Acasă » Exclusiv » Moartea lui Irinel Columbeanu, marea dilemă a fostului milionar: „Aș da oricât să îmi spună cineva cât mai am de trăit”

Moartea lui Irinel Columbeanu, marea dilemă a fostului milionar: „Aș da oricât să îmi spună cineva cât mai am de trăit”

De: Ana Maria Păsat 03/06/2023 | 15:00

Ajuns la vârsta de 66 de ani, Irinel Columbeanu nu ne-a ascuns faptul că ar fi dispus să plătească oricât pentru a știi câți ani mai are de trăit. Iar dacă ar știi când i se apropie sfârșitul, un singur lucru nu l-ar mai repeta. Mai precis, nu s-ar mai căsători! Fostul om de afaceri de la Izvorani a mai mărturisit, într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, că personal crede că există „viață dincolo de moarte” și că a făcut și cercetări ân acest sens.

Irinel Columbeanu a trecut prin două momente de răscruce, care i-ar fi putut curma viața. Este vorba despre cele două atacuri cerebrale pe care le-a suferit, ultimul recent, pe care le-a depășit însă cu bine. Fostul soț al Monicăi Gabor ne-a dezvăluit însă că niciodată nu s-a temut de moarte, pentru că „există viață dincolo de moarte”, că ar plăti să afle cât mai are de trăit și că primul lucru pe care l-ar face dacă ar fi să i se spună cu aproximație când i se apropie sfârșitul, ar fi să-și găsească o parteneră cu care să-și petreacă restul vieții.

Irinel Columbeanu ar plăti ca să afle cât mai are de trăit

Totodată, fostul om de afaceri ne-a mai spus că n-a crezut niciodată în instituția căsătoriei și că nici măcar părinții săi nu au reușit să-i schimbe părerea, până când în viața sa a apărut Monica Gabor, cea care avea să-i devină soție și să-i dăruiască o fiică.

Ce-i lipsește cel mai mult la 66 de ani

CANCAN.RO: Ce vă lipsește cel mai mult acum, la 66 de ani?

Irinel Columbeanu: Nu cred că bănuiești răspunsul. Cel mai mult îmi lipsește o asistentă, nu una medicală, ci una care să mă ajute în ceea ce privește numeroasele probleme pe care le am pe cap. Pe unele am început să le mai și uit, să le încurc. De exemplu, mi-ar fi fost foarte utilă o doamnă, o domnișoară, care să mă fi ajutat să țin evidența tuturor lucrurilor pe care le-am discutat astăzi.

Ce așteptări are de la viitoarea parteneră

CANCAN.RO: Care ar fi profilul unei viitoare partenere?

Irinel Columbeanu: Nu ar trebui să aibă un profil de instagram, nu mă interesează acest lucru. Ci să fie o persoană deșteaptă, inteligentă, și mai ales respectuoasă cu mine, cu alți concetățeni, cu alte femei. Lista e prea lungă, dar nu vreau să se sperie nimeni.

CANCAN.RO: Este respectul cel mai important într-o relație?

Irinel Columbeanu: Da, cu siguranță e cel mai important.

CANCAN.RO: L-ați avut tot timpul de-a lungul căsniciei cu Monica?

Irinel Columbeanu: Eu l-am avut tot timpul pentru ea.

CANCAN.RO: Și invers?

Irinel Columbeanu: Întrebați-o pe Monica…

(VEZI ȘI: IRINEL COLUMBEANU, DEZVĂLUIRI DESPRE DISCUȚIILE CU MONICA GABOR. CE REACȚIE A AVUT FOSTA LUI SOȚIE DUPĂ CE I-A CITIT CĂRȚILE)

„Există viață dincolo de moarte”

CANCAN.RO: Cum vă simțiți cu sănătatea?

Irinel Columbeanu: Mă simt foarte bine, sunt foarte optimist în ceea ce mă privește, din toate punctele de vedere.

CANCAN.RO: V-a fost și vă e teamă de moarte?

Irinel Columbeanu: Nu mi-a fost niciodată teamă de moarte. Eu am niște credințe ale mele, pe care am încercat să le expun în volumele pe care le-am scris, concepțiile pe care le am eu despre viața de dincolo de moarte și despre alte lucruri convergente acestei noțiuni.

CANCAN.RO: Credeți că există viața dincolo de moarte?

Irinel Columbeanu: Da, da, sunt convins de acest lucru.

