La 11 ani, e piele şi os şi are înălţimea unui copil de cinci ani. Motivul pentru care o mamă şi-a înfometat fiul şi l-a drogat

Publicat: 14/11/2017 | 18:58

Lyubov Korotkova, o femeie din Rusia, a chinuit un copil orfan atât de mult, încât l-a făcut să fie doar piele şi oase. Iar la 11 ani, el avea înălţimea unuia de cinci şi cântărea mult sub limita admisă, după ce a fost înfometat şi drogat de mama vitregă. Astfel, ea a reuşit să-i convingă  pe medici timp de mai mulţi ani că băiatul suferă de o boală rară.

Lyubov Korotkova este acum acuzată de autorităţi de “cruzime fără margini, umilinţă şi tortură”, după ce a înfometat şi a drogat copilul timp de opt ani, pentru ca îşi dorea să obţină anumite beneficii. Toate astea, pentru că ea a reuşit să păcălească în tot acest timp medicii care credeau că băiatul suferă de o boală rară.

La 11 ani, Valery Kondourov cântăreşte mai puţin decât două pietre, scriu jurnaliştii de la mirror.co.uk. Ororile lui s-au încheiat şi a fost dus la o clinică din Moscova, unde a a luat în greutate.

„Femeia l-a înfometat şi l-a făcut să ia medicamente care l-au făcut să aibă simptomele unei boli la stomac. Reuşind să păcălească doctorii, ea l-a înregistrat pe copil ca fiind handicapat… şi a început să primească asistenţă financiară, o indemnizaţie, dar şi alţi bani”, a declarat o sursă apropiată anchetei deschisă.

Citește și...