Imagini HOT. Ancăi Serea i-a ”intrat la apă” costumul de baie, iar sânii…

Publicat: 11/07/2017 | 00:00

Anca Serea reuşeşte să aibă grijă cu brio de cei cinci copii: David şi Sara din mariajul cu Filip Poplingher, care a decedat după o luptă aprigă cu o boală necruţătoare, şi Noah, Ava şi Moise, care au apărut pe lume în urma frumoasei căsnicii pe care o are bruneta cu Adi Sînă. În afară de faptul că este considerată o adevărată mămică-eroină, Anca are şi un trup de invidiat, asupra căruia nu pare că şi-au lăsat vreo urmă cele cinci naşteri! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o pe frumoasa brunetă în timp ce se bucura de vremea călduroasă pe plajă, însă costumul de baie pe care l-a purtat s-a dovedit neputincios în faţa bustului ei generos! (CITEŞTE ŞI: Atenţie! Imagini explicite. Ce a putut să-i facă Adi Sînă soţiei în mijlocul a 3.000 de oameni)

Lipsa bronzului de pe sânii Ancăi, care parcă sunt gata să evadeze din sutienul costumului de baie, dovedeşte că bruneta a făcut de această dată o alegere… buclucaşă! Cel mai probabil, în zilele anterioare, bustul a fost acoperit cu un sutien adecvat măsurilor generoase ale soţiei lui Adi Sînă.  

Anca Serea ştie, însă, că cea mai bună reacţie într-o astfel de situaţie este să tratezi problema cu umor. După ce a tot încercat ba să-şi acopere sânii cu mâna, ba i-a studiat nedumerită, în cele din urmă a acceptat cu zâmbetul pe buze faptul că este o femeie care face furori chiar şi într-un costum de baie dintr-o singură piesă, mai ales dacă este un pic „intrat la apă”! (Citeşte doar pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: Am pătruns în dormitorul lor! Anca Serea şi Adi Sînă AU RECUNOSCUT: ”lucrează” la al 6-lea copil!)

Deşi costumul de baie părea că a intrat la apă în zona bustului, iar sânii parcă erau gata să evadeze din sutien, Anca Serea s-a amuzat copios de situaţie, spre deliciul bărbaţilor de pe plajă
Deşi costumul de baie părea că a intrat la apă în zona bustului, iar sânii parcă erau gata să evadeze din sutien, Anca Serea s-a amuzat copios de situaţie, spre deliciul bărbaţilor de pe plajă

Anca Serea şi Adi Sînă sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din peisajul monden autohton. Cei doi îndrăgostiţi au împreună grijă de cei cinci copilaşi, însă nu exclud posibilitatea să devină din nou părinţi. Anca şi Adi reprezintă unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Bruneta a declarat chiar că o eventuală infidelitate venită din partea soţului ei nu ar fi un obstacol de netrecut pentru căsnicia lor: „Da. Bineînţeles că l-aş ierta. Sunt puternică şi echilibrată încât ştiu că nimeni nu-mi va lua locul în viaţa lui. Sunt în stare să trec peste”. (VEZI ŞI: Puţină lume ştie cum a ajuns pe micul ecran Anca Sînă Serea! Andreea Marin a dat-o de gol!)

Citește și...