Imaginile durerii. Victima lui Mario Iorgulescu, condusă fără lăutari pe ultimul drum

Autor: A.N.
Publicat: 12/09/2019 | 11:30

Durere fără margini în familia lui Dany Vicol, tânărul de 24 de ani, care a decedat în accidentul rutier provocat de fiul lui Gino Iorgulescu, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Victima lui Mario Iorgulescu va fi condusă astăzi de familie și prieteni pe ultimul drum. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, transmite live înmormântarea lui Dany Vicol.

Citește și: Mama lui Dany Vicol, transfigurată de durere! Ce striga lângă sicriul fiului ei. IMAGINI EXCLUSIVE

UPDATE 14:02 – A început ceremonia de înmormântare pentru Dany Vicol. Ulterior, sicriul lui va fi depus în mormântul pregătit în cimitirul din din Rudeni, o localitate componentă a orașului Chitila din județul Ilfov.

Citește și: Ți se sfâșie inima! Ce omagiu i-a adus fiica vitregă lui Dany Vicol, chiar înainte ca sicriul să fie scos din casă

Potrivit unor apropiați, el își va dormi somnul de veci alături de sora sa, care s-a stins la vârsta de șase ani din cauza unei maladii mortale.

Citește și: Ce s-a scris pe crucea lui Dany Vicol. Niciun lăutar nu a cântat la înmormântarea lui

LIVE. Imaginile durerii. Victima lui Mario Iorgulescu, condusă cu lăutari pe ultimul drum —> https://bit.ly/2kwrGkyNu ratati stirile zilei:Mama lui Dany Vicol, transfigurată de durere! Ce striga lângă sicriul fiului ei. IMAGINI EXCLUSIVE —> https://bit.ly/2lQtyEMEXCLUSIV. Mesajul cutremurător apărut pe coroana depusă la căpătâiul lui Dany Vicol. Toți cei prezenți au început să plângă :'( —> https://bit.ly/2m5RXq2BREAKING. Primele rezultate de la IML. Ce i-au găsit lui Mario Iorgulescu în sânge, pe lângă alcool —> https://bit.ly/2kcLA3F

Publicată de Cancan.ro pe Joi, 12 septembrie 2019

UPDATE 12:56 – Cortegiul funerar a plecat din fața casei tânărului de 24 de ani. Cu toții se îndreaptă spre biserica unde va avea loc slujba de înmormântare.

Citește și: Mesajul cutremurător apărut pe coroana depusă la căpătâiul lui Dany Vicol. Toți cei prezenți au început să plângă

LIVE. Imaginile durerii. Victima lui Mario Iorgulescu, condusă cu lăutari pe ultimul drum —> https://bit.ly/2kwrGkyNu ratati stirile zilei: BREAKING. Primele rezultate de la IML. Ce i-au găsit lui Mario Iorgulescu în sânge, pe lângă alcool —> https://bit.ly/2kcLA3FEXCLUSIV. Imaginile despre care va vorbi toata Romania! Cu cine se iubeste acum Liviu Varciu. Si-au oficializat realtia si au iesit impreuna in public. FOTO —> https://bit.ly/2m6i547

Publicată de Cancan.ro pe Joi, 12 septembrie 2019

UPDATE 12:21 – Potrivit unor surse din anturajul familiei lui Dany Vicol, ceremonia de înmormântare va începe în jurul orei 13:00.

UPDATE 12:07 – Mai multe mașini au fost încărcate cu zecile de coroane impresionante care au fost aduse în memoria lui Dany Vicol. Printre cei care i-au adus un omagiu emoționant se numără și bunicul tânărului al cărui destins s-a frânt fulgerător. 

Numeroase mașini au fost încărcate cu sutele de coroane aduse de cei care l-au iubit pe Dany Vicol © CANCAN.RO
Numeroase mașini au fost încărcate cu zecile de coroane aduse de cei care l-au iubit pe Dany Vicol © CANCAN.RO

UPDATE 11:55 – Numeroase persoane s-au strâns acasă la Dany Vicol ca să prezinte condoleanțe familiei sale, să-i aprindă lumânări la căpătâi și să își ia rămas bun de la el pentru totdeauna.

