Liviu Vârciu, surprins cu fiica și mama lui în club. Ce mesaj trist a transmis artistul

Publicat: 12/08/2018 | 15:06

Liviu Vârciu a petrecut noaptea trecută într-un club de fițe! Fanii au rămas plăcut surprinși după ce au văzut o filmare în care acesta apare alături de mama și fiica lui cea mare, Carmina. La un moment dat, artistul și-a făcut un selfie cu frumoasa adolescentă și a scris un mesaj trist. În același local, el s-a întâlnit și cu Pepe.

Citește și: EXCLUSIV Anda Călin, despre adevăratul motiv care a condus la despărțirea de Liviu Vârciu: ”Nu-mi pare rău de nimic”

Liviu Vârciu, surprins cu fiica într-un club

Liviu Vârciu a fost invitat la o petrecere, la care nu a fost singur! Fostul concurent de la “Assia Expres” le-a luat cu el pe două dintre cele mai importante persoane din viața sa: fata cea mare și mama lui. La un moment dat, pe când a fost pusă o melodie de muzică populară, artistul le-a filmat pe cele două și le prezenta internauților. Carmina a făcut și o poză cu tatăl ei, care a făcut-o publică. Alături de imagine, el a mărturisit că regretă că a trecut atât de repede timpul și a îmbătrânit.

“A venit vremea când sunt cu fii-mea in club! 😩😩😩😩am îmbătrânit” este mesajul lăsat de artist în dreptul pozei pe care a pus-o pe Instagram.

“Seama perfect cu tine 😃”, “O adevărata prințesă, sa ai toate bucuriile din lume alaturi de ea”, “Pai, poate ar fi timpul sa o lasi doar pe ea in club” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Liviu Vârciu încă are datorii la nea Mărin, după ce a împrumutat de la el 30.000 de €. Cântărețul i-a făcut o mărturisire neașteptată recent, iar el l-a dat de gol la TV

Mama lui Liviu Vârciu și nepoțica ei, Carmina. Sursa foto: Instagram

Liviu Vârciu s-a despărțit de Anda Călin când toți credeau că urmează nunta

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară anul trecut. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia, iar în martie, micuța a fost creștinată. Artistul mai are o fiică, pe Carmina, care s-a născut în urma relației pe care a avut-o cu Ami Teiceanu. Actorul din serialul “Fructul oprit” a anunțat luni, 2 iulie, că nu mai formează un cuplu cu fostul “iepuraș” Playboy.

Citește și...