Acasă » Exclusiv » Loredana Chivu riscă 7 ani de pușcărie! Fostul iubit i-a făcut plângere penală! Are patru capete grele de acuzare, iar sumele în joc sunt colosale

Loredana Chivu riscă 7 ani de pușcărie! Fostul iubit i-a făcut plângere penală! Are patru capete grele de acuzare, iar sumele în joc sunt colosale

De: Cristian Blanuta 12/09/2023 | 23:40
Loredana Chivu s-a apucat de OnlyFans anul trecut (Foto: Instagram)

Dificilă perioadă traversează Loredana Chivu, după despărțirea cu scântei de iubit! Cu mega-scanaluri a curs timpul pentru fosta asistentă a lui Capatos, care s-a trezit, în două rânduri (Vezi AICI descinderea la locuința din Lungulețu), cu executorul judecătoresc pe cap (Detalii AICI – i-a spart ușa cu bormașina). CANCAN.RO a relatat totul cu lux de amănunte și cu imagini, iar acum vă prezintă ultima acțiune a lui Dani Leș: i-a făcut două plângeri penale, iar acuzele sunt grave! Avem detaliile, în exclusivitate.

Delapidare, înșelăciune, abuz în serviciu și gestiune frauduloasă! Astea sunt învinuirile care i se aduc Loredanei Chivu de către Dani Leș, fostul iubit, dar și afaceristul care o angajase la una dintre firmele lui. Și care avea, apoi, să-i desfacă, în luna mai a acestui an, contractul de muncă. Doar că fosta asistentă a lui Capatos ar avea niște datorii, plăți făcute pentru ea de firma unde a lucrat, cât și bani luați în avans. Ar fi vorba despre aproximativ 850.000 de lei!

(CITEȘTE ȘI: ACUZAT CĂ A DAT BUZNA ÎN CASA LOREDANEI CHIVU FĂRĂ MOTIV ȘI I-A LUAT CANAPELELE, TELEVIZOARELE, GECILE DE BLANĂ ȘI FRIGIDERUL, FOSTUL IUBIT VINE CU DOVEZILE! PRIMA REACȚIE A LUI DANI LEȘ DE CÂND A ÎNCEPUT MEGA-SCANDALUL)

Loredana Chivu trăiește un calvar, de când s-a despărțit de iubitul ei, Dani Leș

Cum au fost motivate plângerile penale împotriva Loredanei Chivu

Iată cum au motivat avocații lui Dani Leș plângerile penale făcute împotriva Loredanei Chivu:

”Pârâta a fost angajata societății noastre, ocupând postul de manager marketing. În pofida faptului că a solicitat să fie plătită în numele său, dată fiind situația dificilă în care se afla, suma de 733.312,00 de lei, urmând a fi dedusă, ulterior, din salariul acesteia sau a fi restuită integral, aceasta a refuzat, fără vreo justificare, restituirea sumelor de bani”, se arată în plângere.

Care a continuat cu acuzele, de data aceasta către atribuțiile de serviciu, pe care Loredana Chivu le-ar fi încălcat. ”Pentru a înțelege dimensiunea relei-credințe de care numita dă dovadă și în continuarea comportamentului său infracțional, aceasta nu a înțeles nici măcar să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu.

Sumele plătite în numele angajatei noastre vor avea implicații fiscale pentru subscrisa, în conformitate cu art. 76 din Codul fiscal. Pe cale de consecință, avansurile salariale se impozitează ca orice venit de natură salarială, respectiv sunt supuse impozitul pe venit și contribuțiilor sociale obligatorii.

Procedura uzuală în astfel de situații impune ca avansurile necuvenite să fie reținute la data plății lichidării. În practică, atunci când angajatul urmează să plece din companie, i se calculează și drepturile aferente concediului de odihnă neefectuat.

Prin urmare, avansul se reține din suma totală însă, având în vedere că angajata noastră a primit toate drepturile salariale cuvenite, suntem în imposibilitatea obiectivă de a proceda la vreo reținere, pe cale de consecință, prezentul demers judiciar este singura modalitate prin intermediul căreia ne putem recupera sumele plătite.

Arătăm că ne constituim parte civilă cu suma de 733.312,00 de lei”, curge plângerea penală.

