Ce s-a scris pe crucea lui Dany Vicol. Niciun lăutar nu a cântat la înmormântarea lui

Publicat: 12/09/2019 | 14:29

Dany Vicol, tânărul care și-a pierdut viața în urma accidentului produs de Mario Iorgulescu, va fi înmormântat în această după-amiază. La plecarea cortegiului funerar din fața casei sale s-a văzut ce s-a scris pe crucea sa. Prezența lăutarilor la înmormântări este unul dintre obiceiurilor țiganilor din România, însă rudele tânărului de 24 de ani au decis să facă o excepție în cazul lui. Pe de altă parte, la priveghi… câțiva maneliști au interpretat cântece de jale.

Citește și: Mama lui Dany Vicol, transfigurată de durere! Ce striga lângă sicriul fiului ei. IMAGINI EXCLUSIVE

Ce s-a scris pe crucea lui Dany Vicol

Potrivit tradiției creștine, pe crucea celor decedați este scris numele din buletin, data nașterii, dar și cea a decesului, dar și acrostihul biblic I.N.R.I. – inițialele reprezintă inscripția pusă de Pilat pe crucea răstignirii Mântuitorului nostru: Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum (n.r.: Iisus Nazarineanul, Regele Iudeilor) și care apare pe un pergament desfășurat în partea superioară a crucii.

După cum puteți observa în imaginile din galeria foto, numele real al lui Dany Vicol este Daniel Andrei Vicol, născut pe 16.02.1995. La data morții a fost trecut: 8.09.2019. El a lăsat-o pe soția lui singură cu doi copii. Băiețelul de patru luni e al cuplului, iar fetița de șase ani este a partenerei sale dintr-o relație anterioară. Tânărul va fi înmormântat în cimitirul din Rudeni, o localitate componentă a orașului Chitila din județul Ilfov. Potrivit unor apropiați, el își va dormi somnul de veci alături de sora sa, care s-a stins la vârsta de șase ani din cauza unei maladii mortale.

Citește și: Mesajul cutremurător apărut pe coroana depusă la căpătâiul lui Dany Vicol. Toți cei prezenți au început să plângă

Dany Vicol a murit în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu

În vârstă de 24 de ani, Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în zorii zilei de duminică, 8 septembrie. La ora 03:05, în timp ce se afla pe Șoseaua Chitila, el a pierdut controlul noului său bolid – un Aston Martin DBS – și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un autoturism care circula regulamentar. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea tragediei s-a văzut că mașina fiului lui Gino Iorgulescu a luat foc în urma impactului. Matei, un martor la incidentul rutier, a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1. din România, că el l-a scos din autoturismul cuprins de flăcări pe băiatul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul i-a fost fatal lui Dany Vicol, care a fost proiectat din autoturismul personal la o distanță de 20 de metri. Matei a mai dezvăluit că tânărul de 24 de ani nu a murit pe loc, ci a mai trăit câteva secunde după impactul devastator și că a apucat să-l întrebe ceva.

Surse din Poliție au dezvăluit că acul vitezometrului de la mașina lui Mario Iorgulescu s-a oprit la 240 km/h. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză. Se mai întâmplă, în cazul accidentelor rutiere, ca acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.

Citește și...