Acasă » Știri » Știri externe » LIVE UPDATE minut cu minut! Cancan.ro prezintă gala decernării premiilor OSCAR 2017

LIVE UPDATE minut cu minut! Cancan.ro prezintă gala decernării premiilor OSCAR 2017

De: Cancan 27/02/2017 | 05:00

Sărbătoare mare pentru actorii de la Hollywood! În această noapte are loc decernarea celor mai prestigioase premii din cinematografie: OSCAR. Gazda premiilor va fi Jimmy Kimmel, care va găzdui ceremonia pentru prima dată. Ceremonia de decernare a premiilor OSCAR are loc la Los Angeles, începând cu ora 02:00 a.m.. Cancan.ro, site-ul nr.1 din România vă va spune în timp real cine sunt câştigătorii şi vă va ţine la curent minut cu minut cu tot ce se întâmplă.

UPDATE 07:09 Trofeul la categoria ”Cel mai bun film” a fost câştigat de Moonlight. Câştigătorul a fost desemnat corect după o gafă colosală în care prezentatorul a anunţat că cel mai bun film este La La Land, după care a anunţat că a s-a înşelat.

UPDATE 06:58 Trofeul la categoria ”Cea mai bună actriţă într-un rol principal” a fost câştigat de Emma Stone pentru reprezentaţia din La La Land.

”Sunt atât de recunoscătoare pentru că am făcut parte din producţia acestui film.Ştiu că am multe de făcut şi trebuie să mă perfecţionez, dar Oscarul mă va inspira”, a spus cu lacrimi în ochi Emma Stone. 

UPDATE 06:53Trofeul la categoria ”Cel mai bun actor într-un rol principal” a fost câştigat de Casey Affleck pentru rolul din Manchester By The Sea.

”Acest lucru înseamnă atât de mult pentru mine şi vă mulţumesc. Denzel Washington a fost primul care m-a învăţat cum se joacă şi îi mulţumesc. Sunt aici datorită talentului tuturor celor care au crezut în mine şi m-au ajutat. Sunt mândru să fiu inclus în această comunitate”, a declarant Casey Affleck.

UPDATE 06:44 Trofeul la categoria ”Cel mai bun regizor” a fost câştigat de Damien Chazelle pentru La La Land. Este cel mai tânăr regizor de la Hollywood care a primit premiul Oscar pentru regie.

”Vă mulţumesc pentru sursa de inspiraţie pe care mi-aâi oferit-o tuturor celor cu care am fost nominalizat la această categorie. Aş vrea să-i mulţumesc Oliviei, dragostea mea, pentru că e un film despre iubire şi eu am avut norocul s-o întâlnesc pe platourile de filmare de la acest film”, a spus Damien Chazelle.

UPDATE 06:34 Trofeul la categoria ”Cel mai bun scenariu adaptat” a fost câştigat de Moonlight.

UPDATE 06:31 Trofeul la categoria ”Cel mai bun scenariu original” a fost câştigat de Kenneth Lonergan pentru Manchester by the Sea

UPDATE 06:21 Jennifer Anistos a ţinut un discurs de comemorare a tuturor acrtiştilor care au plecat în anul care a trecut de pe această lume. Actriţa nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi aproape a izbucnit în lacrimi.

UPDATE 06:18 Trofeul la categoria ”Cea mai bună melodie originală” a fost câştigat de La La Land, cu melodia ”City of Stars”. Justin Hurwitz câştigă astfel două Oscaruri într-o seară. Tot el a câştigat şi pentru coloana sonoră de la „La La Land”.

UPDATE 06:13 Trofeul la categoria ”Cea mai bună coloană sonoră” a fost câştigat de La La Land.

UPDATE 05:59 Trofeul la categoria ”Oameni de ştiinţă şi tehnică” a fost câştigat de La La Land.

UPDATE 05:51 ”Au trecut două ore de spectacol şi Donald Trump nu a scris nimic pe Twitter despre noi. Mă gândesc să nu-şi facă griji pentru noi. Ce faci, Donald Trump, te-ai trezit?”, i-a scris gazda premiilor Oscar preşedintelui SUA pe Twitter.

UPDATE 05:48 Trofeul la categoria ”Cel mai bun scurt-metraj de ficţiune” a fost câştigat de Sing.

