Iubita secretă a senatorului ”Facebook” rupe tăcerea: ”Copilul are 6 ani și îi seamănă leit!”

Publicat: 29/11/2018 | 23:03

În urmă cu doar câteva zile, vă dezvăluiam că șeful Comisiei de Apărare și Siguranță Națională din Senat este acuzat că nu și-ar recunoaște fiul. (Cum câștigi bani rapid) Iubita din umbră a politicianului, supranumit senatorul „Facebook”, după ce a propus o lege care să controleze conținutul postărilor de pe celebra rețea de socializare, rupe acum tăcerea în cazul procesului care are ca obiect stabilirea paternității copilului de șase ani. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturiile uluitoare ale femeii care ar fi avut o relație de aproximativ doi ani cu Liviu Brăiloiu. (CITEȘTE ȘI: SENATORUL ”FACEBOOK”, ACUZAT CĂ NU-ȘI RECUNOAȘTE FIUL DE 6 ANI!)

“Nu și-a dorit acest copil”

”Ne-am cunoscut în anul 2010 și am avut o legătură, așa cum îi place lui să afirme, timp de doi ani, până în luna aprilie a anului 2012, când am rămas însărcinată. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Nu și-a dorit acest copil, mi-a și sugerat să renunț la sarcină, dare eu nu am făcut acest lucru”, a spus iubita din umbră a lui Liviu Brăiloiu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

”Copilul îi seamănă leit”

”Acum copilul are șase ani și îmi doresc ca tatăl lui să se implice în educația micuțului. A refuzat și a ignorat toate mesajele mele. În urmă cu un an am avut o tentativă de dialog prin intermediul avocaților, dar, până la urmă, am rămas doar cu promisiunile. Mă apasă această situație. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) Copilul îi seamănă leit. Nu cred că vreau ceva ieșit din comun, vreau să-l cunoască, să se implice în creșterea și educația lui, vreau lucruri normale”, ne-a mai mărturisit femeia, care ar fi avut o relație timp de doi ani cu actualul șef al Comisiei de Apărare și Siguranță Națională din Senat. (NU RATA, AICI: DONJUANUL DE LA EXATLON, ÎMBRĂȚIȘĂRI LA 6 DIMINEAȚA CU FOSTA SOȚIE A UNUI MILIONAR CELEBRU!)

Iubita secretă a senatorului ”Facebook” rupe tăcerea

Propunere controversată

În urmă cu câteva luni, în timpul audierii ministrului de Interne în Comisia de Apărare a Senatului, Liviu Brăiloiu a afirmat că ar fi necesară o legislație care să controleze conținutul postărilor Facebook, întrucât apar ”tot felul de amenințări și incitări la tot felul de agresiuni”(NU RATA, AICI:I-AU SURCLASAT PE BAHMU & PRIGOANĂ. PIȚI JR. S-A ÎMPĂCAT DIN NOU CU FOSTA PREZENTATOARE TV!)

„Din informațiile care circulă pe diverse rețele aflăm că au existat 140.000 de conturi de Facebook fără identitate reală în timp ce noi facem tot felul de legislații referitoare la combaterea terorismului, la spălarea banilor. Paralel, există aceste conturi, 140.000 de conturi care nu au niciun control. Tot pe Facebook, pe aceste conturi, nu știu dacă sunt reale sau nu, apar tot felul de amenințări, incitare la tot felul de agresiuni, apar indivizi care se pozează cu pistoale, cu puști și voiam să vă întreb, serviciile de specialitate ale MAI acționează în vreun fel?” , a declarat senatorul Liviu Brăiloiu. (NU RATA, AICI: JUDECĂTORII AU ÎMPĂRȚIT AVEREA ILENEI CIUCULETE! CÂT LE-A REVENIT LUI CORNEL GALEȘ ȘI FIILOR CÂNTĂREȚEI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...