Margherita are un nou iubit? S-a pozat alaturi de Aslan Sadeghi!

Publicat: 16/05/2018 | 18:55

Oficial, Margherita de la Clejani neagă faptul că ar fi îndrăgostită și ar avea o relație, însă, gesturile ei spun altceva. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Astăzi, fata Clejanilor a ieșit la o terasă de fițe din Corbeanca, o localitate aflată în apropierea Bucureștiului, împreună cu Aslan Sadeghi, un tânăr afacerist.  Margherita și Aslan Sadeghi au fost surprinși în ipostaze apropiate.

Citește și: Bianca Drăgușanu n-ar renunța vreodată la sex: „Este cel mai important!”

În această după-amiază, Margherita de la Clejani și Aslan Sadeghi au ciocnit câte un pahar cu vin roze. Ei au imortalizat unul dintre momentele întâlnirii lor, iar fotografia a ajuns pe rețelele de socializare. În timp ce tânărul afacerist a ales să o publice pe Insta Story, fata Clejanilor a postat-o pe contul ei de Instagram. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

Citește și: Adevărul despre relația dintre Giani Kiriță și Margherita de la Clejani: „M-am îndrăgostit!”

Cu toții au remarcat faptul că poza în care cei doi au gesturile unor iubiți a fost însoțită de un emoticon în formă de inimă roșie – culoarea dragostei.

Recent, Aslan Sadeghi a făcut public un mesaj care i-a pus pe mulți pe gânduri. „Nu îți dori o femeie «ușă de biserică». Usa bisericii se deschide pentru toții păcătoșii -❤️😍‼️#red #black #bestoftheday #style #influencer”, a scris tânărul afacerist pe pagina lui de Instagram.

❤️

A post shared by Margherita (@margherita_din_clejani) on

Cât cere Margherita de la Clejani pe un concert

 Margherita de la Clejani cere nu mai puțin de 2.500 de euro pe eveniment. „A venit timpul să mă dezvolt ca artist şi să-mi urmez propria carieră. Am ales să merg pe acest drum pentru că îmi plac reacţiile oamenilor când cânt, îmi place să le aduc bucurie şi zâmbetul pe buze cu muzica populară şi balcanică autentică. În plus, cred că e de datoria mea să duc mai departe tradiţia familiei mele”, a mărturisit Margherita de la Clejani. Taraful de la Clejani format din Viorica, Ioniță și copiii lor, dar și din câțiva instrumentiști, are un tarif de 5.000 de euro pe eveniment
Citește și...