Astrologul Cristina Demetrescu: ”Începe o eră în care vom muri și vom renaște”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Livia Eftimie, val uriaș de HATE după ce s-a pozat cu Spike. Ce a putut să pățească fosta lui Bordea

Livia Eftimie, val uriaș de HATE după ce s-a pozat cu Spike. Ce a putut să pățească fosta lui Bordea

De: Alexandra Costea 10/07/2024 | 11:25
Livia Eftimie, val uriaș de HATE după ce s-a pozat cu Spike. Ce a putut să pățească fosta lui Bordea

O nouă lovitură dură pentru Livia Eftimie! Fosta soție a lui Cătălin Bordea se confruntă cu reacții dure din partea internauților, după ce acum un an s-a descoperit că l-a înșelat pe fostul ei partener cu cel mai bun prieten al acestuia, Spike. Se pare că incidentul nu a fost dat uitării de către fanii comediantului. Ce i se reproșează Liviei Eftimie?

Livia Eftimie și Cătălin Bordea au trăit o poveste de dragoste care a durat 11 ani, însă totul s-a încheiat dramatic. După ani întregi de căsnicie, cu bune și rele, bruneta a călcat stâmb și și-a înșelat soțul cu cel mai bun prieten al acestuia, cântărețul Spike. După eșecul pe care l-a trăit pe plan sentimental, comediantul a primit mult sprijin din partea fanilor săi, în timp ce Livia a fost criticată aspru.

În urmă cu câteva ore, Livia Eftimie a postat pe social media o fotografie cu iubitul ei, iar reacțiile au fost extrem de negative. Deși a trecut mai bine de un an de când Livia Eftimie a încheiat relația cu Cătălin Bordea și acum este împreună cu fostul său amant, oamenii continuă să îi amintească de această faptă și să o critice aspru.

În urmă cu puțin timp, după ce a postat o fotografie cu Spike, Livia Eftimie a distribuit pe InstaStory mai multe mesaje odioase primite de la oameni, care încă o condamnă pentru că și-a înșelat fostul soț cu cel ce fusese cavaler de onoare la nunta lor.

Citește și: FOSTA SOȚIE A LUI CĂTĂLIN BORDEA, MESAJ TRANȘANT! CE SPUNE LIVIA DUPĂ DIVORȚUL CU SCANDAL: „O FEMEIE NU PĂRĂSEȘTE UN BĂRBAT”

Cum a trecut Cătălin Bordea peste infidelitatea fostei sale soții

Livia Eftimie și Cătălin Bordea au fost împreună timp de mai bine de un deceniu. La scurt timp după despărțire, faimosul comediant a recunoscut că au existat semne pe care nu le-a observat la momentul potrivit. Juratului de la iUmor nu i-a fost deloc ușor să treacă prin scandalul divorțului, având nevoie de ședințe de terapie pentru a înțelege cele întâmplate.

„Chestia asta mi-a pus capac. Te lasă mama, tata, soția… eu deja aveam teama abandonului, dar nu știam ce înseamnă exact. (…) Eu m-am dus la terapie să fiu alături de ea. Nu m-am dus la terapie să văd care este treaba cu mine. (…) Am găsit-o schimbată radical după ce m-am întors de la America Express. (…)

Eu am luat totul pe mine, adică eu eram clar de vină. (…) Îmi reproșam că nu am fost mai atent, îmi reproșam că poate nu am fost destul de bărbat, mi-am reproșat că nu am fost deloc bărbat în tot timpul relației, am fost mai mult copil decât bărbat, mi-am reproșat că am jucat un personaj, acest comediant care vine și acasă și care tot timpul încearcă să își facă soția să râdă. Și nu am fost, poate, profund uneori. Mi-am reproșat că uneori nu mi-am dat seama de anumite semnale și poate nu le-am văzut”, a mărturisit Cătălin Bordea.

Mai mult, Livia Eftimie a decis să rupă tăcerea și să spună și partea sa de poveste. Reacția Brunetei a fost una cu totul tranșantă. Aceasta și-a exprimat indignarea față de modul în care este percepută o femeie care încearcă să ia decizii pentru binele ei. De asemenea, a sugerat că relația cu Bordea nu mai mergea de ceva timp, motiv pentru care a ales să pună capăt căsniciei lor.

