Margherita de la Clejani nu se mai ascunde! Primele imagini cu noul ei iubit

Publicat: 29/04/2018 | 18:59

Margherita de la Clejani și-a găsit într-un sfârșit jumătatea. După ce s-a scris că bruneta are un iubit, ei bine aceasta a confirmat și a postat primele imagini pe rețelele de socializare, cu cel care i-a furat inima. Fiica Clejanilor pare foarte îndrăgostită de chipeșul brunet și este toată un  zâmbet când îi stă prin preajmă.

Dacă de fiecare dată când a fost întrebată dacă există cineva în viața ei, Margherita a susținut sus și tare că nu, iată că acum, chiar ea este cea care a împărtăşit, în public, imaginile cu noul ei iubit.

În urmă cu câteva luni, Margherita dezvăluia și cum ar trebui să fie cel care ar putea să-i cucerească inima: Nu sunt îndrăgostită. Nu a apărut Făt-Frumos. Vreau să fie frumos, deștept, să aibă bani în cont fără număr și mai multe mașini fițoase. Cu aceste cerințe ale mele, nu prea mari, uite că nu apare. Eu ofer dragoste. Nu îmi place să gătesc și nu o să gătesc niciodată. Prefer să fie om de afaceri, explica bruneta.

Cât cere Margherita pe un concert

Margherita de la Clejani o duce nespus de bine! Fiica Clejanilor are o carieră înfloritoare și deja se descurcă fără părinții ei. Taraful de la Clejani format din Viorica, Ioniță și copiii lor, dar și din câțiva instrumentiști, are un tarif de 5.000 de euro pe eveniment. Acum, după ce a lansat o piersă solo, Marga se duce singură la concerte și cere o sumă frumușică pentru prestația sa.

Margherita de la Clejani cere nu mai puțin de 2.500 de euro pe eveniment. „A venit timpul să mă dezvolt ca artist şi să-mi urmez propria carieră. Am ales să merg pe acest drum pentru că îmi plac reacţiile oamenilor când cânt, îmi place să le aduc bucurie şi zâmbetul pe buze cu muzica populară şi balcanică autentică. În plus, cred că e de datoria mea să duc mai departe tradiţia familiei mele”, a mărturisit Margherita de la Clejani.

Citește și...