După cum puteți observa atât în poza de mai jos, dar și în cele din galeria foto a articolului, rudele și prietenii tânărului mort în accidentul de care se face vinovat Mario Iorgulescu poartă tricouri albe și negre pe care a fost imprimată poza lui Dany Vicol.

Citește și: Soția lui Dany Vicol, nedezlipită de sicriul bărbatului iubit. Imagini de la priveghiul tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. VIDEO

Imagine surprinsă cu câteva ore înainte de slujba de înmormântare a lui Dany Vicol © CANCAN.RO
Imagine surprinsă cu câteva ore înainte de slujba de înmormântare a lui Dany Vicol © CANCAN.RO

Știre inițială: În noaptea de sâmbătă spre duminică, un accident extrem de grav a avut loc pe șoșeaua Chitilei din Capitală. Bolidul de lux, condus de Mario Iorgulescu, a fost scăpat de sub control și a ajuns pe contrasens, acolo unde s-a izbit frontal de un alt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani, Dany Vicol, care a decedat în urma impactului violent. (NU RATA, AICI: VICTIMA LUI MARIO IORGULESCU ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA! A REFUZAT SĂ PLECE DE ACASĂ: ”I-A SPUS SOȚIEI LUI CĂ…”)

Familia și prietenii apropiați nu-și pot reveni din șoc. Soția lui Dany Vicol a stat de veghe neîncetat la căpătâiul tânărului, de când trupul neînsuflețit al lui Dany Vicol a fost adus acasă. Azi-noapte, un artist a cântat în memoria tânărului mort în urma accidentului produs de fiul președintelui LPF și a oferit dedicații emoționante atât părinților îndurerați, dar și soției lui Dany Vicol.

Slujba de înmormântare va avea loc în Rudeni, acolo unde locuiesc părinții tânărului de 24 de ani, iar Dany va fi îngropat în același loc unde este și sora lui, care a decedat în urmă cu câțiva ani, la vârsta fragedă de doar 6 ani, din cauza unei boli incurabile. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, transmite live înmormântarea lui Dany Vicol.

Un martor a povestit ultimele clipe de viață ale lui Dany Vicol

Matei este un șofer care a văzut incidentul înfiorător. De altfel, el este cel care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicați în tragedia înregistrată la finele săptămânii trecute în Chitila. (CITEȘTE ȘI: PRIMA DOVADĂ CLARĂ CĂ MARIO IORGULESCU ERA ”ABONATUL” UNUI TRAFICANT DE COCAINĂ!)

“Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis: «Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!». A apucat să mai clipească o dată și… gata! M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a mărturisit Matei într-un interviu oferit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Potrivit surselor din anchetă, acul vitezometrului din bordul bolidului de lux al lui Mario Iorgulescu s-ar fi oprit la 240 de km/h.

Mașina în care Dany Vicol și-a găsit sfârșitul este un morman de fiare vechi

Autovehiculul în care și-a găsit sfârșitul Dany Vicol, tânărul de 24 de ani, care a decedat în accidentul rutier provocat de fiul lui Gino Iorgulescu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a ajuns un morman de fiare vechi. Epava automobilului este depozitată în curtea Poliției, fiind obiectul unei anchete.

Imaginile nocturne ce au fost publicate, în premieră, de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, nu relevau adevăratele dimensiuni ale impactului dintre cele două mașini ce au fost implicate în tragicul eveniment ce a a avut loc în noapte de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei. La lumina zilei se poate observa cât de puternic a fost avariată mașina lui Dany Vicol. (VEZI ȘI: UNCHIUL VICTIMEI LUI MARIO: ”AM AVUT UN NOROC DE LA DUMNEZEU! EU, CU FIUL MEU, AM ÎNTÂRZIAT PUȚIN, LA MC DONALD’S, APOI…”)

Mașina în care Dany Vicol și-a găsit sfârșitul este un morman de fiare vechi

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...