„O femeie e o proprietate. Se poate da, lua, fura, împrumuta, înfrumuseța, «vinde» mai departe. Unii, aparent, ne numără «kilometri», ne măsoară, ne cântăresc, ne apreciază formele în metafore care mai de care mai inventive (apreciativ sau depreciativ, nici nu mai contează) și vorbesc despre noi ca și când am fi ceva mai puțin decât un obiect.

O femeie nu părăsește un bărbat. O femeie tace și încearcă să supraviețuiască. O femeie nu se gândește la norocul divin să se uite cineva la ea și ea… ce? Și-a permis
să vrea să existe? Să o vadă și audă și pe ea cineva? Poftim?! Ce, nu-i ajunge? Nu-i ajung cuvintele goale? Nu-i ajunge să fie accesoriul unui bărbat? Nu e suficient să fii trofeul în mâinile cuiva? CEVA ce strălucește, pui pe raft și lași să se pună praful.

Vis! Mașina, ceasul, bijuteriile, femeia. Obiecte cu care tu te lauzi. Și doar SPUNE că o iubește. Parcă mai trebuie și demonstrat… ce fleac! A bătut-o? Păi dacă nu, să stea cu
ochii în ciorba ei acolo, să nu mai comenteze. Auzi «nu se regăsește». Mofturi de 2020, în România anilor 1900”, a fost mesajul postat de Livia Eftimie, în mediul online, după valul de hate.

