Mama lui Dany Vicol, transfigurată de durere! Ce striga lângă sicriul fiului ei. IMAGINI EXCLUSIVE

Publicat: 12/09/2019 | 13:48

Scene emoționante s-au petrecut în fața casei lui Dany Vicol, la scurt timp după ce sicriul său a fost depus într-o mașină funerară. Mama tânărului nu a suportat să-l vadă plecând pentru totdeauna din sânul familiei și a cedat în fața emoțiilor puternice. Printre lacrimi, femeia și-a strigat suferința nemărginită pe care o trăiește de când a aflat că singurul copil care i-a mai rămas a murit fulgerător.

Citește și: Imaginile durerii. Victima lui Mario Iorgulescu, condusă cu lăutari pe ultimul drum

Ce a strigat mama lui Dany Vicol lângă sicriul acestuia

Mama lui Dany Vicol, soția lui, dar și celelalte rude și prieteni vor fi nevoiți să învețe să își trăiască viețile fără acesta de astăzi, ziua înmormântării sale. Îmbrăcată într-un tricou negru și cu poza preferată cu fiul său, mama tânărului s-a aplecat asupra coșciugului său și a început să îl jelească și să-i pună întrebări la care nu a primit niciun răspuns.

Citește și: Ți se sfâșie inima! Ce omagiu i-a adus lui Dany Vicol fetița sa, chiar înainte ca sicriul să fie scos din casă

“Nu pleca, băiatul meu! Nu pleca, mămicuța mea! Nu pleca, viața mea!” sunt rugămințile pe care mama lui Dany Vicol le-a strigat încontinuu timp de câteva minute ca-ntr-o melodie a durerii infinite pe care doar o femeie care își pierde copilul o poate înțelege. Cei prezenți nu au putut să își stăpânească lacrimile în fața unei asemenea scene.

Dany Vicol va fi înmormântat în cimitirul din Rudeni, o localitate componentă a orașului Chitila din județul Ilfov. Potrivit unor apropiați, el își va dormi somnul de veci alături de sora sa, care s-a stins la vârsta de șase ani din cauza unei maladii mortale.

Citește și: Mesajul cutremurător apărut pe coroana depusă la căpătâiul lui Dany Vicol. Toți cei prezenți au început să plângă

Dany Vicol a murit în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu

În vârstă de 24 de ani, Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în zorii zilei de duminică, 8 septembrie. La ora 03:05, în timp ce se afla pe Șoseaua Chitila, el a pierdut controlul noului său bolid – un Aston Martin DBS – și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un autoturism care circula regulamentar. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea tragediei s-a văzut că mașina fiului lui Gino Iorgulescu a luat foc în urma impactului. Matei, un martor la incidentul rutier, a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1. din România, că el l-a scos din autoturismul cuprins de flăcări pe băiatul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul i-a fost fatal lui Dany Vicol, care a fost proiectat din autoturismul personal la o distanță de 20 de metri. Matei a mai dezvăluit că tânărul de 24 de ani nu a murit pe loc, ci a mai trăit câteva secunde după impactul devastator și că a apucat să-l întrebe ceva.

Surse din Poliție au dezvăluit că acul vitezometrului de la mașina lui Mario Iorgulescu s-a oprit la 240 km/h. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză. Se mai întâmplă, în cazul accidentelor rutiere, ca acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.

Citește și...