Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache: ”Asta nu face decât să creeze probleme!”

Publicat: 24/10/2018 | 15:24

Iuliana Marciuc a vorbit deschis despre relația cu Adrian Enache și nu s-a sfiit să recunoască faptul că un act oficial nu are o valoare foarte mare atunci când este vorba despre căsătorie.  Dar oamenii prețuiesc această hârtie mult mai mult decât ar trebui. Cei doi sunt împreună de foarte mulți ani, dar nu sunt căsătoriți. Cunoscuta vedetă de la TVR a explicat și care este adevăratul motiv pentru care ei nu au făcut acest pas.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt logodiți și trăiesc împreună ”ca o familie”. Vedeta râde și spune că acasă se amuză teribil, alături de Adrian, atunci când află că principalul motiv al divorțului este chiar căsătoria.

„Noi nu suntem căsătoriţi, suntem doar logodiţi, dar sigur că trăim împreună ca o familie şi ne amuzăm întotdeauna că principalul motiv al divorţului este căsătoria. Pentru că în jurul nostru vedem, din păcate, foarte multe cupluri care se fac şi se desfac cu repeziciune şi încep să cred tot mai mult că vremurile pe care le trăim nu sunt pentru a oficializa o relaţie printr-o căsătorie”.

CITEȘTE ȘI: IULIANA MARCIUC A SPUS TOTUL DESPRE RELAŢIA CU ADRIAN ENACHE:,,LUMEA SE SCHIMBĂ‘’

Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache: ”Cred că oamenii se grăbesc foarte mult când iau această decizie”

Iuliana Marciuc știe ce vrea de la viață. Și a ajuns la concluzia că o simplă foaie de hârtie ajunge să capete, de-a lungul timpului, o importanță mult prea mare. Iuliana consideră că oamenii se grăbesc atunci când se căsătoresc și tocmai de aceea se ajunge la divorț atunci când apare un impas familial.
”Eu cred, până la urmă, că această hârtie, care e doar o hârtie, ajunge să facă o schimbare la nivel mental, în care nu mai reuşeşti să treci peste impasurile inerente dintr-un cuplu decât printr-un divorţ, ceea ce nu cred că e cazul. Cred că oamenii se grăbesc foarte mult când iau această decizie şi, până la urmă, hârtia asta nu face decât să creeze probleme, iar dacă vrei să faci lucruri sau să construieşti ceva împreună, poţi construi şi fără să fii căsătorit”, a mai spus ea.

Mai mult, Iuliana Marciuc a dezvăluit pentru adevărul.ro că ea și Adrian Enache nici nu plănuiesc să se căsătorească:

„Nu, nu. Nu, dacă nu am făcut-o până acum, nu ştiu ce s-ar putea întâmpla ca să o fac, însă să nu spui niciodată „niciodată. Eu am ideea asta, că nu ştii niciodată ce se poate întâmpla, dar, în principiu, nu văd de ce am face acest lucru”, a conchis Iuliana Marciuc.

CITEȘTE ȘI: IULIANA MARCIUC ARE PROPRIA METODĂ DE VORBIT LA TELEFON, ÎN PUBLIC. IATĂ CE FACE SOŢIA LUI ADRIAN ENACHE