UPDATE 05:45 Trofeul la categoria ”Cel mai bun scurt-metraj documentar” a fost câştigat de The White Helmets.

UPDATE 05:37 Trofeul la categoria ”Cel mai bun montaj de film” a fost câştigat de Hacksaw Ridge.

UPDATE 05:31 Trofeul la categoria ”Cele mai bune efecte vizuale” a fost câştigat de The Jungle Book.

UPDATE 05:14 Trofeul la categoria ”Cel mai bun design de producţier” a fost câştigat de La La Land.

La la Land
La la Land

UPDATE 05:11 Trofeul la categoria ”Cel mai bun lungmetraj animat” a fost câştigat de filmul Zootopia.

UPDATE 05:09 Trofeul la categoria ”Cel mai bun scurt-metraj animat” a fost câştigat de filmul Piper.

UPDATE 04:58 Trofeul la categoria ”Cel mai bun film strain” a fost câştigat de The Salesman (Iran).

UPDATE 04:42 Trofeul la categoria ”Cea mai bună actriţă în rol secundar” a fost câştigat de Viola Davis, pentru reprezentaţia din lungmetrajul Fences.

”Este singura profesie care sărbătoreşte ceea ce înseamnă o viaţă. Îi mulţumesc căpitanului meu, Denzel Washington”, a spus extrem de emoţionată Viola Davis.

Viola Davis
Viola Davis

UPDATE 04:40 Jachie Chan a câştigat Oscarul pentru întreaga carieră

Jackie Chan
Jackie Chan

UPDATE 04:27 Trofeul la categoria ”Cel mai bun mixaj sonor” a fost câştigat de filmul Hacksaw Ridge.

UPDATE 04:27 Trofeul la categoria ”Cel mai bun montaj sonor” a fost câştigat de filmul Arrival, Sylvain Bellemare.

”Este un premiu obţinut colectiv”, a spus Sylvain Bellemare, câştigătorul premiului Oscar.

UPDATE 04:08 Trofeul la categoria ”Cel mai bun film documentar” a fost câştigat de filmul ”O.J. made in America”, de Ezra Edelman şi Caroline Waterlow.

Fiziciana de culoare de la NASA Katherine Johnson, portretizată în filmul „Hidden Figures” a venit pe scena premiilor Oscar în scaun cu rotile pentru a anunţa câştigătorul statuetei la această categorie, momentul fiind unul extrem de emoţionant atât pentru cei din sală, cât şi pentru cei care au privit ceremonia de decernare a premiilor Oscar de acasă.

Katherine Johnson
Katherine Johnson

UPDATE 03:46 Trofeul la categoria ”Cele mai bune costume” a fost câştigat de  echipa care a lucrat la filmul Fantastic Beasts and Where to Find Them.

”Nu am pregătit nimic. Voi mulţumi tutror pentru sprijinul acordat, echipei mele, copiilor mei”, a declarat câştigătoarea premiului Oscar la categoria ”cele mai bune costume”, Colleen Atwood.

Fantastic Beasts and Where to Find Them
Fantastic Beasts and Where to Find Them

UPDATE 03:46 Trofeul la categoria ”Cel mai bun machiaj/ cea mai bună coafură” a fost câştigat de  echipa care a lucrat la Suicide Squad.

Suicide Squad
Suicide Squad

UPDATE 03:46 Trofeul la categoria ”Cel mai bun rol secundar” a fost câştigat de Mahershala Ali, pentru rolul din Moonlight. 

Mahershala Ali
Mahershala Ali

”Bunica mea ar spune acum: ”Închide-te la nasturi”. Aş dori să le mulţumesc profesorilor mei pentru că au fost nemaipomeniţi, ei mi-au spus mereu: ”Nu e vorba despre tine în film, e despre poveste, despre personaj. A fost o onoare să lucrez cu voi cu toţi. Vă mulţumesc. Experienţa acestui film a fost nemaipomenită. Aş dori să mulţumesc soţiei care tocmai a născut o fetiţă în urmă cu patru zile”, a declarat Mahershala Ali după ce a fost desemnat câştigătorul premiului Oscar la categoria ”cel mai bun rol secundar”.

UPDATE 03:38 Justin Timberlake a deschis ceremonia premiilor Oscar, iar la final gazda ceremoniei a făcut un comentariu care nu prea i-a fost pe plac artistului.

