Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 iulie 2020. Taurii se pot simți extenuați

Publicat: 25/07/2020 | 20:24
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 iulie 2020. Taurii se pot simți extenuați

Horoscopul zilei de 26 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur se pot simți extenuați.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se pot gândi foarte serios la niște schimbări profesionale pe care vor să le facă, în special dacă este vorba de o colaborare, un parteneriat care nu le aduce satisfacțiile așteptate. Continuă tensiunile în cuplu și se accentuează nemulțumirile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot fi foarte sensibili, vulnerabili în relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur

Sănătatea este un punct vulnerabil pentru cei născuți în zodia Taur și ar face bine să se odihnească mai mult, să apeleze la remedii și tratamente naturiste, să elimine din viața lor acele activități care îi obosesc prea mult. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să-și selecteze prioritățile astfel încât pe primul loc să fie propria lor persoană, starea lor de bine, mai alse psihică.

Citește și: Horoscop săptămânal 27 iulie – 2 august 2020. Berbecii pot fi conflictuali

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să evite actvitățile sportive peroculoase pentru a nu se răni și pentru a evita accidentările. Relația cu copiii este spumoasă și te poți aștepta la fel și fel de  teme de dialog suprinzătoare abordate de aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot primi reproșuri de la persoana iubită care se simte desconsiderată, lăsate pe loc secund în fața prietenilor.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac nu se vor simți în cea mai bună formă a lor astăzi și bine ar fi să nu macine pentru că nu au reușit să-și atingă un scop propus. Relațiile cu cei din familie sunt tensionate și nativii intră foarte ușor în contradicții și controverse care-i pot epuiza emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se ocupe de redecorarea și reamenajarea locuinței. Posibil să apară necesitatea unei reparații în casă.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu trebuie să aibă grijă ce spun și când spun pentru că pot răscoli trecutul fără să-și dorească asta. În plus, nu este momentul să ia decizii, angajamente sau să facă promisiuni pentru că s-ar putea să nu le poată onora. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să conducă cu prudență, să aibă grijă mai mare la deplasări. Fără grabă și agitație, nervozitate.

Nu rata: Horoscopul chinezesc a anunțat pandemia de coronavirus?!

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să evite pe cât posibil cheltuielile astăzi pentru că pot reprezenta un punct sensibil și pot fi foarte vulnerabili în fața ofertelor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să analizeze cu atenție cât de mulțumiți sunt de o remunerație primită, de o plată, chiar de condițiile salariale. Oare chiar merită atâta efort? Nu e momentul, însă, să ia decizii financiare majore sau să renunțe la o sursă de venit.

Nu rata:

Horoscop zilnic Balanță

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, combustată și în aspecte tensionate cu Marte, nu este cea mai bună zi pentru cei născuți în zodia Balanță. Nativii sunt sfătuiți să fie prudenți în tot ceea ce fac și să evite tensiunile cu cei din jur, cu părinții, cu autoritățile, dar mai ales cu partenerul de viață, o zonă destul de vulnerabilă acum. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multp odihnă și relaxare azi.

Horoscop zilnic Scorpion

Stările de spirit sunt fluctoante, iar cei născuți în zodia Scorpion pot trece prin agitație mentală, fremântări, stres psihic, mai ales cauzate de o situație de sănătate sau profesională. Poate fi vorba de prea multă muncă care a obosit excesiv organismul. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere evitarea activităților fizice riscante în care se pot accidenta.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de multă agitație legată de un context care vizează prietenii, persoana iubită, copiii. Posibil ca nativii să fie nevoiți să participe la niște activități în care nu ar dori să se implice. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă atenție la cei care se autointitulează protectori, prieteni de suflet, susținători. De evitat acțiunile umanitare de a căror integritate nu sunt siguri.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn nu reușeșsc să se relaxeze, să se detașeze de o situație profesională și nu este exclus ca unii nativi să fie nevoiți să lucreze azi, să muncească pentru a-și atinge un obiectiv propus. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să accepte și sfaturile celor din familie sau poate ajutorul acestora.

Horoscop zilnic Vărsător

Se poate duce o luptă în mintea celor născuți în zodia Vărsător între a privi rațional o situație sau spiritual. Unii nativi simt că nu-și pot transmite ideile mai departe, că nu se fac înțeleși așa cum ar vrea. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere foarte mare prudență în deplasări, dar mai ales în activitățile zilnice pe care le desfășoară.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt foarte vulnerabili din punct de vedere financiar și pot exagera din dorința de a câștiga mai mult. Atenție la acele afaceri (bunuri materiale, bani) pe care nativii le dețin cu alții sau la banii cheltuiți pe distracții. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să își dea mai multă valoare într-o relație, să se valorifice mai mult fără a deveni aroganți. Posibile experiențe intime, îndrăgosteală, „călcat pe bec” (dacă este vorba de o relație).