Liviu Vârciu încă are datorii la nea Mărin, după ce a împrumutat de la el 30.000 de €. Cântărețul i-a făcut o mărturisire neașteptată recent, iar el l-a dat de gol la TV

Publicat: 12/07/2018 | 11:57

Nu mai e un secret pentru nimeni că pe cât de mult îl iubește și îl tratează ca pe propriul fiu pe Liviu Vârciu, nea Mărin îl altoiește de ori de câte ori are ocazia. Cu toate acestea, pe cei doi îi leagă o frumoasă relație de prietenie, iar artistul i-a cerut de-a lungul anilor bani cu împrumut coregrafului. Azi, invitat la o emisiune, nea Mărin a dezvăluit ce mărturisire i-a făcut Liviu Vârciu, care, deocamdată nu i-a restituit banii.

Citește și: Cum arată acum nea Mărin, după ce a scuipat sânge din cauza problemelor de sănătate: “Să îmi luxez un picior”

Liviu Vârciu nu a înapoiat banii pe care i-a împrumutat de la nea Mărin

În urmă cu doi ani, Liviu Vârciu a luat de la nea Mărin 30.000 de euro ca să termine construcția vilei din Băneasa. În timp, artistul i-a mai dat din bani înapoi, dar nu a reușit să restituie întreaga sumă. Asta nu pare să îl deranjeze pe îndrăgitul coregraf. În cadrul unui interviu, el a dezvăluit ce mărturisire i-a făcut Liviu Vârciu Recent.

Citește și: Scandal între Liviu Vârciu și Nicoleta Luciu

“Dacă tot te-am prins astăzi, auzi: niște bani împrumut ai să îmi dai și mie? Că am înțeles că ai tot împrumutat. Liviu ți-a dat banii înapoi?”, a  spus Marian Duță, reporter la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”.

“Liviu zice că mai are să îmi dea ceva, dar trebuie să îți iei bătaie de la mine ca să îți dau bani”, a spus nea Mărin.

Citește și: Fosta iubită a lui Liviu Vârciu locuiește cu o vedetă cunoscută de la noi! Cine este: “Eu cred în împăcarea dintre Anda şi Liviu”

“Pe degeaba nu?”, a întrebat reporterul de la matinalul de pe Antena 1.

“Nu, nu. Nu dau bani decât la ăia care suportă bătaia. Știi ce mi-a zis Liviu acum, că îl întreabă toată lumea pe stradă: «Băi, da’, chiar te bate tăticuțul ăsta al tău?». Și a zis: «Da, mă bate, dar mă bate pe bani mulți».

Așa că dacă ai nevoie de bani, trebuie să suporți bătaia”, a subliniat celebrul coregraf.

Ziua de naștere a lui nea Marin, pe numele din buletin Marian Barbu, a fost pe 18 aprilie.

Liviu Vârciu și nea Mărin au o frumoasă relație de prietenie, care a început pe platourile de filmare. Sursa foto: Instagram

 

Citește și...