Iubita tinerică a lui Gheorghe Turda și-a lăsat sânii la vedere la înmormântarea Mariei Butaciu

Publicat: 16/06/2018 | 09:58

Nicoleta Voicu, actuala iubită a interpretului Gheorghe Turda, a uluit pe toată lume aprezentă la înmormântarea artistei Maria Butaciu. Ea s-a îmbrăcat într-o rochie neagră cu un decolteu amețitor, rochie potrivită mai degrabă pentru o petrecere, nicidecum pentru un eveniment tragic. (Promotiile zilei la monitoare)

Gheorghe Turda (70 de ani) și Nicoleta Voicu, actuala parteneră de viață a artistului, au participat la înmormântarea regretatei Maria Butaciu miercuri, 13 iunie. Mulți au fost surprinși de ținuta Nicoletei, care îi punea în evidență decolteul sexy mai mult decât s-ar fi cuvenit la un asemenea eveniment.

Maria Butaciu a fost condusă pe ultimul drum de foarte mulți colegi de breaslă, unii dintre ei ei veniți de la Bistrița Năsăud. Solista s-a stins din viaţă la 78 de ani, după două luni de comă, în urma unui atac vascular cerebral. (Promotiile zilei la monitoare)

În cortegiul funerar s-au remarcat Gheorghe Turda și iubita lui cu 22 de ani mai tânără, un cuplu nou pe scena showbiz-ului autohton. Nicoleta Voicu a ales o rochie neagră, franjurată în zona genunchilor și foarte decoltată în zona sânilor, cu umerii vag acoperiți de un șal brodat. La 48 de ani, e limpede că iubita lui Turda arată foarte bine, însă mulți au considerat nefericită alegerea acestui model de rochie pentru o înmormântare, relatează click.ro.