Imaginile pe care le asteptau toti barbatii! Madalina Ghenea, complet goala in scene de sex

Publicat: 08/11/2014 | 10:48

Acesta este cu siguranta cel mai frumos cadou pe care Madalina Ghenea il putea face barbatilor. Frumoasa romanca a surprins pe toata lumea cu scenele de amor pe care le-a filmat pentru "Familia Borgia", serialul in care joaca.

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar barbatii ar da orice pentru a o putea vedea intr-o ipostaza sexy. Acum, visul lor s-a implinit caci Madalina Ghenea a filmat cateva scene de amor, in care apare complet dezbracata.

Madalina Ghenea apare complet dezbracata in
Madalina Ghenea apare complet dezbracata in „Familia Borgia”

Totul s-a intamplat pe platourile de filmare, special pentru unul dintre episoadele din „Familia Borgia”, serialul in care joaca romanca noastra.

Madalina a filmat o scena de sex pentru serialul in care joaca
Madalina a filmat o scena de sex pentru serialul in care joaca

CITESTE SI

Iubeste din nou! El este noul iubit al Madalinei Ghenea. Tot Hollywood-ul vorbeste despre asta

Surpriza de proportii! Madalina Ghenea a devenit mama. Romanca nu stie cine e tatal copilului

 

Aceasta apare in timp ce se iubeste cu personajul Cesare Borgia, imaginile fiind mai mult decat incendiare. Chiar daca e vorba doar despre un rol, Madalina a stiut cum sa innebuneasca pe toata lumea.

Frumoasa romanca a innebunit toti barbatii cu scenele de amor
Frumoasa romanca a innebunit toti barbatii cu scenele de amor

Se pare ca nu are noroc in dragoste

La scurt timp dupa ce s-a aflat ca Madalina Ghenea si Michael Fassbender au o relatie, actorul irlandez a parasit-o pentru Lupita Nyong’o. Nu este singurul esec in dragoste inregistrat de frumoasa olteanca. Desi a avut o relatie foarte frumoasa cu actorul Gerard Butler, cei doi s-au dfespartit deoarece acesta nu a vrut sa o ia de sotie, dupa cum a scris presa de peste Ocean.

A.D.

Citește și...