Bianca Drăgușanu n-ar renunța vreodată la sex: „Este cel mai important!”

Publicat: 11/05/2018 | 19:00

Bianca Drăgușanu a găsit rețeta pentru o relație perfectă și a dezvăluit-o și altor curioși! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) 

Vedeta a mărturisit că o relație este asemenea unei șhaorme. Iar carnea este pasiunea dintre cei doi îndrăgostiți fără de care Bianca nu ar putea trăi. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DEZLĂNȚUITĂ: ”ÎMI PUN FUNDĂ CÂND VREAU, SORȚUL SEXY ȘI GĂTESC O CINĂĂ ROMANTICĂ ATUNCI CÂND VREAU!”)

Bianca n-ar renunța la sex

„Relația asta e ca o shaorma cu de toate, chiar așa și este. Din ce este făcută o shaorma așa și relațiile. Carnea reprezintă ingredientul principal, adică pasiunea. Chiar și psihologii spun că relația intimă este barometrul relației de cuplu: dacă în dormitor este bine orice problemă se poate remedia. Este foarte important. Dacă nu ai carne în shaorma nu ai nimic. Mai avem cartofii prăjiți. Carbohidrații ăștia se depun și lasă și urme, ba o celuliltă, ba un colăcel, sunt atașamentul și recunoștința. Murăturile sunt șosetele arunate prin casă, vasele nespălate de iubit, sau paharul pe care îl lasă „iubi” peste tot. Sosul de usturoi reprezintă toleranța. Dacă nu ai iubirea care să țină una legata de alta, ca lipia, e degeaba.”, a spus Bianca Drăgușanu, într-o emisiune tv.  (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) 

Citește și...