Justin Timberlake
Justin Timberlake

”Mulţumim, Justin Timberlake! Dacă te-au urmărit colegii tăi de la ‘NSYNC, cu siguranţă le-a plăcut cum ai cântat şi te vor primi din nou în trupă”, i-a spus Jimmy Kimmel artistului care nu l-a ascultat până la final şi i-a întors spatele şi a plecat.

UPDATE 03:31 Nicole Kidman a îmbrăcat o rochie nude cu imprimeuri aplicate manual, care i-a pus în valoare silueta perfectă. Machiajul discret, ca şi bijuteriile, i-au oferit un plus de senzualitate apariţiei.

Nicole Kidman
Nicole Kidman

UPDATE 03:25 Emma Stone a mers pe mâna aceleiaşi echipe care i-a stat alături la fiecare apariţie în ultimii 7 ani şi se pare că nu a greşit, căci a atras privirile tuturor la gala premiilor Oscar cu o rochie aurie, mulată, care i-a pus în valoare silueta superbă.

Emma Stone
Emma Stone

”Am nişte mărgeluţe, nişte paiete, nişte franjuri. Da, am şi nişte bijuterii”, şi-a descris Emma Stone ţinuta purtată la ceremonia premiilor Oscar.  

Întrebată dacă premiul Oscar s-a aflat pe lista obiectivelor ei, actriţa a mărturisit că nu a visat niciodată atât de departe: ”Nu, nu s-a aflat. E ceva suprarealist ceea ce se întâmplă”.

UPDATE 03:19 Se pare că masajul facial de relaxare a dat rezultate, căci Naomie Harris a atras atenţia criticilor de modă prezenţi la ceremonia premiilor Oscar 2017 cu rochia ei asimetrică cu trenă şi andalele cu baretă.

Naomie Harris
Naomie Harris

UPDATE 03:15 Dakota Johnson a ales să îmbrace şi ea o rochie aurie cu mâneci lungi şi fără decolteu, inspirată parcă din ţinutele regale. 

Dakota Johnson
Dakota Johnson

UPDATE 03:05 Scarlett Johansson a ales să îmbrace o rochie fără mâneci, cu decolteu discret, lungă, în nuanţe de roz. Tunsoarea scurtă şi talia accentuată îi dau un aer tineresc, jovial. 

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson

UPDATE  03:00 Janelle Monae a fost la prima ei apariţie la gala premiilor Oscar, însă a ştiut să se facă remarcată. Actriţa din filmul ”Moonlight” şi-a făcut apariţia pe covorul roşu de la premiile Oscar 2017 într-o rochie neagră, din dantelă, stil prinţesă. Dacă în partea de jos dantela cu aplicaţii manuale i-a dat un aer de prinţesă, topul transparent i-a oferit un plus de senzualitate şi feminitate.

Janelle Monae
Janelle Monae

UPDATE  02:46 Octavia Spencer, nominalizată la categoria ”Cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru rlul din ”Hidden Figueres”, şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-o rochie cu umerii căzuţi, semnată Wendi şi Nicole Ferreira, accesorizată cu bijuterii discrete cu diamante.

Octavia Spencer
Octavia Spencer

”In urmă cu un an stiam atât de putin. Am fost atât de recunoscătoare pentru că am fost aleasă pentru acest rol. Am avut o relaţie extrem de strânsă cu cei de la NASA pentru că trebuiau să umple atâtea goluri. Sunt recunoscătoare pentru că am ajuns să lucrez cu aceste femei. Am ajuns să aducem la cunoştinţă lumii o poveste mai puţin cunoscută. Povestea femeilor din NASA, despre care se ştie atât de puţin”, a declarat Octavia Spencer pe covorul roşu de la premiile Oscar înainte de ceremonia de decernare a statuetelor.

UPDATE  02:34 Justin Timbarlake şi Jessica Biel au făcut senzaţie pe covorul roşul de la premiile Oscar. Soţia artistului are o siluetă incredibilă, mai ales că aceasta a devenit mămică în urmă cu abia jumătate de an. Jessica Biel s-a declarat fericită să fie la premiile Oscar la braţul lui Justin Timberlake, ocazie pentru care a ales să îmbrace o rochie aurie, lungă şi cu mâneci lungi.

