Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 septembrie 2020. Capricornii ating un ideal spiritual

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 septembrie 2020. Capricornii ating un ideal spiritual

De: Alice ZottaMadalina Manole 08/09/2020 | 21:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 septembrie 2020. Capricornii ating un ideal spiritual

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Capricorn pot atinge un ideal spiritual înalt.

Citește și: Horoscop săptămânal 7 – 13 septembrie 2020. Berbecii sunt puși pe harță

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi foarte bună în plan profesional. Nativii au ocazia să-și pună munca în valoare astfel încât să primească laude și aprecieri, au șansa de a-și atinge aspirațiile profesionale și mulți vor vedea beneficiile de acum începând cu săptămâna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o stare de sănătate foarte bună, putere de muncă și o amplificare a energiei vitale pe care este recomandat să o folosească în mod constructiv și să evite epuizarea fizică.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de o zi propice iubirii. Nativii pot face un pas important în povestea de dragoste, pot descoperi, alături de partener, care este calea de progres în doi și pot să-și atingă astfel niște idealuri sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a culege roadele unor activități artistice, de a crește un proiect creativ, bazat pe un talent personal.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au șansa de a depăși frici și temeri care le-au marcat ultimele luni, au șansa de a-și înțelege trecutul într-o manieră superioară, elevată, spirituală. Pe de altă parte, este o fi favorabilă pentru acțiuni care vizează o moștenire, un bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a avea trăiri interioare profunde, marcante, dar cu scop evolutiv.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt bine aspectați la capitolul comunicare și negociere și pot reuși, prin felul în care poartă un dialog, prin felul în care vorbesc, să obțină ceea ce-și doresc de la interlocutori. Aspect favorabil parteneriatelor de afaceri, asocierilor, dar și relației de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia să câștige simpatia celorlalți. Sunt sfătuiți să profite pentru a discuta cu persoana iubită acele aspecte care până acum au creat disconfort.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt susținuți în contextele financiare în care nativii își negociază un drept salarial sau un drept de muncă. Pot obține ceea ce-și doresc, inclusiv o mărire de salariu, poate un comision mai mare în urma muncii depuse. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a se folosi de un talent nativ pentru a da roade în munca lor. Zi foarte bună pentru sănătate, energia vitală fiind la cote înalte.

Află și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se vor simți foarte bine astăzi, vor fi energici, plini de viață și cu chef de distracție. Nativii au parte de noroc în dragoste, pot simți un real progres al unei povești de iubire sau pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se remarca printr-un talent, printr-un hobby, de a da curs unei pasiuni.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță dedică mult timp meditației, introspecției și au șansa de a coborî în interiorul lor pentru a se înțelege mai bine, pentru a se vindeca de temeri, obsesii, amintiri din trecut. Posibile trăiri interioare destul de intense. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o mare apropiere de familie și sprijin din partea acestora, înțelegere.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion primesc sprijin și susținere din partea prietenilor și este recomandat să le ascuște sfaturile acestora pentru că pot să-i conducă către progres. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a duce un proiect pe culmin înalte, de a face un vizibil progres în acest sens. Cei care trebuie să-l prezinte unui public, să-l promoveze, vor avea succes.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător își pot culege roadele financiare ale unui proiect profesional sau pot primi o mărire de salariu, un bonus în urma performanțelor obținute. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a-și atinge un ideal, un țel profesional. Posibil ca cineva să investească în planurile și proiectele nativilor sau unii nativi să fie propuși pentru o avansare în funcție.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt pe o pantă ascendentă în ceea ce privește evoluția spirituală și astăzi pot atinge un astfel de moment, fie de conștientizare, fie de atingere a unui ideal spiritual. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține nativii care vor să se dezvolte personal sau profesional și le poate aduce ocazia de a se înscrie la cursuri și seminarii de profil, de a planifica o călătorie de cunoaștere.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să-și vindece fricile și temerile, spaimele, atacurile de panică, obsesiile și mai ales să depășească un moment depresiv. Cei care doresc să renunțe la un viciu o pot face acum. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține din punct de vedere al sănătății, favorizându-le o gândire optimistă și expansivă.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au șansa de a progresa într-o poveste de dragoste, de a conduce relația la un nivel superior. Unii nativi pot să-și lărgească cercul de prieteni, pot să intre în noi anturaje care să-i ajute în evoluția personală sau progresul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia celor singuri de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul.

Sursa foto: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o frumoasă zonă turistică
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...