Iulia Albu, DEZGUSTATA de iubitul Adelei Popescu! „Aoleu…i se vede…”

Publicat: 17/10/2014 | 07:51

Iulia Albu l-a facut praf pe iubitul Adelei Popescu. Fosta sotie a lui Mihai Albu i-a criticat tinuta lui Radu Valcan si s-a declarat dezgustata de felul in care acesta a aparut la un eveniment monden.

Designerul de modă a declarat că iubitul Adelei a făcut o alegere foarte proastă asupra ţinutei vestimentare, iar pentru asta i-a dat nota cea mai mică.

Iulia Albu

”Aoleu i se vede un sfârc! Pe bune? Accept asta la femei, dar la bărbaţi nu! Arată ca un fel de stripper, iar Adela este foarte ferictă pentru că e doamna care işi permite un stripper! Sper că aceia nu sunt nişte pantaloni de muşama! Aia e bluză sau e o jachetă atârnată? Nu ştiu, nu prea îmi place de Radu Vâlcan acum. Radu are nota minus infinit!”, a declarat Iulia într-o emisiune tv.

Citeste si

CE LOVITURA! Bianca Dragusanu a atacat-o pe Iulia Albu: „E o fata frumoasa care se urateste” Cum a raspuns fashion-editorul

Iulia Albu, la brat cu fostul iubit al Danielei Crudu! “Aveam nevoie de suport”

Scandal cu Bianca Dragusanu

In urma cu o luna, Iulia Albu s-a aflat in mijlocul unui alt scandal de proportii, dupa ce a desfiintat-o pe Bianca Dragusanu. Atunci, vedeta i-a raspuns pe masura, cele doua facand schimb de cateva replici acide.

L.L

Citește și...