Cum arată acum nea Mărin, după ce a scuipat sânge din cauza problemelor de sănătate: “Să îmi luxez un picior”

Publicat: 12/07/2018 | 11:25

În această dimineață, nea Mărin a oferit un interviu emoționant despre cum arată viața lui dincolo de filmări și spectacolele de muzică populară pe care le organizează și la care face show. Mărturisirile celebrului coregraf, care a băgat spaima în vedetele ce aleg să i se alătură în emisiunile pe care le moderează, vin după ce în urmă cu ceva vreme, el a dezvăluit că a scuipat sânge și a mers de urgență la spital ca să i se facă analize amănunțite.

În vârstă de 59 de ani, Marin Barbu, pe numele real, a vorbit despre viața privată și carieră în timp ce se afla într-unul dintre parcurile din București. El nu era singur, ci împreună cu nepoții alături de care s-a plimbat cu bicicleta pe alei.

Citește și: Liviu Vârciu încă are datorii la nea Mărin, după ce a împrumutat de la el 30.000 de €. Cântărețul i-a făcut o mărturisire neașteptată recent, iar el l-a dat de gol la TV

Nea Mărin se simte excelent și face plimbări cu bicicleta ori de câte ori are timp

“L-am văzut puțin de la distanță – nu am îndrăznit să merg până acum la el, că nu știu dacă e nervos sau nu. (…).

Nea Mărine, să trăiești! Hai, vino puțin să te deranjez! Dar să îmi spui dacă se poate, că dacă ești supărat, nu vin, păstrez distanța. Auzi, și oricum, mi se pare un risc să mergi la vârsta mata cu bicicleta, să nu dăm de alta, Doamne ferește! Ori… Doamne-ajută!”, a  spus  în glumă Marian Duță, reporter la matinalul de la Antena 1.

Când s-a apropiat nea Mărin, jurnalistul s-a comportat ca și cum nu ar fi spus nimic nepotrivit la adresa artistului: “Să trăiești, să trăiești! Bună dimineața, nea Mărine! O bucurie să te revăd!”. Desigur, totul a fost pentru show, iar îndrăgitul coregraf nu s-a supărat după ce a văzut filmarea la TV.

“Te pui cu mine? Știi că: cu dracul gol, nu te pune! Și eu mă bucur că te văd”, a reacționat nea Mărin.

“Dar nu e riscant la vârsta mata pe bicicletă? Câți artiști se roagă să cazi, să pățești ceva?”, l-a întrebat reporterul.

Primii la care s-a gândit Nea Mărin sunt: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

“Cred că primul care se roagă este Vârciu și după aceea Andrei – să mă împiedic o dată, să îmi luxez un picior. Cred… că ei s-ar bucura. Dar nu e periculos deloc, pentru că eu asta o fac de când mă știu. Băi, eu, aici, în parcul ăsta, în I.O.R. vin de 45 de ani. De la 15 ani, eu tot în parc alerg cu bicicleta și fac tot felul de nebunii. (…).”, a mărturisit nea Mărin.

Andrei Ștefănescu, nea Mărin și Liviu Vârciu, în Constanța, unde au avut loc filmările noului show de la Antena 1. Sursa foto: Instagram

Nea Mărin petrece mult timp cu nepoții săi

În cadrul interviului, celebrul coregraf a dezvăluit că nu credea că își va iubi nepoții mai mult decât proprii copii.

“Darius e nepotul meu de la Dana, de la fiica mea cea mare și Ana Maria. Să știi că asta mi-am propus: dacă voi fi bunic, să încerc să-i determin încet și sigur să iubească sportul, bicicleta, alergarea și dansul.  Și uite că amândoi dansează. (…).

Dansul mi-a oferit tot și eu sunt dator ca pentru dans să fac tot ce e posibil să duc mai departe. Și asta și fac”, a mai spus artistul.

“Eu mă înțeleg foarte bine cu bunicul meu și nu mă supără”, a spus Darius.

“Da, îmi face toate poftele și îmi face toate poftele”, a afirmat nepoțica lui Nea Mărin.

Citește și...