Marius Elisei s-a filmat gol pușcă în cadă. Ce declarație de dragoste i-a făcut Oana Roman soțului ei

Publicat: 15/06/2019 | 14:34

Marius Elisei și-a lăsat fără cuvinte fanii, după ce a făcut public o scurtă înregistrare realizată într-un moment intim: gol pușcă în cada plină cu apă. Unii dintre cârcotași s-au grăbit să afirme că ar fi o trăsătură de familie, aducând în discuție că, în trecut, Oana Roman s-a pozat și ea complet goală în cadă, iar, în urmă cu câteva luni, vedeta a publicat o fotografie în care are doar un prosop în jurul corpului.

Citește și: Clipe de groază pentru Oana Roman, chiar în timpul unei vacanțe romantice

Marius Elisei s-a filmat gol pușcă în cadă

Soțul Oanei Roman și-a amuzat apropiații și fanii, pentru că pe imaginile pe care le-a filmat în timp ce se afla complet dezbrăcat în cadă, el a scris mesajul: “Ca o apă cristalină…” și a pus mai multe emoticoane simbolizează un râs forțat. De altfel, cuvintele notate pe filmare i-au dus pe toți cu gândul la videoclipul lui Cristi din Banat făcut pentru piesa care are același titlu.

Citește și: Misterul a fost elucidat! Câte kilograme are, de fapt, Oana Roman

Ce declarație de dragoste i-a făcut Oana Roman soțului ei

Dacă seara trecută, Marius Elisei și Oana Roman s-au relaxat după zborul cu avionul, astăzi, ei sărbătoresc la Cannes cinci ani de la cununia civilă. Fiica fostului ministru al României și-a surprins soțul cu o declarație de dragoste superbă.

“Azi – 5 ani de cand ne-am cununat in fata lui Dumnezeu! Te iubesc  si nu gasesc destule cuvinte sa-ti multumesc pentru ca datorita tie traiesc fericirea si implinirea unei familii si a unei iubiri atat de frumoase! La multi ani noua! @eliseimarius #instapic #mylife #mylove #myfamily”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii de mai jos, publicată pe Instagram.

Cei doi soți au lăsat-o pe fiica lor acasă ca să se bucure cât mai mult de timpul petrecut în această vacanță romantică.

Citește și...