Liviu Vârciu se însoară la un an de la divorț

Publicat: 25/03/2019 | 11:35

Nuntă-surpriză în showbizul românesc! Liviu Vârciu, unul dintre cei mai râvniți bărbați din țara noastră, s-a decis să se așeze, în sfârșit, la casa lui. Artistul a dezvăluit în cadrul unui interviu că se  însoară. Nunta lui vine la aproape un an de la “divorțul” de mama fetiței sale, Anda Călin.

Citește și: S-a aflat motivul pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat!

Liviu Vârciu se însoară la un an de la “divorțul” de Anda Călin

La 38 de ani, Liviu Vârciu e decis să îmbrace pentru a doua oară costumul de ginere. Cântărețul și aleasa inimii sale, Anda Călin, îți vor uni destinele în viitorul apropiat. Fericitul eveniment are loc la niciun an de când actorul din serialul românesc “Fructul oprit” a anunțat despărțirea neașteptată.

“Sunt foarte bine. Suntem familie. Ea e familia mea. Suntem bine, fata e bine, ea e bine. Ne înţelegem foarte bine. Fata trebuie să stea cu ambii părinţi. Mă însor!”, a mărturisit Liviu Vârciu pe un ton serios în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Citește și: TOP 10 – Cei mai dotați bărbați din showbiz-ul românesc. Câți cm au Liviu Vârciu, Ștefan Bănică Jr și Cristi Borcea

Liviu Vârciu alături de partenera lui de viață, Anda Călin, și fetița lor, Anastasia, la petrecerea de după botezul micuței prințese

Vă reamintim că în 2010, Liviu Vârciu s-a despărțit de prima lui soție și… după divorț el a avut o perioadă în care s-a bucurat din plin de statutul de burlac “vânat” de cele mai frumoase femei din România. În trecut, el s-a iubit cu DJ Harra, cu Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dar şi cu Roxana Niculae, fostă “bebeluşă” de la “Cronica Cârcotaşilor”, în prezent asistentă la matinalul Antena Stars, cu care Liviu se sărutase în faţa porţii sale. Această aventură dezvăluită în axclusivitate de paparazzii de la CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a şi tulburat relaţia cu Anda Călin, mama fetiţei lui, Anastasia.

La scurt timp după ce a aflat că a călcat strâmb, fostul “iepuraș” Playboy a făcut o declarație incredibilă, pe care puține femei ar acorda-o. “Nu sunt deranjată de acele imagini. Eu îl cunosc pe el, el este o fire mai jucăuşă, asta nu înseamnă că este ceva mai mult de atât. În plus, sunt foarte sigură pe sentimentele lui faţă de mine şi la fel de sigură pe relaţia noastră”, a spus Anda Călin, relatează click.ro.

Liviu Vârciu s-a despărțit de Anda Călin când toți credeau că urmează nunta

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară anul trecut, pe 25 septembrie 2017. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria, iar în martie 2018, micuța a fost creștinată. Artistul mai are o fiică, pe Carmina, care s-a născut în urma relației pe care a avut-o cu Ami Teiceanu. Actorul din serialul “Fructul oprit” a anunțat luni, 2 iulie 2018, că nu mai formează un cuplu cu fostul “iepuraș” Playboy.

Citește și...