Mesajul cutremurător postat de sora Ralucăi Noacă: “Ne-ai rupt inimile. Ce mă fac eu fără tine?”

Publicat: 11/01/2019 | 17:37

Lacrimi și durere fără margini, dar și multe regrete se află acum în sufletele rudelor și apropiaților Ralucăi Noacă. Sora ei mai mare și-a găsit abia astăzi puterea ca să scrie un mesaj în memoria frumoasei adolescente. Gândurile împărtășite pe o rețea de socializare i-au cutremurat pe mulți și i-au făcut să izbucnească în plâns. Tot Lorena a anunțat când va avea loc înmormântarea surorii sale, Raluca Noacă.

Citește și: Înfiorător! Cum arată după accident mașina în care se afla Raluca Noacă. Mesaje sfâșietoare transmise de apropiații copilei

Mesajul cutremurător postat de sora Ralucăi Noacă: “Ne-ai rupt inimile. Ce mă fac eu fără tine?”

Lorena, sora mai mare a Ralucăi Noacă, a transmis public un mesaj care îți frânge inima. Tânăra a comparat-o cu un trandafir pe cea care a câștigat titlul de “Miss Boboc” 2017 la Colegiul Tehnic “Al. I. Cuza” din Bârlad. De altfel, ea și-a pus atât la poza de profil de pe Facebook, dar și la cea de copertă câte un trandafir.

“Surioara mea, de ce ai plecat? Trandafirul meu. Ne-ai rupt inimile. Ce mă fac eu fără tine, sufletelul meu??? Ca m-ai lăsat singurică 😭 Dumneze să te ierte, îngeraș scump și drag. Te iubesc și te voi iubi toată viața mea și știu că vei fi alături de mine mereu. ❇” este mesajul cu care Lorena i-a făcut pe mulți să izbucnească în lacrimi.

Citește și: Drama neștiută a familiei Ralucăi Noacă, adolescenta care a murit în urma unui accident din Bârlad. Unii cred că este vorba despre un blestem

Când va fi Raluca Noacă înmormântată

Cu puțin timp înainte de lăsarea întunericului, tânăra a spus când va fi înmormântată sora ei, Raluca Noacă. Potrivit postării sale de pe pagina ei de Facebook, adolescenta de 15 ani, care a murit în urma accidentului teribil din județul Bârlad, va fi condusă pe ultimul drum marți, 15 ianuarie.

Citește și: Înainte să moară, Raluca Noacă a transmis un mesaj emoționant părinților ei. Ultima postare de pe Facebook

În această după-amiază, Lorena a anunțat pe Facebook când va fi condusă pe ultimul drum sora ei.
Citește și...