Citește și:  CĂTĂLIN BORDEA, MĂSURA RADICALĂ PENTRU FOSTA SOȚIE, LIVIA. A PUS-O PE BLACKLIST!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Și-a început cariera în presă în anul 2021, la Kanal D. A lucrat ca redactor aproape 3 ani pentru site-ul stirilekanald.ro. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Alexandra a absolvit citeste mai mult
Parteneri
Dieta MINUNE a Monicăi Anghel. Alimentele la care a renunțat total pentru a da jos 40 de kg! „Aproape în fiecare zi mănânc...”
Dieta MINUNE a Monicăi Anghel. Alimentele la care a renunțat total pentru a da jos...
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lui Florin Ristei
Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România...
Yamato Zaharia face și el film cu Ema Karter! Anunțul momentului, lovitură sub centură pentru Ovidiu Neveu: „Să vină să învețe și el cum se face” | EXCLUSIV
Yamato Zaharia face și el film cu Ema Karter! Anunțul momentului, lovitură sub centură pentru...
Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima
Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care...
Simion confirmă că le-a cerut 60.000 de euro candidaţilor AUR la parlamentare: „Aşa este conceput sistemul electoral din România”
Simion confirmă că le-a cerut 60.000 de euro candidaţilor AUR la parlamentare: „Aşa este conceput...
Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată cel mai recent sondaj pentru Casa Albă
Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată cel mai recent sondaj pentru Casa Albă
Este legal să depășești pe linia continuă dacă nu vine nicio mașină din sens opus?
Este legal să depășești pe linia continuă dacă nu vine nicio mașină din sens opus?
Iancu Sterp, primele declarații despre adevăratul motiv pentru care Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost la cununia lui: „Sunt niște neînțelegeri...”
Iancu Sterp, primele declarații despre adevăratul motiv pentru care Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu...
Adevărul despre accidentul de parapantă de la Brașov: Cum a murit, de fapt, Vali Cîrlan
Adevărul despre accidentul de parapantă de la Brașov: Cum a murit, de fapt, Vali Cîrlan
Ce momente din viață și-ar dori Betty Salam să șteargă din minte. „Când era mic, îi spuneam că mama este plecată în vacanță și că se va întoarce”
Ce momente din viață și-ar dori Betty Salam să șteargă din minte. „Când era mic,...
Cineva a vrut să-i facă rău Denisei Răducu?! Ce ar fi descoperit artista cu puțin timp înainte să moară: „Acea substanță nu avea ce să caute în corpul ei”. Totul a ieșit la iveală abia acum: „Sunt multe secrete în familia noastră”
Cineva a vrut să-i facă rău Denisei Răducu?! Ce ar fi descoperit artista cu puțin...
ANIMAŢIE.
ANIMAŢIE. "Scut uman, ca nişte vite". Cum l-au oprit poliţiştii pe elveţianul drogat în Sibiu
BANCUL ZILEI. Bubulina, văzând privirile lacome pe care preotul le aruncă spre decolteul ei, spune:  Vă place...
BANCUL ZILEI. Bubulina, văzând privirile lacome pe care preotul le aruncă spre decolteul ei, spune:...
Top 7 produse Parkside din oferta Kaufland de toamnă. Scule must-have!
Top 7 produse Parkside din oferta Kaufland de toamnă. Scule must-have!
Leacul SUPREM pentru mahmureală! Este GRATUIT și eficient
Leacul SUPREM pentru mahmureală! Este GRATUIT și eficient
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu...
Gara singuratică în care nu mai calcă aproape nimeni. A fost renovată recent, dar sub 300 de pasageri au luat trenul de aici, într-un an întreg
Gara singuratică în care nu mai calcă aproape nimeni. A fost renovată recent, dar sub...
Zodiile care pot da lovitura vieții până pe 28 octombrie. Astrele se aliniază la fix în favoarea lor
Zodiile care pot da lovitura vieții până pe 28 octombrie. Astrele se aliniază la fix...
Românii, taxaţi cu 500 LEI, chiar şi de mai multe ori pe an. Va fi inclus în preț, nu poți evita
Românii, taxaţi cu 500 LEI, chiar şi de mai multe ori pe an. Va fi...
Sali Levent, din Pariu cu Viața, acuzat de soție că a bătut-o fără milă. „Actorul vostru, diavolul realității mele”
Sali Levent, din Pariu cu Viața, acuzat de soție că a bătut-o fără milă. „Actorul...
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Un lider PNL anunţă o „mega-taxă” care vizează 650.000 de deţinători de aparate de marcat în România
Un lider PNL anunţă o „mega-taxă” care vizează 650.000 de deţinători de aparate de marcat...
Ora de iarnă 2024. Se schimbă ceasurile în România. Oamenii MOR mai des imediat după
Ora de iarnă 2024. Se schimbă ceasurile în România. Oamenii MOR mai des imediat după
Greșeala pe care o fac toți șoferii, sperând că vor fi iertați. Codul Rutier prevede sancțiuni
Greșeala pe care o fac toți șoferii, sperând că vor fi iertați. Codul Rutier prevede...
Cine este și cu ce se ocupă Ortensia Iliev de la MasterChef. Cum arăta acum 20 de ani fosta Regină a frumuseții a României
Cine este și cu ce se ocupă Ortensia Iliev de la MasterChef. Cum arăta acum...
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru un tânăr imobilizat în scaunul cu rotile: Nu te plac, dar m-ai câştigat
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru un tânăr imobilizat în scaunul...
Ce a transmis Vlad Gherman după ce nu a mai intrat la Un Show Păcătos. Actorul nu a mai putut apărea în emisia live
Ce a transmis Vlad Gherman după ce nu a mai intrat la Un Show Păcătos....
Cum a reacționat Dana Budeanu după ce a aflat că fosta ei soacră, Delia Budeanu, a murit
Cum a reacționat Dana Budeanu după ce a aflat că fosta ei soacră, Delia Budeanu,...
De ce trebuie să pui un castron cu sare la fereastră de acum și până la începutul primăverii. Te va ajuta să scapi de cea mai enervantă problemă din timpul sezonului rece
De ce trebuie să pui un castron cu sare la fereastră de acum și până...
Lucrul care nu te costă nimic și îmbunătățește memoria și concentrarea. Medicul Vlad Ciurea îl recomandă: “Menține creierul în formă optimă”
Lucrul care nu te costă nimic și îmbunătățește memoria și concentrarea. Medicul Vlad Ciurea îl...
Răsturnare de situație în cazul morții Denisei Răducu. Abia acum s-a aflat: „Acea substanță nu avea ce să caute în corpul ei”
Răsturnare de situație în cazul morții Denisei Răducu. Abia acum s-a aflat: „Acea substanță nu...
×