Bianca Drăgușanu, dezlănțuită: ”Îmi pun fundă când vreau, sorțul sexy și gătesc o cinăă romantică atunci când vreau!”

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 10/05/2018 | 20:01

Bianca Drăgușanu a vorbit, la emisiunea ”Te vreau lângă mine”, despre viața femeilor din anii 60 și a declarat că este fericită că nu a prins acele vremuri. Vedeta a spus că poate face ce vrea și când vrea, nu ca în acea perioadă.

“Sunt foarte fericită că m-am născut în epoca asta, jur. Avem tehnologie, avem mobilitate, avem industria frumuseții, ceva de vis. Și avem respect, mai ales respect.

Să vă zic de la ce ne-am luat. Cu toții avem grupurile noastre de prieteni cu care împărtășim toate fotografiile, toate bancurile și toate aberațiile astea pe care le vedem online.

Primesc azi dimineață un extras dintr-un articol despre ce anume erau învățate femeile în anii ’60: despre menaj, mariaj și pace domestică. Exista și  un manual… Citez: .

Acum, după toate astea, înțelegeți de ce eu sunt foarte fericită că ne-am născut în epoca asta. Mai ales că eu am muncit până în luna a noua și aveam o burtă de nu îmi vedeam vârfurile degetelor de la picioare… Nu este nimeni obligat să muncească pentru mine și pentru fetița mea. Și de aia sunt fericiă, că sunt om pe picioarele mele, că îmi pun fundă în păr exact când vreau eu, că îmi pun șorțul sexy și gătesc o cină romantică atunci când vreau doar eu.  Că îmi spăl copilul fără să mă oblige vreo lege sau vreun manual și mai ales că sunt om în toată firea și că iubitul meu îmi mulțumește  mereu pentru ceea ce sunt și pentru ceea ce fac, nu doar pentru că sunt eu o frumoasă și o deșteaptă”, a afirmat Bianca Drăgușanu la emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

Citește și...