac un bilanț al cheltuielilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce simțământul că echilibrul de până acum le-a fost benefic și se pot simți împăcați cu niște alegeri financiare făcute, dar asta nu înseamnă că pot lăsa robinetul să curgă.

Horoscop zilnic Balanță

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Balanță au parte de o zi bună, liniștită, echilibrată. Nativii vor fi temperați, calmi și starea interioară va fi mult mai bună. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce capacitatea de a echilibra orice tensiune, de a diminua orice conflict și de a fi buni mediatori.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion trec printr-o stare psihică bună, echilibrată, calmă. Nativii se simt mai liniștiți, mai împăcați cu deciziile lor și chiar dau la o parte unele frici, temeri avute, unele confuzii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce o stare de spirit bună care se răsfânge pozitiv și asupra stării de sănătate.

Descoperă și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător fac un efort considerabil pentru a se simți bine în anturaj, în cercul de prieteni. Chiar dacă nu este vorba de tensiuni, atmosfera generală poate fi resimțită ca apăsătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o mare doză de corectitidine, moralitate, însă atenție la mândrie!

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie un adevărat butoi cu pulbere astăzi și este de preferat să nu-și verse nervii pe cei din jur, ci să facă un efort să fie calmi, liniștiți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce reacții destul de agresive, violente la situațiile cu care se vor confrunta.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o stare psihică foarte bună, optimistă, încrezătoare. Nativii își fac planuri curajoase, chiar legate de o călătorie în străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce idei bune, inspirație, creativitate și multă dorință de a petrece timpul util, însă în zona de relaxare și nu de muncă.

Vezi și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești își doresc să rezolve o chestiune financiară, ce ține de bani deținuți împreună cu alții, poate de o investiție făcută. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține, totodată, în încercarea de a rezolva o chestiune care vizează viața intimă, poate o relație, un parteneriat.

Nu rata: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă