Ianis Hagi, în capul listei de achiziţii a tatălui său la Viitorul!

Publicat: 05/01/2018 | 13:00
Ianis Hagi, în capul listei de achiziţii a tatălui său la Viitorul!

Şansele ca Ianis Hagi să revină în această iarnă în fotbalul românesc sunt foarte mari. Nemulţumit de situaţia în care se află fiul său, Gică Hagi, managerul şi totodată finanţatorul Viitorului a făcut o ofertă oficială celor de la Fiorentina pentru a-l răscumpăra pe Ianis Hagi. 

Conştient că statutul pe care îl are în acest moment la Fiorentina unde nu mai prinde deloc echipa îl poate compromite cariera având în vedere că la această vârstă de 19 ani are nevoie de jocuri în picioare, Gică Hagi îl doreşte expres pe Ianis înapoi la Viitorul încă din această iarnă.

Hagi a plecat deja în Italia pentru a negocia ultimele detalii şi va achita exact aceeaşi sumă pe care italienii au plătit-o pentru a-l cumpăra de la campioana României, adică două milioane de euro!

„Fotbal Club Viitorul anunţă public că a transmis în mod oficial clubului Fiorentina, prin intermediul directorului sportiv, Pantaleo Corvino,  o ofertă de cumpărare definitivă a jucătorului Ianis Hagi, pentru aceeaşi sumă plătită clubului nostru. Acţionarul majoritar al clubului Viitorul, domnul Gheorghe Hagi, se află în Italia pentru a încerca să finalizeze acest transfer”, anunţă site-ul oficial al Viitorului.

Recent Gică Hagi a declarat că nu i s-au dat suficiente şanse la Fiorentina lui Ianis, motiv pentru care nu mai este dispus să-şi lase fiul în Serie A.

„Căutăm o soluţie să joace. Nu i s-au dat şanse în aceste 18 luni la Fiorentina. De ce i s-a promis că va juca? Eu am fost de faţă, mi-au spus că după două, trei luni de formare va juca. Eram încântat, dar nu s-a întâmplat aşa. El a pierdut un an şi jumătate din cariera lui. Era în primii 100 din lume sub 21 de ani. Când nu joci dispari de pe piaţă. El a muncit, dar nu i s-a dat şansa. E obligatoriu să meargă oriunde, doar să joace fotbal! Am discutat cu Fiorentina şi trebuie găsită o soluţie. Nu excludem nimic. În vară a fost printre cei mai buni din amicale, în primii şase ca note în La Gazzetta dello Sport. Situaţia lui e foarte delicată acum, a pierdut ritmul, intensitatea. Îmi pare rău, dar asta e”, a afirmat recent Gică Hagi.                  

Cristi P.

           

 

Citește și...