Într-un costum de baie sexy, Alexia Eram a pozat incitant! Ea și Mario Fresh s-au răsfățat după starea de urgență. Avem filmările provocatoare, dar și cu multă adrenalină

Publicat: 17/05/2020 | 19:34

Alexia Eram și Mario Fresh s-au răsfățat în primul weekend după ce s-a încheiat starea de urgență, decretată de Klaus Iohannis din cauza epidemiei de coronavirus. Frumoasa vedetă i-a înnebunit pe reprezentanții sexului tare după ce a pozat incitant în timp ce era într-un costum de baie sexy. Avem filmările provocatoare realizate într-un jacuzzi cu cei doi iubiți, dar și cele pline de adrenalină cu tânărul artist care a făcut wakeboarding.

Citește și: Alexia Eram, glumă nesărată pentru iubit, chiar în timp ce dormea! A luat mașina de tuns și i-a făcut o schimbare de look lui Mario Fresh. Cum a reacționat artistul, dar și “soacra”, Andreea Esca

Alexia Eram, într-un costum de baie sexy în jacuzzi

Fiica Andreei Esca “a incendiat” Instagramul, după ce a publicat imaginea din partea strângă a colajului de mai jos. Alexia Eram a fost copleșită de complimentele primite și a fost felicitată pentru relația pe care o are cu Mario Fresh. De altfel, vedeta nu s-a bălăcit singură în jacuzzi, ci împreună cu iubitul ei, după cum observați în video-ul acestui material.

“Ești foarte frumoasă și HOT”❤️❤️❤️❤️❤️, “Ador costumul de baieee😍😍😍 De unde e?”, “Ești superbă” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Nu rata: Alexia Eram, detalii neștiute și picanterii despre cum a început relația cu Mario Fresh

Alexia Eram, imagini HOT într-un jacuzzi, unde s-a relaxat împreună cu iubitul ei, Mario Fresh © Instagram
Alexia Eram, imagini HOT într-un jacuzzi, unde s-a relaxat împreună cu iubitul ei, Mario Fresh © Instagram

Descoperă și: Alexia Eram și-a prins părinții în timp ce făceau dragoste. Reacția Andreei Esca atunci când a auzit

Mario Fresh, filmat în timp ce făcea wakeboarding

Mario Fresh a trăit ieri momente în care adrenalina a atins cote maxime! Și asta pentru că el a făcut wakeboarding și a făcut multe valuri. La propriu, dar și la figurat!

Află și: Fiica Andreei Esca a publicat imagini nemaivăzute, filmate de Paște! Alexia Eram i-a surprins pe toți cu video-ul! Chiar și pe Selly

Alexia Eram și Mario Fresh, relație de aproape 4 ani

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de trei ani; mai exact, ei formează un cuplu din 30 iulie 2016. Artistu este “fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz.