IMAGINI ULUITOARE! A scandalizat toată România, iar acum…Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a rupt-o în bătaie pe Andreea Spătaru, celebrul model Playboy

Publicat: 24/09/2017 | 00:00

Acum mai bine de nouă ani, Ion Boschet devenea mai celebru decât ar fi sperat vreodată, după ce o bătea, în mijlocul unei străzi din Capitală, pe Andreea Spătaru, iubita sa de atunci, fostă vedetă Playboy! În prezent, însă, Ion "Boschet" pare să fi ajuns de nerecunoscut! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe fostul iubit al blondinei în timp ce se relaxa la o terasă, în oraş. (VEZI ŞI: Au trecut şase ani de când îi cară iubitei pumni şi picioare în plină stradă! Ce s-a ales de "Boschet" şi ce a ajuns să facă)

Dacă ar fi să comparăm imaginile de acum, cu cele de pe vremea când era cu fostul „iepuraş“ Playboy, în ceea ce-l priveşte pe Ion Boschet se poate observa clar că a luat proporţii considerabile. La o privire mai atentă, pe lângă transformarea şocantă prin care a trecut ex-ul Andreei Spătaru, se mai poate observa că bărbatul stă cu greu în scaunul de la terasă şi că abia se poate mişca. (NU RATA, AICI: O mai ştii pe fosta asistentă TV, Andreea Spătaru? Cum a ajuns să arate acum!)

Poliţiştii au oprit „măcelul”

Întreg scandalul dintre cei doi foşti iubiţi avea loc într-o seară toridă de iulie, în 2008, în jurul orei 21.00, atunci când Ion Boschet i-a aplicat Andreei Spătaru o „corecţie“ în public cu pumnii şi picioarele, chiar în apropierea blocului în care acesta locuia. Episodul se producea de faţă cu şoferul lui Boschet şi s-a sfârşit abia când la faţa locului au venit poliţiştii, alertaţi de către vecini. (Citeşte pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, şi: Fostul Andreei Spătaru şi-a scos brigada la un… desert. Vezi cum s-au manifestat cei 10 bărbaţi pe terasa unei cafenele de fiţe!)

Imediat după ce a snopit-o în bătaie pe Andreea Spătaru, iubitul ei spunea că a fost o reacţie absolut normală. Ba mai mult, Ion Boschet era de părere că orice bărbat ar fi reacţionat aşa, mai ales că blonda l-ar fi provocat, l-ar fi umilit şi l-ar fi zgâriat, chiar înainte ca lui să îi sară ţandăra şi să înceapă să o lovească.

Cine are mai multe detalii despre subiect este rugat să ne scrie pe adresa de e-mail: pont@cancan.ro.