(NU RATA: A ÎNLOCUIT-O PE LOREDANA CHIVU CU ”SORA” EI! JURI CĂ-I FOSTA LOGODNICĂ! EA E NOUA BOMBĂ-SEXY A AFACERISTULUI, EX-ASISTENTĂ LA CAPATOS ȘI LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI)

Dani Leș și Loredana Chivu se află la cuțite

Loredana Chivu, concediată de la firma fostului iubit!

Loredana Chivu mai este acuzată că nu a răspuns unei convocări la sediul societății, unde era subiectul unei cercetări disciplinare, pentru că ar fi lipsit de la locul de muncă. Ar fi cerut rezilierea amiabilă a contractului de muncă, dar avea să fie, până la urmă, concediată.

”Nu a înțeles să se prezinte sau să invoce vreun motiv obiectiv de amânare. Obiectul cercetării disciplinare prealabile constă în faptul că nu s-a prezentat la locul de muncă și nu și-a îndeplinit obligațiile față de societate.

Pârâta a înțeles doar să ne comunice o adresă în data de 26.04.2023, după ce a primit convocarea subscrisei la cercetarea disciplinară, prin intermediul căreia ne solicita să încetăm contractul de muncă pe cale amiabilă, începând cu data de 26.04.2023, și să îi comunicăm adeverința de vechime și un extras din Revisal.

Am refuzat categoric încetarea contractului de muncă prin acordul părților, devreme ce exista o cercetare disciplinară în desfășurare.

Prin decizia 160/15.05.2023 i-am desfăcut contractul de muncă. Arătăm că ne constituim parte civilă cu suma de 125.334,23 de lei”, este motivul invocat de Dani Leș în cea de-a doua plângere penală.

(AFLĂ ȘI: ”M-A BĂTUT, M-A TERORIZAT! MI-A SPUS: ORI CU EL, ORI MOARTĂ!” DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE! CALVARUL PRIN CARE A TRECUT LOREDANA CHIVU ÎNTR-UN HOTEL DIN COLUMBIA)

Ce riscă Loredana Chivu dacă va pierde procesul cu fostul ei iubit, Dani Leș

Delapidarea – Art. 295

Însuşirea, folosirea sau traficarea de către un funcţionar public, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.

Gestiunea frauduloasă – Art. 242

Pricinuirea de pagube unei persoane, cu ocazia administrării sau conservării bunurilor acesteia, de către cel care are ori trebuie să aibă grija administrării sau conservării acelor bunuri se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Când fapta prevăzută în alin. 1 a fost săvârşită de administratorul judiciar, de lichidatorul averii debitorului sau de un reprezentant sau prepus al acestora, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani.

Înşelăciunea – Art. 244

Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Înşelăciunea săvârşită prin folosirea de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.

