Acasă » Altceva Podcast » L-a ținut la secret, dar până când?! Andreea Podărescu a spus totul despre iubitul misterios! ”Mi-a propus să facem un copil!”

L-a ținut la secret, dar până când?! Andreea Podărescu a spus totul despre iubitul misterios! ”Mi-a propus să facem un copil!”

De: Loriana Dasoveanu 01/04/2024 | 16:05

Andreea Podărescu a trecut ani la rândul printr-un calvar după ce tatăl copilului ei a fost într-un permanent război cu bruneta. Bărbatul a refuzat să își vadă copilul și să își respecte atribuțiile legale. Drept urmare nu a plătit pensie alimentară și nici de băiețel nu dorește să audă. Andreea Podărescu a suferit enorm din cauza acestui fapt. Ba mai mult, după ce că bărbatul nu-și respectă atribuțiile de tată, îi face viața grea brunetei care la orice pas sau la orice activitate cu copilul, trebuie să-i ceară aprobarea bărbatului. Iar acesta refuză vehement să semneze pentru procuri. În toți acești ani, Andreea Podărescu a suferit enorm, însă alături i-a fost iubitul ei. Dacă până acum nu a oferit detalii despre cel care o susține, bruneta a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO cine este bărbatul care o face fericită. Iată cu ce se ocupă, dar și cât de aproape îi este lui Anthony. 

Soarele a răsărit și pe strada Andreei Podărescu. Bruneta a fost greu încercată în ultimii ani din cauza situației fără precedent pe care o are cu tatăl copilului său. În toți acești ani alături i-a fost actualul iubit care o ajută cu copilul și o sprijină permanent pe brunetă. Cei doi au o relație de câțiva ani

Andreea Podărescu, fericită în relație! Cine este iubitul ei: „Dumnezeu mi-a trimis ce aveam nevoie!”

„Sunt bine în relația pe care o am, Anthony se simte bine, nu ducem lipsă de nimic. Lucrurile s-au aranjat ok și pentru mine și pentru băiatul meu. Dumnezeu mi-a trimis ce aveam nevoie, a fost ca o compensație din partea Universului. 

O femeie rănită nu se deschide atât de ușor, dar este important să lucrezi cu tine ca și om și să mergi mai departe indiferent de loviturile pe care ți le-a dat viața. Eu am o responsabilitate foarte mare, aceea de a avea grijă de copilul meu. Trebuie să fiu bine ca să poată și băiatul meu să fie bine” spune Andreea Podărescu pentru CANCAN.RO.

Dacă până acum a ținut ascunse detalii despre relația ei, acum frumoasa brunetă a dezvăluit cu ce se ocupă bărbatul din viața ei. Andreea este foarte fericită cu el. Bărbatul o face să mai uite de problemele pe care le are cu fostul. În plus, iubitul ei este un om matur care înțelege situația prin care trece Andreea și încearcă să o ajute.

Cu ce se ocupă bărbatul: „Propriul lui șef”

Andreea Podărescu este răsfățată de iubitul ei
Andreea Podărescu este răsfățată de iubitul ei

„Iubitul meu se ocupă cu afaceri imobiliare și, din fericire, nu are un job care îl presează să aibă un program fix de la 8.00-17.00. Este firma lui și este propriul lui șef, așa că își face cum îi este mai bine și programul. Suntem de aceeași vârstă. Niciodată nu am avut un bărbat mai tânăr decât mine pentru că eu consider că femeile se maturizează mai repede. El este de o seamă cu mine, dar este matur, înțelegător. Asta contează cel mai mult într-o relație să fie înțelegător, mai ales când își face o iubită care are un copil. Să îi înțelegi atribuțiile, responsabilitățile. Să nu existe gelozii și alte prostii de care nu aș avea nevoie nici eu, și nici copilul meu” , a spus bruneta pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: CALVARUL PRIN CARE TRECE ANDREEA PODĂRESCU DIN CAUZA FOSTULUI SOȚ: PROCESUL A DĂRÂMAT-O! ”NU MAI POT DUCE!”)

