Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 mai 2020. Balanțele pot avea probleme de sănătate

Publicat: 28/05/2020 | 21:55
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 mai 2020. Balanțele pot avea probleme de sănătate

Horoscopul zilei de 29 mai 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot avea probleme de sănătate ca urmare a nivelului mare de stres profesional.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia să se detașeze de niște sarcini primite la locul de muncă, să facă o schimbare de program, să renunțe la niște responsabilități primite. Nativii sunt nemulțumiți de o situație profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să facă ordine în acest sens și să aibă mai multă grijă de sănătate.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur simt nevoia să se cumpăteze într-un aspect care ține de viața sentimentală. Nativii nu se retrag, dar analizează mai rațional o situație și nu este exclus să devină mai rigizi și mai sobri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o mare doză de seriozitate și aceștia se vor tempera inclusiv în zona distracțiilor, evitând orice formă de exces.

Citește și: Horoscop săptămânal 25 – 31 mai 2020. Peștii se pot îndrăgostiti

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să intre în contradicție cu cei din familie în special dacă este vorba de un aspect legat de viața profesională. Părinții, partenerul de viață pot să nu fie de acord și există riscul ca nativii să piardă o oportunitate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să aibă grijă la conflictele de interese care pot lua naștere în zona profesională. Posibile sfaturi primite greșit sau înțelese eronat.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac, deși au parte de tranzitul lui Mercur care a intrat în zodia lor, nu vor fi foarte sociabili astăzi, mai ales în a doua parte a zilei, și nici mâine. Nativii vor răspunde din politețe și obligație și nu din plăcere. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi  destul de rigizi inclusiv în manifestarea emoțiilor, trăirilor vizavi de partener.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu încearcă prin toate mijloacele să valorifice un bun material sau poate un talent personal. Nativii sunt îngrijorați de situația materială și o vor privi într-un mod foarte realist, dar și ușor pesimist. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și facă un plan de administrare a finanțelor mult mai adaptat situației economice și sociale actuale.

Nu rata: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o stare fizică și psihică foarte bună. Nativii se pot lăuda cu o minte lucidă, raționament bun în luarea deciziilor și dialog excepțional cu cei din jur, înțelept și cumpătat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia dea  se împăca cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie pe cât posibil de atenți că sănătatea pentru că nu este exclus ca din cauza unor probleme exterioare să se streseze și astfel să-și declanșeze diferite simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează îi special pe nativii care au afecțiuni cronice sau cu risc de cronicizare.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion depun eforturi și apelează la raționament pentru a demonstra ceva unor prieteni sau pentru a reuși să se integreze într-un anumit anturaj pe care-l au în vizor de ceva vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să dea dovadă de înțelepciune, dar mai ales de cumpătare în dialog și atitudine.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător nu vor simți nevoia să iasă în față, să se manifeste public, iar cei care au discursuri, ședințe de susținut s-ar putea să nu se simtă în largul lor, însă să depună efort pentru a nu se vedea asta. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite deciziile legate de carieră, mai ales dacă este vorba de decizii radicale, majore.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn simt nevoia să se detașeze dintr-o situație care privește viața profesională sau publică. Nativii pot evita orice dialog care le solicită spiritul justițiar sau care le pune la încercare principiile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot lua decizii pripite vizavi de un curs, studiu, seminar, călătorie.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător fac calcule, socoteli și apelează la un raționament foarte rigid în privința unei situații materiale. Posibil ca unii nativi să depună efort pentru a valorifica un bun de patrimoniu, o moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că nu este o zi bună pentru a face un credit. Cel mult totul se poate rezuma la discuții și investigații în acest sens.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea de trăit emoții intense în relațiile de cuplu, însă o vor face cu mult raționament și mult simț practic. Nativii, sensibili și emoționali de obicei, vor fi astăzi foarte rigizi în manifestarea față de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce foarte mult pragmatism și în afaceri, în relațiile cu colaboratorii și asociații.

Află și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Citește și...