Acasă » Exclusiv » Joshua Castellano aduce petrecerile din Tulum la OXYA: “Sperăm ca femeile să nu mai fugă din România, să stea acasă!”

Joshua Castellano aduce petrecerile din Tulum la OXYA: “Sperăm ca femeile să nu mai fugă din România, să stea acasă!”

De: Sabin Tudor 12/10/2022 | 18:03

OXYA by Bamboo se redeschide în această sâmbătă pentru un nou sezon plin de nopți memorabile, cu un aer demn de vacanțele din Tulum. Joshua Castellano, pionierul vieții de noapte din România, propune un nou concept pentru iubitorii de muzică techno, în colaborare cu ZAMNA, un brand de referință pe piața distracției la nivel mondial. Cuvântul de referință este „luxul”, combinat cu dansul frumuseților autohtone, pe ritmurile celor mai mari DJ din lume. Într-un interviu acordat exclusiv pentru CANCAN.RO, carismaticul Joshua dezvăluie ce îi așteaptă pe clienții clubului OXYA, începând cu data de 15 octombrie.

În glumă, regele nightlife-ului punctează și la capitolul reprezentantelor sexului frumos, așa cum și-a obișnuit audiența. Joshua aduce Tulum în România, doar-doar conaționalele noastre nu mai părăsesc plaiurile natale pentru nisipul fin și petrecerile din Mexic. Ai plecat să petreci o parte din anotimpul rece peste hotare, te întorci în România unde te așteaptă petrecerile de la OXYA. Biletele pentru fiecare sâmbătă de petrecere se găsesc AICI!

Joshua Castellano rescrie istoria nightlife-ului cu un nou concept la OXYA (Foto: Captură video)

OXYA by Bamboo se reinventează cu muzică techno!

CANCAN.RO: Joshua, fii atent, noi ne-am întâlnit aici la OXYA ca să vedem exact ce se întâmplă, că tu înțeleg că schimbi conceptul. Sâmbăta asta se redeschide OXYA, clubul de pe lacul Tei, și schimbi conceptul. Cum îl schimbi, ce se întâmplă, la ce să se aștepte oamenii?

Joshua Castellano: Reactivăm clubul, nu am mai putut să fac ce trebuia să fac înainte, datorită pandemiei, și am reinventat clubul ăsta cu muzică techno, un lucru pe care eu l-am făcut din ’96, dar era prea devreme pentru vremurile respective și au preluat alți oameni care au făcut foarte bine ce au făcut până acum.

Joshua Castellano își propune să aducă atmosfera din Tulum la București (Foto: Instagram)

Plus că sunt foarte multe evenimente, fiecare face evenimente în orașul ăsta și în țară cu muzică techno și am evaluat că merită reactivat sectorul ăsta. Am reactivat sectorul ăsta cu luxury și îmbinat cu muzică techno, pentru că sunt și foarte mulți oameni care gustă muzica asta, dar nu se duc în alte locuri care sunt un pic mai underground, mai diferit, cu servicii un pic mai degajate.

Și sunt oamenii cum e clientela mea, o parte din ei și o parte din oamenii care vor să meargă într-o locație mai high. Și atunci am valorificat chestia asta și cred că e momentul potrivit să fac asta!

(NU RATA: SHAGGY, DANI MOCANU ȘI COSTI IONIȚĂ, PARTY CU MULTE FETE “ACASĂ” LA JOSHUA CASTELLANO. IMAGINILE VERII S-AU TRAS LA OXYA! )

„Nu putem să aducem mare și soare din Tulum, dar muzica putem să o dăm…”

CANCAN.RO: Personal, din exterior, știind ce face Bamboo de atâția ani, pentru că voi ați fost trendsetteri, e incontestabil, mi se pare că schimbi la 180 de grade treaba și cumva clientul de Bamboo, clientul de OXYA, o să fie debusolat.

Joshua Castellano: Să știi că Bamboo se va reactiva într-o zi, asta e clară ca bună ziua. Nici nu s-a oprit niciodată din sufletul meu și brandul Bamboo va fi activat obligatoriu. Dar publicul se adaptează!

Joshua Castellano revine în atenția iubitorilor de muzică techno la OXYA (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Deci poți să îi educi?

Joshua Castellano: Tot timpul a fost așa. Toți am fost așa și eu am fost educat să mă adaptez aici, fiecare se adaptează unde stă. E foarte important să îi dăm serviciile bune și să fie muzică pe placul lor! Fiecare locație trebuie să aibă segmentul ei.

Eu m-am asociat cu un brand foarte bun, ZAMNA, face evenimente în Tulum, în Tel Aviv, în Mykonos și vara asta Madrid, Barcelona, Miami, și am căutat împreună să facem și în România.

Foarte mulți români petrec Revelionul, după Revelion merg și stau o lună să guste muzica și atmosfera din Tulum. Nu putem să aducem mare și soare din Tulum, dar muzica putem să o dăm, plus cu atmosfera potrivită și serviciile bune. Cred că ăsta va fi un vibe foarte bun pentru locația asta și pentru lumea care gustă muzica asta. 

(CITEȘTE ȘI: JOSHUA CASTELLANO, DETALII NEȘTIUTE DESPRE NOTELE DE PLATĂ DIN CLUBUL SĂU. CARE A FOST CEA MAI MARE SUMĂ PLĂTITĂ )

„Banii sunt un număr!”

CANCAN.RO: Dar crezi că notele vor fi la fel de mari?