Justin Timberlake si Jessica Biel
Justin Timberlake si Jessica Biel

”Noi am devenit părinţi în urmă cu 6 luni şi încă suntem aşa într-o… ceaţă. Ceea ce mă inspiră cel mai mult ca artist este fiul meu. Fiul meu este cel care m-a alimentat, a fost combustibilul meu în această perioadă”, a declarat Justin Timberlake pe covorul roşu de la premiile Oscar 2017.

UPDATE  02:19 John Legend şi soţia lui, Chrissy Teigen, au strălucit pe covorul roşu. Dacă Legend a ales un costum elegant, negru, Gicci, partenera sa a îmbrăcat o rochie ivoire cu mâneci lungi, şliţ pe un picior, care-i accentua talia cu ajutorul unei curele metalice.

John Legend şi soţia lui, Chrissy Teigen
John Legend şi soţia lui, Chrissy Teigen

UPDATE  02:12  Sting a venit la gala premiilor Oscar 2017 însoţit de frumoasa lui soţie, Trudie Styler. Se pare că anul 2017 este anul rochiilor cu mâneci lungi. Ca şi Ruth Negga şi Isabelle Huppert, soţia artistului a ales şi ea tot o rochie lungă şi cu mâneci lungi, tot într-o nuanţă de ivoire. Pentru un plus de senzualitate, Styler a ales însă să îmbrace o rochie cu umeri căzuţi. 

Sting si sotia lui, Trudie Styler
Sting si sotia lui, Trudie Styler

UPDATE  02:01 Isabelle Huppert, favorită la câştigarea titlului de ”cea mai bună actriţă în rol principal”, a îmbrăcat la ceremonia premiilor Oscar 2017 o rochie Armani Privé. Ca şi Ruth Negga, Isabelle a ales şi ea tot o rochie lungă cu mâneci şi fără decolteu, însă a ales o nuanta de roz-cenusiu pal şi nu roşu precum colega ei. 

Issabele Huppert
Issabele Huppert

UPDATE  1:53 Jackie Chan a venit la premiile Oscar 2017 însoţit de două ”partenere” surpriză! Actorul a venit în braţe cu… doi urşi panda din pluş. Mascotele nu sunt nişte jucării din pluş obişnuite, ci sunt mascotele panda UNICEF.

Jackie Chan 
foto: getty
Jackie Chan
foto: getty

UPDATE  1:47 Actorii prezenţi la gala premiilor Oscar 2017 au purtat prinsă în piept o fundiţă albastră în semn de susţinere ACLU, un simbol al solidarităţii nonpartizane, a organizaţiilor nonprofit, care au muncit mai bine de 100 de ani pentru a apăra drepturile individului şi libertăţile garantate de Constituţia şi legile SUA, potrivit hollywoodreporter.com.

Fundita albastra care a fost purtata de toate vedetele prezente la premiile Oscar 2017
Fundita albastra care a fost purtata de toate vedetele prezente la premiile Oscar 2017

UPDATE  1: 40 Ruth Negga, nominalizată la Oscar pentru interpretarea din filmul ”Loving”, şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-o rochie roşie lungă, cu gât din dantelă şi mâneci. Actriţa a avut părul prins în coc şi pe cap o diademă roz. Cerceii lungi şi rujul i-au completat apariţia, însă ceea ce a atras toate privirile a fost funda albastră.

”O să fie o ţinută simplă şi elegantă, perfectă pentru Oscar. O să fie o ţinută liniştită, dar de senzaţie”, spunea cu o zi înainte de marea apariţie a actriţei pe covorul roşu stilistul acesteia, Karla Welch.

Ruth Negga.
sursa foto: gettyimages
Ruth Negga.
sursa foto: gettyimages

UPDATE 1:22 Naomie Harris, pretendentă la titlul de ”Cea mai bună actriţă în rol secundar”, s-a relaxat înainte de ceremonia premiilor Oscar la o şedinţă de masaj. Actriţa a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apare stând cu ochii închişi pe masa de masaj, în timp ce maseuza îi răsfaţă tâmplele cu atingeri gingaşe, dar ferme.

”Pregătiri pentru începerea premiilor Oscar cu un masaj facial. Un moment relaxant în care să reflectezi înainte ca ceremonia fastuoasă să înceapă”, le-a spus Naomie Harris prietenilor ei virtuali.

UPDATE 1:15 Emma Stone e superstiţioasă! I-a ales şi a opta  oară ca să-i poarte noroc! Emma Stone a apelat la aceeaşi echipă de make-up ca în ultimii 7 ani.

