Incredibil cu ce se ocupă Cristi Borcea în penitenciar! ”Trăiește ca un rege acolo, nu are probleme”

Publicat: 18/07/2019 | 08:45
Incredibil cu ce se ocupă Cristi Borcea în penitenciar! ”Trăiește ca un rege acolo, nu are probleme”

Fostul acționar de la Dinamo pare să se fi obișnuit cu statutul de condamnat și încearcă să-și facă viața ușoară chiar dacă este după gratii. Și reușește asta, susțin colegii lui de penitenciar. 

Chiar când se bucura mai mult de aerul libertății, Cristi Borcea s-a întors din nou în penitenciar, în urmă cu doar câteva luni, din cauza unui dosar complicat. Trăind deja ”experiența” primei condamnări, afaceristului nu i-a fost la fel de greu, se pare, după ce a ajuns a doua oară la închisoare.

Colegii lui de penitenciar povestesc că Borcea și-a făcut viața ușoară după gratii și primește un tratament de rege.

E mai ușor să muncești la penitenciar. Acum, de fapt, am înțeles că nici nu mai muncește, știe că nu are rost să se spetească. El, oricum, trăiește ca un rege acolo, nu are probleme, e superrespectat de toată lumea”, ne-a mai spus sursa citată. Iar fostul coleg de penitenciar al lui Cristi Borcea ne-a explicat ce face, toată ziulica, fostul acționar al echipei Dinamo București. ”Când sunt meciuri, se uită la ele, se mai enervează când vede cum joacă Dinamo. Dar, dacă nu e fotbal la TV, joacă table. Și, vă zic sincer, e campionul pușcăriei, rupe la table. Am jucat și eu cu el, m-a bătut, are un noroc și la zaruri de nu se poate explica”, a declarat o sursă pentru wowbiz.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile.  Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

Citește și...