Meci de baraj din preliminarile mondialului arbitrat de Ovidiu Haţegan!

Publicat: 08/11/2017 | 11:46
Meci de baraj din preliminarile mondialului arbitrat de Ovidiu Haţegan!

Arbitrul român Ovidiu Haţegan, a fost delegat de UEFA pentru a conduce meciul de baraj pentru Campionatul Mondial din Rusia de anul viitor dintre Irlanda de Nord şi Elveţia. Centralul arădean va fi ajutat la acest meci de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce Istvan Kovacs va fi rezervă.

Meciul dintre Irlanda de Nord şi Elveţia, programat joi de la ora „Windsor Park” de la ora 21:45, meciul fiind televizat în direct de Digi Sport, va fi al doilea  din această toamnă la care Haţegan va fi delegat în preliminariile CM 2018, după Ţara Galilor – Austria 1-0.

Considerat arbitrul român al momentului, Ovidiu Haţegan a arbitrat recent în Champions League meciul dintre FC Porto- RB Leipzig, scor  3-1. Jocul de mâine va fi al al 20-lea meci interţări din carieră pentru Ovidiu Haţegan.

Partida se anunţă a fi una foarte grea pentru centralul român, miza fiind de-a dreptul una uriaşă. Gazdele au declanşat războiul psihologic, ameninţându-i pe elveţieni că vor avea parte de un adevărat „iad” creat de cei 18.000 de spectatori care vor fi prezenţi mâine seară pe „Windsor Park”, unde Irlanda de Nord nu a pierdut în preliminarii, în ultimii patru ani, decât cu Portugalia şi Germania.

„O să vă pregătim Iadul! Nu ne temem de nimeni şi nimic când avem în spate 18.000 de fani. Windsor Park se va prăbuşi peste voi! Atuul atmosferei va fi crucial şi poate face diferenţa din tur”, a ameninţat nord-irlandezul Stuart Dallas înaintea meciului de mâine seară de la Belfast.

 

Cristi P.

Citește și...