Mama românului rănit în urma atacului din Las Vegas, un nou mesaj! Prietenii au avut lacrimi în ochi

Publicat: 10/10/2017 | 12:27

Carmen Iclodean, mama românului rănit grav în urma atentatului din Las Vegas, a făcut public un nou mesaj. Ea a dezvăluit că starea de sănătate a lui fiului său evoluează foarte bine, iar amănuntele oferite în anunţul postat pe Facebook i-a făcut pe toţi cei care îl cunosc pe Luca nu poată să-şi stăpânească lacrimile.

Luca Iclodean se numără printre supravieţuitorii masacrului dezlănţuit la începutul acestei luni în Las Vegas. Mama lui a postat pe internet un mesaj în care a mărturisit că tânărul se simte mai bine, iar medicii au decis să-l mute de la Terapie Intensivă.

„Se spune că o fotografie valorează cât o mie de cuvinte, dar această fotografie este nepreţuită. Fiul meu, Luca, a ieşit în sfârşit de la terapie intersivă şi se simte tot mai bine, pe zi ce trece. Drumul spre recuperare este lung, dar sunt profund recunoscătoare că are şansa să îl parcurgă”, a scris Carmen Iclodean pe pagiuna ei de Facebook.

Mama românului rănit în urma atentatului sângeros le-a mulţumit tuturor celor care au transmis mesaje de susţinere şi care au spus rugăciuni pentru el.

„M-a dat peste cap că am primit atâta susţinere, de când v-am rugat să vă rugaţi pentru Luca. Susţinerea voastră a fost ceea ce m-a ţinut puternică în ultimele săptămâni şi vă mulţumesc din adâncul inimii. În ciuda tragediei, mă bucur că mi s-a aminisit că lumea este un loc mai frumos, pentru că există oameni ca voi. Este mai mult bine în lume decât rău. Vă mulţumesc încă o dată că sunteţi aici pentru noi”, a mai notat mama lui Luca Iclodean pe Facebook.

Citește și...