Iubitul Andreei, tată adoptiv pentru copil: „Sunt bărbați care nu au copii și îi iubesc din suflet! Și alții care au copii și nu vor să audă de ei”

Iubitul Andreei este de o vârstă cu ea, însă nu a devenit tată până acum….Cel puțin nu biologic, căci adoptiv este deja. Bărbatul și-a luat în serios atribuțiile, iar Andreea susține că acesta iubește mult copiii.

„Iubitul meu nu are copii, dar știe cum să se comporte cu copiii. Am văzut cu toții bărbați care au copii și nu știu să fie tați și bărbați care nu au copii, dar care au o dragoste și un devotament pentru copii în general. Iubitul meu face parte din a doua categorie. Dacă ai suflet bun, ai dragoste față de orice copil”, spune liniștită vedeta.

Vedetei i s-a luat o piatră de pe inimă când l-a întâlnit pe actualul iubit care a demonstrat, în timp că este un bărbat matur și responsabil. „Am noroc că am un băiat foarte matur și eu vorbesc cu copilul meu ca cu un om mare. El a înțeles că așa a fost contextul. S-a născut foarte inteligent și înțelegător și îmi oferă foarte multă dragoste. Tot sacrificiul meu a fost răsplătit. Copilul este mare acum și mă pot înțelege altfel cu el. Eu nu regret nicio secundă că am copilul pentru că el a fost un copil dorit. Nu a fost o întâmplare, chiar ni l-am dorit. Mă bucur că îl am și că îmi oferă atâta dragoste” , a mai susținut fostul model.

Iubitul vedetei, model pentru copilul ei: „Îi arată cum să se comporte”

Andreea Podărescu se ocupă de creșterea și educația lui Anthony încă de când micuțul s-a născut. Vedeta este o mamă grijulie și atentă și investește mult în fiul ei. Din acest motiv, este conștientă că nu oricine ar fi putut să fie în preajma ei.

Cu ce se ocupă bărbatul din viața Andreei Podărescu
Cu ce se ocupă bărbatul din viața Andreei Podărescu

„Eu cred că este importantă educația pe care o primeste de la mine. Dacă mama lui îl învață să aibă la rândul lui o familie frumoasă, să se poarte frumos cu persoanele de sex feminin, să fie gentil, să fie atent. Contează ce îi insuflă mama lui și trebuie să copieze modelul unui bărbat care, la rândul lui, este gentelman cu o femeie. 

Și eu încerc pe cât se poate să îi aduc în preajma lui modele. Și iubitul meu încearcă să îi arate o poziție fermă și plină de gentilețe față de femei. Îi arată cum să se comporte. Până la urmă asta va contribui la formarea lui” , a mai dezvăluit Andreea Podărescu pentru CANCAN.RO.

(VEZI ȘI: DRAMA. VEDETA E UMILITĂ DE TATĂL COPILULUI EI: „PENTRU EL CONTEAZĂ ÎN VIAȚA ASTA DECÂT BANII”)

Ce spune Andreea Podărescu despre nuntă: „Vedem peste șase luni”

Și pentru că lucrurile par a fi doar lapte și miere în relație, am fost curioși dacă vedeta se vede la altar sau dacă Anthony își dorește un frățior. Încă traumatizată de cele întâmplate, Andreea susține că nu își dorește încă un copil, deși iubitul i-a propus. În privința nunții, lucrurile nu sunt atât de clare.

„Mi-a propus să facem și noi un copil, dar eu rămân la aceeași idee. Nu mi-a schimbat percepția iubitul meu. Eu nu îmi mai doresc un copil și nu pentru că nu mi-ar plăcea, dar nu cred că pot să mai cresc al doilea copil. Pentru mine a fost foarte greu să fiu singură atât de mulți ani cu copilul. El încă speră că mă va face să mă răzgândesc. 

Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar în momentul acesta sunt foarte liniștită așa cum sunt, nu vreau nuntă sau copil. Nu știu peste șase luni dacă mă întrebi ce îți voi răspunde”, mai spune aceasta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare se află marele actor
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele
Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...