 

”Ăştia suntem noi… în urmă cu 7 ani. Emma Stone se pregătea pentru primul ei Oscar. Îmi amintesc cât de încântaţi eram cu toţii de asta, mai ales că urma să fie un tribut pentru legendarul John Hughes. Iubesc fotografia asta atât de mult. Nimic nu s-a schimbat”, le-a spus Rachel Googwin prietenilor ei virtuali. 

Emoţii mari în noaptea de duminică spre luni pentru cinefilii din întreaga lume! Actorii de la Hollywood se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru fastuoasa ceremonie anuală de decernare a premiilor OSCAR, cele mai prestigioase premii din lumea cinematografiei.

 

Prezentăm în continuare lista completă a nominalizărilor la cea de-a 89-a ediţie a premiilor Oscar:

Cel mai bun film: Arrival, Fences, Hacksaw Ridge, Hell or High Water, Hidden Figures, La La Land, Lion, Manchester by the Sea, Moonlight

Arrival
Arrival

Cel mai bun regizor: Denis Villeneuve (Arrival), Mel Gibson (Hacksaw Ridge), Damien Chazelle, (La La Land), Kenneth Lonergan, (Manchester by the Sea), Barry Jenkins, (Moonlight)

Denis Villeneuve
Denis Villeneuve

Cel mai bun actor în rol principal: Casey Affleck (Manchester By The Sea), Andrew Garfield (Hacksaw Ridge), Ryan Gosling (La La Land), Viggo Mortensen (Captain Fantastic), Denzel Washington (Fences)

Casey Affleck
Casey Affleck

Cea mai bună actriţă în rol principal: Isabelle Huppert (Elle), Ruth Negga (Loving), Natalie Portman (Jackie), Emma Stone (La La Land), Meryl Streep (Florence Foster Jenkins)

Isabelle Huppert
Isabelle Huppert

Cel mai bun actor în rol secundar: Mahershala Ali (Moonlight), Jeff Bridges (Hell Or High Water), Lucas Hedges (Manchester By The Sea), Dev Patel (Lion), Michael Shannon (Nocturnal Animals)

Mahershala Ali
Mahershala Ali

Cea mai bună actriţă în rol secundar: Viola Davis (Fences), Naomie Harris (Moonlight), Nicole Kidman (Lion), Octavia Spencer (Hidden Figures), Michelle Williams (Manchester by the Sea)

Viola Davis
Viola Davis

Cel mai bun film străin: A Man Called Ove (Suedia), Land of Mine (Danemarca), The Salesman (Iran), Tanna (Australia), Toni Erdmann (Germania)

A Man Called Ove
A Man Called Ove

Cel mai bun film de cinema: Arrival, La La Land, Lion, Moonlight, Silence

La La Land
La La Land

Cel mai bun lungmetraj de animaţie: Kubo and the Two Strings, Moana, My Life as a Zucchini, The Red Turtle, Zootopia

Kubo and the Two Strings
Kubo and the Two Strings

Cel mai bun design de producţie: Arrival, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Hail, Caesar!, La La Land, Passengers

Fantastic Beasts and Where to Find Them
Fantastic Beasts and Where to Find Them

Cel mai bun scenariu adaptat: Arrival, Fences, Hidden Figures, Lion, Moonlight

Fences
Fences

Cel mai bun scenariu original: Hell or High Water, La La Land, The Lobster, Manchester by the Sea, 20th Century Women

Hell or High Water
Hell or High Water

Cea mai bună imagine: Arrival, La La Land, Lion, Moonlight, Silence

Lion
Lion

Cel mai bun montaj: Arrival, Hacksaw Ridge, Hell or High Water, La La Land, Moonlight

Hacksaw Ridge
Hacksaw Ridge

Cea mai bună coloană sonoră: Jackie, La La Land, Lion, Moonlight, Passengers

Jackie
Jackie

Cel mai bun cântec: La La Land – Audition, La La Land – City of Stars, Moana – How Far I’ll Go, Jim: The James Foley Story – The Empty Chair, Trolls – Can’t Stop the Feeling

Cel mai bun montaj de sunet: Arrival, Deepwater Horizon, Hacksaw Ridge, La La Land, Sully

