Mihai Trăistariu o comite din nou. S-a pozat gol pușcă, iar imaginile au ajuns pe internet

Publicat: 29/11/2018 | 09:32

Mihai Trăistariu o comite din nou, demonstrând că rămâne același artist nonconformist care stârnește polemici în urma aparițiilor din mediul online. De curând, vedeta s-a pozat gol pușcă, iar imaginile surprinzătoare au ajuns în mediul online.   (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Artistul a șocat încă o dată, iar mulți dintre cei care îl urmăresc se întreabă ce surprize va mai pregăti în viitor. Reacțiile sunt diverse, de fiecare dată. Trăistariu este aplaudat, criticat, îndemnat să renunțe sau, din contră, să meargă și mai departe.

Din fotografiile pe care le postează, reiese că Mihai Trăistariu se simte bine în trupul său pe care îl ”lucrează” cu pasiune crescândă. De curând, vedeta și-a „bucurat” fanii cu o fotografie nud, pur și simplu.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

„Îmi iubesc corpul și fundul”, stă scris alături de imaginea care s-a propagat rapid în mediul online. Totuși, cei care au aflat mai târziu despre această nouă fotografie controversată au avut surpriza să constate că Mihai Trăistariu a… șters-o. Însă există destule fotografii în care cântărețul poate fi admirat… la bustul gol.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Mihai Trăistariu șochează din nou

Mihai Trăistariu a avut o copilărie nefericită

Mihai Trăistariu a făcut niște dezvăluiri cutremurătoare de pe vremea în care era copil. Artistul a asistat la niște scene care l-au marcat pe viață. Certurile, dar și bătăile din familie se pare că erau la ordinea zilei. Mihai Trăistariu a avut o relație defectuoasă cu tatăl său și nu a putut să vorbească niciodată deschis cu el. (VEZI ȘI: CE NOTĂ A LUAT MIHAI TRĂISTARIU LA MATEMATICĂ? ARTISTUL ȘI-A FĂCUT PUBLICĂ DIPLOMA DE BACALAUREAT: „PENTRU CURIOȘI…”)

”Părinţii mei s-au iubit la început, pe parcurs nu s-au mai înţeles. Au stat şi în camere diferite. Dormeau separat. Mama tot a vrut divorţul. Erau bătăi în familie. O bătea taică-miu. A stat pentru că eram prea mulţi copii şi nu se descurca singură. Bătăile le-am văzut pe toate. Nu ştiam motivele pentru care se ceartă. Erau bătăi crunte. Nu ar trebui să povestesc. Bătăi îngrozitoare. Plângeam. Mie îmi era frică de taică-miu.”, a mărturisit Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)
Citește și...