Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 decembrie 2020. Lună Plină în zodia Rac

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 decembrie 2020. Lună Plină în zodia Rac

De: Madalina Manole 29/12/2020 | 23:05
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 decembrie 2020. Lună Plină în zodia Rac

Horoscopul zilei de 30 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Rac au parte de fenomenul de Lună Plină întocmai în zodia lor.

Luna Plină este momentul încheierilor, momentul în care acțiunile noastre ajung la apogeu și culegem roadele, iar această lunație vine să pună punct la ceva ce am început în urmă cu un an, mai exact la Luna Plină din ianuarie 2020. Prin aspectele pe care le face cu Chiron din zodia Berbec și cu Uranus retrograd din Taur ne atenționează că este momentul să ne conștientizăm vulnerabilitățile și să le vindecăm și că vom avea parte de mici surprize, evenimente și persoane, care să ne ajute în depășirea momentului. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021. GEMENII POT REZOLVA UN CONTEXT FINANCIAR)

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia odată cu această Lună Plină să se întoarcă la familie, la ei înșiși, în interiorul lor, la nevoile lor emoționale și să-și descopere ceea ce-i doare legat de trecut, de copilărie și să vindece. Pentru unii nativi este un moment de conștientizare majoră a realelor nevoi emoționale, iar pentru alții este ocazia de a definitiva ceva legat de casă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să petreacă mai mult timp cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să conștientizeze cât de important este dialogul, comunicarea și/sau învățarea. Nativii pot încheia acum niște subiecte de discuție, pot depăși o problemă de comunicare, poate se pot împăca cu cineva drag sau poate pot ierta o persoană înțelegând-o. Pentru alți nativi poate fi momentul încheierii unor situații ce vizează niște acte și documente, sau momentul în care decid să mai învețe ceva, să mai studieze, să mai obțină o diplomă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia unor dialoguri și discuții surprinzătoare care să stea la baza unor încheieri amiabile.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să culeagă roadele unor acțiuni financiare începute acest an. Pentru nativi poate fi momentul conștientizării valorii personale, momentul în care decid să nu mai lucreze decât dacă sunt remunerați corespunzător. Posibil ca unii Gemeni să achite o datorie sau să trebuiască s rezolve situația unui credit, bun material, moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a depăși frica și de a-și expune un talent personal sau cel puțin conștientizarea că pot să-și valorifice un talent personal, o abilitate. Este momentul să-și recâștige încrederea în sine.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Plină întocmai în zodia lor și este momentul unor importante conștientizări, momentul să înlăture din viața lor ceea ce nu-i mai reprezintă, mai ales acele toxicități acumulate în ultimul an de zile. Totodată, horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că este un moment în care se pot accentua anumite disfuncționalități relaționale și nativii pot încheia un ciclu partenerial, fie că este vorba de partener de cuplu sau partener profesional.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia să conștientizeze importanța desprinderii de obiceiuri toxice, nocive, de amintiri și trecut. Nativii au ocazia să facă o introspecție profundă, să ierte și să vindece, atât fizic, cât și psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere atenție la sănătate, mai ales la afecțiunile cronice sau netratate corespunzător, dar și la gândurile lor. Este de preferat să se odihnească mai mult și să evite anxietățile.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să culeagă roadele unor relații de prietenie, unor asocieri întâmplate anul acesta sau roadele unor proiecte de grup în care s-au implicat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că vor exista și nativi care vor pune punct unei relații de prietenie care nu-i mai reprezintă. Atenție la dialogurile cu copiii și persoana iubită care pot degenera.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia odată cu Luna Plină din zodia Rac să încheie un ciclu profesional. Din diferite considerente, nativii se pot rupe de o activitate profesională, de o funcție, de un obiectiv legat de cariera lor sau pot culege roadele unui proiect profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că și familia poate fi factor declanșator pentru unele decizii legatede carieră pe care le pot lua acum.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion își vor reevalua multe convingeri și credințe, unele legate de dezvoltarea lor personală, de nevoia de a mai învăța ceva și evolua, altele legate de dezvoltarea lor profesională, de nevoia de a explora noi domenii și a obține noi diplome, atestate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce unora o dorință acerbă de a pleca din țară sau de a încheia un ciclu care-i ținea pe loc și nu le permitea mutarea în străinătate.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să conștentizeze lipsurile, neajunsurile și nemulțumirile financiare pe care le au. Nativii pot să-și dea seama ce să facă pentru a încheia un context financiar, mai ales relaționat cu un credit, împrumut, partaj, o restanță. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce soluții legatede ce trebuie să facă pentru a scăpa de frica falimentului, a pierderii unui bun material.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Plină din Rac întocmai în sectorul relațiilor, iar pentru nativi poate fi momentul încheierii unui astfel de context. Posibil să fie reticenți față de o împăcare cu partenerul de viață sau să ia decizia de a spune stop unei relații toxice, unui parteneriat profesional care nu-i mai reprezintă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a culege roadele unei colaborări profesionale.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea ca la această Lună Plină din Rac să aibă de-a face cu ecoul unor afecțiuni cronice sau să nu se simtă prea în putere, să fie obosiți, stresați, surescitați și suprasolicitați. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere nu doar odihnă, ci mai degrabă să se folosească de această lunație pentru a încheia un stil de viață care nu le face bine.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Plină în sectorul sentimental și nativii pot încheia o poveste de iubire nefuncțională sau pot culege roadele a ceea ce au sădit în ultimul an și pot intra într-o nouă etapă în viața sentimentală. Peștii pot depăși acum o deziluzie, o dezamăgire sentimentală, o despărțire, însă poate fi un moment de interiorizare și tristețe sufletească. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce multe conștientizări celor singuri legate de iubire și raportarea la o relație, la copii.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2020)

Parteneri
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru...
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe tot
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe...
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai mare încredere. Prima reacţie
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai...
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU...
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu câteva minute înainte de odioasa crimă din SUA
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu...
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat vedeta
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat...
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr. Valeriu Gheorghiţă
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr....
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că e extrem de periculos.
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că...
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți...
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între ei de a doua zi: E primul care vrea să...
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între...
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57 ani
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57...
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii: „Am vrut să-i enervez pe...”
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii:...
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi se încarcă din exteriorul corpului
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi...
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o”
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și...
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel, iar după a ŞAPTEA rundă femeia a chemat, șocată, poliţia
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel,...
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut tot! Aparitie INCENDIARA in fata lui Maruta. Ce a putut sa poarte la emisiune
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut...
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000 de like-uri în câteva ore
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000...
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele 24 de ore! Creste numarul pacientilor internati la ATI!
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele...
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac s*x cu mine...”
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac...
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față”  la 60 de ani
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față” la 60 de ani
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai știe de el
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!