Mircea Sandu: Oricine la FRF numai nu Burleanu!

Publicat: 29/12/2017 | 08:15
Mircea Sandu: Oricine la FRF numai nu Burleanu!

După ce recent a declarat că Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) se fae vinovat pentru situaţia în care se află fotbalul românesc, Mircea Sandu a ieşit din nou la atac. Fostul şef al FRF a spus că oricare dintre posibilii candidaţi la funcţia de preşdedinte al FRF, Ionuţ Lupescu, Ciprian Marica, Florin Prunea, Cristi Balaj şi Marcel Puşcaş au şanse de a-l înlocui cu brio pe Răzvan Burleanu şi de a readuce fotbalul românesc în prim plan. 

„Cinci nume vă dau pe loc: Lupescu, Marica, Prunea, Balaj, Puşcaş. Cinci, v-am spus cinci, Oricare dintre ei. Sigur că se poate extinde la cel putin 20 de persoane importante din fotbalul românesc. Din pacate, unii se ascund în spatele altora, spunând că e bine. Dar nu le e bine. Dar curge câte o firimitură acolo pentru ei şi e ok”, a declarat Mircea Sandu pentru Telekom Sport.

Recent, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat că ar fi bine ca alegerile pentru şefia FRF, care vor avea loc anul viitor, să fie câştigate de un fost fotbalist cu o echipă puternică în spate.

„Eu nu mai candidez, aşa că nu mă mai pot susţine. Nu ştiu cine va candida, nu am văzut pe cineva care să anunţe în mod cert că va candida. Deocamdată nu s-a anunţat nici data la care vor avea loc alegerile. Important este ca oamenii care vor candida să convingă pentru a putea înlocui ceea ce s-a întâmplat până acum rău în federaţie. Ar fi bine să apară la federaţie un fost jucător cu o echipă puternică în spate”, declara Mircea Sandu.

                                      

Cristi P.            

                          

                           

Citește și...