Joshua Castellano: Nu contează notele, mai există oameni care consumă. Important e cum se simt. Nu trebuie să te gândești la notele mari, dacă nu pornești cu un minus, un minus, un minus, când îți faci prea multe întrebări în cap. La recesiunea care e acum, nu te gândești la note. Important e să mergem mai departe, să nu vin cu bani de acasă, cum am venit doi ani de zile în pandemie.

CANCAN.RO: Dar pe tine ce te mai determină să faci chestia asta? Bănuiesc că ai avea suficienți bani încât să te retragi! 

Joshua Castellano: N-au nicio legătură banii, banii sunt un număr. Dar eu nu pot să stau! Și trebuie să fac ce îmi place. Nu-mi place să fac construcții, nu îmi place să fac nimic în afară de viața de noapte și servicii. Îmi place când se bucură omul, când vine lumea și îmi mulțumește că le-am dat viața de noapte frumoasă.

Mă stimulează și dacă e o piață un pic mai ciudată la ora actuală, că oamenii s-au băgat un pic mai mult pe partea de degajare la ora actuală. Eu cred că segmentul pe care l-am cultivat tot timpul și am încercat să îi dau servicii bune există în continuare, e clar! Am mare încredere în București și cu viața de noapte și cu oamenii care trăiesc în viața de noapte.

Clubul OXYA se redeschide pe 15 octombrie, în colaborare cu ZAMNA (Foto: Instagram)

„Bărbații vin în România pentru femeile frumoase…”

CANCAN.RO: Bărbații vin după femeile frumoase la club?

Joshua Castellano: Bărbații vin în România pentru femeile frumoase. Acum că eu am făcut clubul și există femei frumoase, a fost cireașa de pe tort, n-ai ce să faci. Asta e România, se știe, patria femeilor frumoase.

Succesul din clubul meu e succesul din toate cluburile. Sperăm să țină și femeile să nu mai fugă din România, să stea acasă. Dacă nu, o să fie un club numai de bărbați și va fi o mare problemă!

CANCAN.RO: Sâmbătă, 15 octombrie, ne vedem la OXYA, de la ora 22:00, până la 7 dimineața. Mai duci toată noaptea?

Joshua Castellano: Până la închidere obligatoriu, măcar la deschidere, prima noapte e obligatoriu. 

CANCAN.RO: Evenimentele ZAMNA, aducem Tulum aici, DJ-ii sunt de talie internațională, ceea ce trebuie să știe oamenii!

Joshua Castellano: Pe pagina noastră tot line-up-ul, că o să fie săptămânale, până la Revelion. 

Biletele pentru fiecare sâmbătă de petrecere se găsesc AICI!

(ACCESEAZĂ ȘI: LADY GAGA, REFUZATĂ DE JOSHUA CASTELLANO. “O SINGURĂ PIESĂ? 25.000 DE EURO? E URÂTĂ! MAI BINE…” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Unul dintre suspecții din cazul morții lui Adrian Kreiner a fost extrădat! Ce urmează să se întâmple acum cu Marian Cristian Minae, după ce a ajuns în România
Unul dintre suspecții din cazul morții lui Adrian Kreiner a fost extrădat! Ce urmează să...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic:
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Satul din România de care s-au îndrăgostit turiștii străini. Aici se prepară cea mai bună ciorbă de miel, iar peisajul e unul unic
Satul din România de care s-au îndrăgostit turiștii străini. Aici se prepară cea mai bună...
Ce fel de ouă să nu consumi de Paște. Medicul Virgiliu Stroescu spune că pot fi periculoase pentru organism
Ce fel de ouă să nu consumi de Paște. Medicul Virgiliu Stroescu spune că pot...
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia anunțată de Moscova pe 1 Mai: S-A ÎNCHEIAT
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia anunțată de Moscova pe 1 Mai: S-A ÎNCHEIAT
A murit Sonia. Avea doar 19 ani. A intrat cu mașina cumpărată de părinți într-un TIR. Nu a mai prins Paștele!
A murit Sonia. Avea doar 19 ani. A intrat cu mașina cumpărată de părinți într-un...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă
A devenit ILEGAL. Nu mai poți urmări la TV. S-a votat lege marți, 30 aprilie
A devenit ILEGAL. Nu mai poți urmări la TV. S-a votat lege marți, 30 aprilie
Cum să treci de la falsificat de permise la un garaj de sute de mii de euro. Francesco Gabriel Cheianu are rețeta succesului
Cum să treci de la falsificat de permise la un garaj de sute de mii...
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Ce a putut spune Ioana despre căsnicia cu Ilie Năstase. A cedat şi a dat cărţile pe faţă. Dezvăluiri fără precedent
Ce a putut spune Ioana despre căsnicia cu Ilie Năstase. A cedat şi a dat...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Reacția lui Dan Negru după ce Florin Piersic a fost operat de urgență. Prezentatorul și marele actor sunt prieteni buni
Reacția lui Dan Negru după ce Florin Piersic a fost operat de urgență. Prezentatorul și...
Cum să faci tocănița de miel perfectă. Ingredientul care îi dă acea aromă deosebită
Cum să faci tocănița de miel perfectă. Ingredientul care îi dă acea aromă deosebită
Noul film românesc de comedie care a intrat pe Netflix. A provocat un mare scandal
Noul film românesc de comedie care a intrat pe Netflix. A provocat un mare scandal