Imaginea care demontează „șmecheria” lui Abi Talent. Rivalul lui Alex Velea, fotografiat dezbrăcat, doar în chiloți, alături de un alt bărbat!

Autor: R.D.
Publicat: 15/01/2020 | 13:41

S-a numit singur „regele României”, face furori pe oriunde se duce, dar oare care este realitatea din jurul numelui Abi Talent? „Bodyguarzi în spate și Rolex cu diamante” ne cântă Abi, dar atunci când nu face story-uri pentru Instagram, fenomenul trapului este…o altă persoană!

A scos pe piața muzicală „Papuci Gucci”, iar de atunci, l-a cuprins faima. În numai un an și jumătate, Abi Talent a adunat milioane de vizualizări pe Youtube, și-a umplut conturile cu bani și nu a avut nicio ezitare atunci când a vrut să le arate tuturor că trăiește în lux și opulență. Eheiiii…dar viața de pe Instagram nu se prea „pupă” cu cea reală, căci „regele României” și, mai nou, rivalul lui Alex Velea a fost fotografiat într-o ipostază care nu-i face deloc cinste.

După ce a postat pe contrile sale de Instagram și Facebook o fotografie cu un mesaj acid la adresa lui Alex Velea, care suna cam așa: „Mai întâi să faci baie și după să vii să vorbești cu mine😉💅”, Abi Talent a fost „bombardat” cu numeroase comentarii, iar printre acestea, un puști a ținut să-i cam strice imaginea de copil cu bani, care are lumea la picioare și chiar să-l pună într-o lumină proastă, rușinoasă!

Abi Talent, surprins în chiloți, lângă un alt bărbat

Astfel, imaginea făcută publică de un internaut a demontat toată șmecheria lui Abi, iar dacă nu ne credeți pe cuvânt, aruncați o privire!

 

Îmbrăcat doar în chiloți, Abi Talent a fost fotografiat alături de un alt bărbat, intr-o ipostază care nu-l pune în cea mai bună lumină, în fața fanilor săi care îi cântă piesele, la colțul blocului, dar și în cluburile de fițe.

În imagine, Abi apare doar în chiloți și se pare că celălalt personaj nu este în cele mai bune toane, căci cei doi se cam…ceartă! Asta ca să vedeți că nu e așa ușor să fii…„regele României”.

Citește și...