Abuzul de încredere – Art. 238

Însuşirea, dispunerea sau folosirea, pe nedrept, a unui bun mobil al altuia, de către cel căruia i-a fost încredinţat în baza unui titlu şi cu un anumit scop, ori refuzul de a-l restitui se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Tensiuni la Metrorex! 700 de posturi vor fi desființate, sindicaliștii amenință cu GREVA. „Doamne ferește!”
Tensiuni la Metrorex! 700 de posturi vor fi desființate, sindicaliștii amenință cu GREVA. „Doamne ferește!”
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
INCREDIBIL! De ce s-au despărțit, de fapt, Delia și Edi Iordănescu chiar înainte de nuntă
INCREDIBIL! De ce s-au despărțit, de fapt, Delia și Edi Iordănescu chiar înainte de nuntă
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Ceaușescu a plătit 60 de tone de aur pur pentru o colosală construcție din beton și fier. Aceasta funcționează impecabil și astăzi
Ceaușescu a plătit 60 de tone de aur pur pentru o colosală construcție din beton...
Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”
Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în...
Momentul în care o bombă rusească de 3 tone explodează în Harkov. A fost prima oară când rușii au lansat asemenea proiectile în Ucraina
Momentul în care o bombă rusească de 3 tone explodează în Harkov. A fost prima...
VIDEO&FOTO Noi imagini cu Putin, Kim, doi căței, un cal și o limuzină. „Ce drăguți sunt, păcat că or să ne arunce în aer pe toți”
VIDEO&FOTO Noi imagini cu Putin, Kim, doi căței, un cal și o limuzină. „Ce drăguți...
Parbriz spart de piatră. RCA-ul acoperă un astfel de incident?
Parbriz spart de piatră. RCA-ul acoperă un astfel de incident?
Irinel Columbeanu și Irinuca, lacrimi de fericire! „Îți mulțumesc, tata!” Irinel Columbeanu a rămas fără cuvinte
Irinel Columbeanu și Irinuca, lacrimi de fericire! „Îți mulțumesc, tata!” Irinel Columbeanu a rămas fără...
A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță.
A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții",...
Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia Sterp? Mama Geta se laudă cu cel mai mic preț de pe piață: „Noi o dăm mult mai ieftin. E treabă multă.”
Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia...
Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!
Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după...
Ce nu trebuie să facă elevii înainte de un examen. Profesor:
Ce nu trebuie să facă elevii înainte de un examen. Profesor: "Este absolut greşit"
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau mănânci „rahat”? Tu alegi!
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau...
Cum urmărești GRATIS meciul România – Belgia? Platformele unde vezi EURO 2024
Cum urmărești GRATIS meciul România – Belgia? Platformele unde vezi EURO 2024
Coliziune EPICĂ în spațiu, văzută cu cel mai puternic telescop al omenirii
Coliziune EPICĂ în spațiu, văzută cu cel mai puternic telescop al omenirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Orașul aflat în paragină care atrage în continuare turiști. Mulți vin aici să se bucure de plaje
Orașul aflat în paragină care atrage în continuare turiști. Mulți vin aici să se bucure...
Cât a ajuns să coste astăzi o porție de hamsie cu usturoi în Vama Veche. Prețul e uriaș, deși sezonul abia a început
Cât a ajuns să coste astăzi o porție de hamsie cu usturoi în Vama Veche....
Anunțul sosit acum: PUTIN nu va supraviețui!
Anunțul sosit acum: PUTIN nu va supraviețui!
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre rețaia cu Dragoș Bucur șiu familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre rețaia cu Dragoș Bucur șiu familia ei. Cum au...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Vremea se schimbă drastic. Vin ploile şi vijeliile. ANM: cod portocaliu în 12 judeţe şi cod galben în alte 11 judeţe
Vremea se schimbă drastic. Vin ploile şi vijeliile. ANM: cod portocaliu în 12 judeţe şi...
Mașinile din România care au interzis. Se aplică de astăzi, 22 iunie
Mașinile din România care au interzis. Se aplică de astăzi, 22 iunie
Se schimbă vremea brusc. Mare parte din țară va fi afectată
Se schimbă vremea brusc. Mare parte din țară va fi afectată
Bancul de sâmbătă | „Vreau să divorțez, domnule avocat!”
Bancul de sâmbătă | „Vreau să divorțez, domnule avocat!”
Ce putea să facă, la fiecare început de săptămână, Leonard Doroftei până să fie umilit şi numit cerşetor de către români!
Ce putea să facă, la fiecare început de săptămână, Leonard Doroftei până să fie umilit...
Un rapper cunoscut din România a murit la doar 22 de ani, după ce a intrat cu mașina într-un TIR
Un rapper cunoscut din România a murit la doar 22 de ani, după ce a...
Întâlnire plină de emoție! Irina și Irinel Columbeanu, din nou împreună după 6 ani de dor: ”Cel mai frumos și fericit moment”
Întâlnire plină de emoție! Irina și Irinel Columbeanu, din nou împreună după 6 ani de...
Gabriela Cristea nu mai suportă criticile din mediul online. Cum i-a răspuns prezentatoarea unei internaute care a jignit-o
Gabriela Cristea nu mai suportă criticile din mediul online. Cum i-a răspuns prezentatoarea unei internaute...
Cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are multe vitamine și calciu, e la fel de bun ca somonul și păstrăvul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are multe vitamine și calciu, e la...
Țara care are același steag ca al României. Se află într-unul din cele mai izolate locuri din lume, este bogată în aur și i se mai spune “Inima moartă a Africii”
Țara care are același steag ca al României. Se află într-unul din cele mai izolate...
×