Ioana Tufaru a pus ochii pe Florin Salam. L-a asteptat trei ore in frig si ploaie, dar nu ca sa ii ceara un autograf!

Publicat: 07/03/2014 | 20:34

Nu duce lipsa de admiratoare, dar Ioana Tufaru e cea mai... mare! Ingropata in datorii si mizerie, fiica Andei Calugareanu a recurs la un gest disperat. Ca sa dea ochii cu Florin Salam, Ioana l-a asteptat trei ore in frig.

Ioana Tufar - 3

Cel mai curtat manelist si-a gasit o fana pe… masura. Ajunsa la capatul puterilor din cauza datoriilor tot mai mari, Ioana Tufaru a facut totul ca sa-si intalneasca idolul si sa ii induioseze inima. Timp de trei ore l-a asteptat in ploaie si frig, in speranta ca il va intalni, fie si pret de cateva momente.

Ioana Tufar - 1

Cui toate ca s-a imbracat gros, frigul tot i-a intrat in oase. Obosita si inghetata, Ioana a facut ture in fata usii de acces pe unde ar fi trebuit sa isi faca aparitia Florin Salam. Insa niciun sacrificiu nu a parut prea mare pentru intalnirea cu manelistul preferat.

Ioana Tufar - 4

Ca sa fie sigura ca nu va rata momentul in care Florin Salam isi va face aparitia, Ioana s-a poatat in fata usii inca de la inceputul concertului si s-a documentat si unde si-a lasat manelistul limuzina parcata. Totusi, nu a putut sa-si vada idolul in actiune din cauza… portarului, chiar daca Salam ar fi invitat-o la concert.

„Florin mi-a zis sa vin in culise dar nu m-a lasat portarul… Cine sunt eu? Da, pai limuzina pe el il asteapta. Foarte sigur. Am surse care mi-au spus. Da, am vorbit cu cineva din staff-ul lui… si am rugat sa urc la el… A vorbit si nu m-a lasat portarul. Am intrebat daca mai sta mult dar mi-a zis ca nu mai sta mult si trebuie sa coboare la limuzina acum o jumatate de ora”, a marturisit Ioana Tufaru reporterilor Cancan.ro.

 

Ioana Tufar - 2

 Nici la finalul concertului, dupa trei oare de asteptare, Ioana n-a avut prea mult noroc. Chiar daca a iesit in calea manelistului, nu a apucat sa-si spuna oful. Salam a urcat in limuzina inainte ca fiica Andei Calugareanu sa rosteasca vreun cuvant.

CITESTE SI…

A ramas fara casa, iar acum doarme la hotel de patru stele! Peripetiile Ioanei Tufaru sunt fara limite!

Florin a cantat cu ochii in lacrimi, in momeria sotiei lui ce a trecut in nefiinta in 2009
Florin a cantat cu ochii in lacrimi, in momeria sotiei lui ce a trecut in nefiinta in 2009

Ioana Tufar - 5