L-a asteptat cu flori si apa la aeroport! Uite cum a reactional Gina Pistol cand si-a revazut colegul de la Raliul Deltei Dunarii

Publicat: 17/04/2014 | 00:46

Gina Pistol, in calitate de ambasadoare a Raliului Deltei Dunarii, l-a asteptat la aeroport pe Paul Dicu, maratonistul cu care formeaza echipa "Danube Delta Rally". Vedeta TV l-a intampinat cu flori, dar si o sticla cu apa.

Marti, echipa Raliului Deltei Dunarii s-a reintregit in aeroportul Henri Coanda. Maratonistul Paul Dicu s-a intors in Romania dupa ce a participat la „Marathon des Sables”, acesta fiind asteptat de Gina Pistol, ambasadoarea raliului.

Gina Pistol l-a asteptat pe maratonist cu un buchet de flori si o sticla cu apa
Gina Pistol l-a asteptat pe maratonist cu un buchet de flori si o sticla cu apa

Anul acesta Gina nu mai participa la cursa

Daca in anii precedenti Gina a particpat la concurs alaturi de Paul Dicu, in acest an, vedeta TV va avea doar rolul de ambasadoare, lasandu-l pe Dicu si pe Sorin Telehoi sa se antreneze pentru evenimentul care va avea loc in perioada 29-31 mai la Tulcea. Cu toate acestea, datorita faptului ca Gina este extrem de atasata de Paul, nu a putut sa rateze intalnirea, lucru care de altfel l-a emotionat pe maratonis.

Gina este fericita ca s-a reintregit echipa pentru Raliul Deltei Dunarii
Gina este fericita ca s-a reintregit echipa pentru Raliul Deltei Dunarii

Gina mi-a facut o surpriza foarte frumoasa, iar acum ca ne apropiem de Danube Delta Rally planuiesc sa o suprind si eu, poate chiar cu mai multa adrenalina si ‘glume arse’, cum spunem noi”, a declarat Paul Dicu.

Paul Dicu a alergat in desert pentru o cauza nobila
Paul Dicu a alergat in desert pentru o cauza nobila

A alergat pentru o cauza nobila

Paul Dicu s-a intors de la Maratonul Nisipurilor din Sahara, unde a participat pentru a patra oara, toate acestea pentru o cauza nobila. El a alergat in acest an cei 244 de kilometri ai ultramaratonului pentru a strange fonduri pentru copiii blonvasi de inima de care se ocupa Asociatia Inima Copiiilor. In timp ce Dicu alerga in desert, in campania „In pas cu Paul” 1350 de persoane au alergat in toata lumea, de la Sibiel la Botosani, din Congo si pana in Finlanda, reusind sa aduca cu pasii lor, kilometru dupa kilometru, un total de peste 15.000 de km care vor fi rasplatiti de ING Asigurari de Viata cu o donatie de 25.000 de euro pentru Inima Copiilor.

CITESTE SI:

Goala si fara niciun pic de rusine! Cum arata Gina Pistol cand abia implinise 18 ani si era vanzatoare de cosmetice ieftine

Gest incredibil facut de Gina Pistol pentru ucraineni si pentru Iulia Timosenko. Din solidaritate pentru vecinii nostri, vedeta…

Cei doi sunt ambasadorii Raliului Deltei Dunarii
Cei doi sunt ambasadorii Raliului Deltei Dunarii

Ce este Raliul Deltei Dunarii

Danube Delta Rally a fost reluat in 2013, dupa o pauza de 20 de ani si s-a aflat inca de la inceput pe prima pozitie in etapele Campionatului National de Raliuri Dunlop. Anul acesta, evenimentul are loc intre 29 si 31 mai. Etapa a treia din campionat este un eveniment de referinta pe harta automobilismului sportiv romanesc si contribuie la valorizarea pontentialului turistic al zonei.

Denisa Macovei

Citește și...