Mesajul dureros postat de iubitul Cristinei, românca moartă în accidentul din Italia, chiar în ziua fatidică! Semnul divin primit înainte de incident

Publicat: 12/10/2017 | 18:44

Povestea de dragoste dintre Cristina Boroiban şi italianul Fausto Berdini poate fi un scenariu de film de la Hollywood. Bărbatul, care se va ocupa de acum de creşterea fiicei lor, a povestit cum s-au cunoscut şi care e asemănarea dintre ziua în care s-au întâlnit prima dată şi ziua morţii româncei. După ce au aflat acest detaliu, mulţi l-au considerat un semn divin.

Fausto Berdini, iubitul româncei, a spus că povestea lor de iubire a început cu o cafea şi s-a terminat tot cu o ceaşcă cu mult iubita licoare neagră. Pe scurt, în ziua în care s-au cunoscut Cristina Boroiban i-a pregătit o cafea, iar cu câteva ore înainte de accident, el i-a făcut româncei o cafea.

Cristina Boroiban şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat cu maşina pe contrasens, unde s-a izbit puternic de o camionetă. Impactul a fost mortal pentru româncă. Desire, fiica ei de doar cinci ani, era în autoturism cu ea.

„Aveam atâtea de multe de făcut…aveam înainte o viaţă întreagă. Am făcut tot ce mi-a stat în puţinţă şi eu şo familia mea ca să o fac fericită. O mamă excepţională, o femeie dulce şi atentă…nu este posibil ca un moment de neatenţie să distrugă visele noastre…nu este posibil”, a mărturisit iubitul Cristinei Boroiban cu lacrimi în ochi, potrivit internazionale.il24.it

Cu sufletul îndurerat, italianul Fausto Berdini a mai spus că va avea grijă şi o va creşte pe fiica lor. Mai mult, a declarat iubitul româncei, el îi va ţine lui Desire trează memoria mamei sale şi a poveştii de dragoste care a dus la apariţia ei pe lume.

„Desire, a fost cel mai frumos cadou pe care Cristina ar fi putut să-mi dăruiască. Povestea noastră seamănă cu un basm. Ar putea fi ţesătura unui roman. Ne-am întâlnit într-un bar. Mi-a pregătit o cafea. Ieri la barul Sprint i-am făcut cafea. Da, totul a început şi sa încheiat cu o cafea.”, a mai adăugat italianul.

Fausto Berdini a distribuit în ziua morţii româncei o fotografie tristă, însoţită de un mesaj emoţionant.

“«Risipa de viaţă e reprezentată de dragostea pe care nu am putut să o dăruim, în puterea pe care nu am putut să o folosim, în prudenţa egoistă care ne-a împiedicat să ne asumăm riscuri şi în faptul că, odată ce am evitat această durere, ne-a lipsit fericirea.» *  Oscar Wilde *” e mesajul care însoţeşte imaginea alb-negru.

Cristina Boroiban ar fi trebuit să împlinească 29 de ani peste două luni, chiar în ziua de Crăciun. A.L., şoferul camionetei de 45 de ani, a fost externat în cursul zilei de ieri.

 

 

Citește și...