Ionuţ Popa: „Toţi mă vedeau spânzurat…Mi-au murit doi câni luna asta!”

Publicat: 29/10/2017 | 12:00
Ionuţ Popa: „Toţi mă vedeau spânzurat…Mi-au murit doi câni luna asta!”

Ionuţ Popa, antrenorul principal al ACS Poli Timişoara, a recunsocut la finalul jocului câştigat la limită de echipa sa, 2-1 (1-0) cu Astra Giurgiu, că a trăit periculos pe bancă. Ameninţat cu demiterea după rezultatele neconvingătoare din ultimul timp, Ionuţ Popa s-a dezlănţuit la finalul meciului, comentând în stilul caracteristic evenimentele din ultimul timp. 

„Pentru noi era necesar să nu pierdem acest joc. Noi voiam măcar un egal, pentru că Astra este o echipă foarte bună. Mailat este unul dintre copii pe care eu i-am lansat. Am avut patru absenţi în acest meci. Toată lumea mă vedea spânzurat după meciul cu Steaua. Nu aş fi vrut să fiu în pielea lui Edi, îl apreciez mult. La ora actuală, Astra are o echipă foarte bună şi are un antrenor excelent. Mă bucur pentru câinile meu boxer Betty, dar în acelaşi timp sunt trist pentru că mi-au murit doi câini în luna octombrie”, a declarat Ionuţ Popa.

Autorul primului gol al bănăţenilor în jocul cu Astra Giurigiu, Alex Munteanu a spus că este bucuros pentru victoria obţinută.

„Mă bucur că reuşesc să aduc noroc acestei echipe. Mă bucur că am marcat. A fost un meci tensionat. Terenul a fost unul greu. Eram datori, pentru că ultimele rezultate au fost negative. Au fost unele dueluri la minge, care au periclitat integritatea jucătorilor. Au fost multe intrări dure”, a declarat Alex Munteanu.

După acest rezultat, ACS Poli Timişoara au urcat pe locul 9 cu 21 de puncte, fiind la egalitate cu Dinamo Bucureşti şi CSM Poli Iaşi, cele trei echipe fiind despărţite în clasament de golaveraj.

 

Autor: Cristi P.