Cel mai bun mixaj de sunet: Arrival, Hacksaw Ridge, La La Land, Rogue One: A Star Wars Story, 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Cele mai bune efecte vizuale: Deepwater Horizon, Doctor Strange The Jungle Book, Kubo and the Two Strings, Rogue One: A Star Wars Story

Cel mai bun machiaj/ cea mai bună coafură: A Man Called Ove, Star Trek Beyond, Suicide Squad

Cele mai bune costume: Allied, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Florence Foster Jenkins, Jackie, La La Land

Cel mai bun scurtmetraj animat: Blind Vaysha, Borrowed Time, Pear Cider and Cigarettes, Pearl, Piper

Cel mai bun film de animaţie: Zootopia, Kubo and the Two Strings, Moana, The Red Turtle, My Life as a Zucchinz

Cel mai bun scurtmetraj de ficţiune: Ennemis Entreniers, La Femme et le TGV, Silent Nights, Sing, Timecode

Cel mai bun lungmetraj documentar: Fire at Sea, I Am Not Your Negro, Life, Animated, O.J.: Made in America, 13th

Cel mai bun scurtmetraj documentar: Extremis, 4.1 Miles, Joe’s Violin, Watani: My Homeland, The White Helmets

Marele favorit este considerat musicalul “La La Land”, însă acest lucru nu este surprinzător având în vedere că pelicula a fost nominalizată la 14 categorii. În plus, filmul a bătut recordurile şi la Premiile Globurile de de Aur la începutul lunii ianuarie, după ce a câştigat toate cele şapte premii pentru care fusese nominalizat.

Favorit pentru titlul de cel mai bun actor este Casey Affleck, cu interpretarea din „Manchester by the Sea”, care-şi dispută titlul cu Denzel Washington.

Viola Davis pare să fie preferata criticilor când vine vorba despre titlul de ”Cea mai bună actriţă”. Viola a avut o interpretare perfectă în lungmetrajul “Fences”, unde a jucat alături de Denzel Washington. De altfel, Octavia Spencer a afirmat, în opinia ei, Oscarul va merge la Viola Davis.

Ei sunt cei care păstrează cel mai bine secretele la Hollywood

Martha Ruiz şi Brian Cullinan vor purta din nou aceste faimoase serviete în noaptea de duminică spre luni. Genţile ascund plicurile cu numele câştigătorilor premiilor Oscar.

Martha Ruiz şi Brian Cullinan
Martha Ruiz şi Brian Cullinan

Timp de 82 de ani, PricewaterhouseCoopers a numărat voturile pentru Oscar. Anul acesta au fost aproape 7.000 de voturi exprimate în scris sau online de membrii Academiei americane de film.

„Noi controlăm totul, de la momentul în care foile de vot cu coduri de securitate pleacă şi până se întorc la noi. Apoi le ducem într-o locaţie secretă”, spune Brian Cullinan, director PricewaterhouseCoopers.

În acest loc secret, securitatea este drastică. Există un sistem de alarmă, uşi cu acces biometric şi nu este semnal pentru Internet. Acolo, voturile exprimate la cele 24 de categorii sunt numărate manual.

„Eu şi cu Brian verificăm totul, ne asigurăm că luăm totul la mână, numărăm şi renumărăm voturile. Apoi vom pune totul în plic, îl închidem şi îl sigilăm”, spune Martha Ruiz, partener PricewaterhouseCoopers.

24 de plicuri cu numele câştigătorilor şi un set duplicat sunt apoi introduse în două serviete. Ambele sunt închise într-un seif până în ziua galei premiilor Oscar, când cei doi însărcinaţi cu predarea lor le transportă către Dolby Theatre. Păziţi de poliţie, Martha Ruiz şi Brian Cullinan merg pe rute separate către sala unde sunt decernate premiile.

„Indiferent ce se întâmplă, cel puţin unul dintre noi ajunge acolo”, spune Brian Cullinan.

Plicurile sunt predate prezentatorilor galei Oscar cu câteva secunde înainte de anunţarea câştigătorilor.

„Este un secret mare şi important. Realitatea este că există un secret pe care îl păstrăm pentru totdeauna şi anume cine a ieşit pe locul doi”, spune Brian Cullinan.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Idolul lui Mircea Badea. N-a mai văzut niciodată un om ca el
Idolul lui Mircea Badea. N-a mai văzut niciodată un om ca el
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...