Am făcut niște cercetări în acest sens”

CANCAN.RO: Ce vă face să credeți asta?

Irinel Columbeanu: Am făcut niște cercetări în acest sens, într-un loc unde am lucrat mai mult timp, care se numea Institutul de Biologie și Nutriția Animalelor, Balotești. Am făcut aceste cercetări în colaborare cu un prieten de-al meu, care era din lumea fotbalului, dl doctor Florin Brătilă.

Persoanele care erau subalternii mei la Oficiul de Calcul, unde eu eram director,  tinerii mei cercetători, unul dintre ei un matematician de renume, s-au adunat și am făcut un fel ce cercetare, „domne, ce se întâmplă cu o persoană atunci când moare sau când se naște”. Păi lucrurile sunt destul de similare, în sensul că atunci când persoana respectivă dă ortul popii, are loc un oftat final, o expresie energetică, a cuantei ce lipsește ca energia internă a acelui organism să se desprindă de energia mediului înconjurător. La naștere e invers. Se petrece acel țipăt al noului născut, care reprezintă acea cuantă ce lipsește ca energia noului născut, să ajungă la energia mediului înconjurător, care sunt niște energii ciclice, ca niște sinusoide. De aceea, eu întreprindeam acest cercetări pentru că-mi închipuiam că dacă vom ajunge să descifrăm aceste taine ale naturii, vom putea pe baza măsurătorii, să putem prevedea, datorită ciclicitățiilor, a organismului și a mediului înconjurător, cât va trăi această persoană. Sunt convins că multă lume va da niște bani ca să știe când va muri.

(Nu rata: IRINEL COLUMBEANU ȘI-A LUAT „ADIO” DE LA FEMEILE TINERELE! CUM ARATĂ PARTENERA IDEALĂ PENTRU FOSTUL MILIONAR DE LA IZVORANI: „ÎMI DORESC PE CINEVA ÎN VIAȚA MEA!”)

Ar plăti ca să știe cât mai are de trăit

CANCAN.RO: Dumneavoastră ați da oricât ca să știți cât mai aveți de trăit?

Irinel Columbeanu: Da, aș face-o. Mi-ar plăcea, cu toate că poate s-ar duce puțin din misterul vieții și din plăcerea de a o putea trăi. Dar eu sunt așa, mai excentric.

CANCAN.RO: Dacă vi s-ar spune că mai aveți cinci ani de trăit, ce ați face mai întâi? Cum v-ați organiza viața?

Irinel Columbeanu: Aș crede că nu vor fi doar cinci ani, ci vor fi 50. Pot să vă spun și ce nu aș face. Nu m-aș mai însura încă o dată. Și ce aș face, ar fi să găsesc o persoană cu care să împărtășesc bucuria de a trăi.

CANCAN.RO: Nu vă mai vedeți mire?

Irinel Columbeanu: Categoric nu. Eu i-am sugerat lui Nicușor Stan ca în acest loc să organizeze nu numai nunți, ci și divorțuri. Și acestea pot fi un motiv de bucurie. Uneori pentru bărbați, alteori pentru femei, de la caz la caz.

(CITEȘTE ȘI: DERAPAJ GROSOLAN AL LUI IRINEL COLUMBEANU. ÎL APĂRĂ PE DAN DIACONESCU ÎN SCANDALUL CU MINORE. “NU MAI EXISTĂ VIRGINE LA 11 ANI!”)

„Divorțul a fost un moment de bucurie”

CANCAN.RO: Pentru dumneavoastră, divorțul a fost un moment de bucurie?

Irinel Columbeanu: Da, atunci când am divorțat, a fost un moment de bucurie.

CANCAN.RO: Care ar fi motivul?

Irinel Columbeanu: Pentru că divorțul a atras și o atenție deosebită din partea presei. Acest lucru cred că a torturat-o îndeajuns pe fiica mea, pe Irina. Așa că am fost bucuros, poate chiar fericit, atunci când acel bâlci a luat sfârșit.

N-a crezut niciodată în instituția căsătoriei

CANCAN.RO: De ce sunteți așa decis să nu vă mai însurați? Nu mai credeți în instituția căsătoriei?

Irinel Columbeanu: N-am crezut niciodată în această instituție. Până și părinții mei s-au ținut de capul meu, ca să reușească să mă convingă. Nu au putut, dar a reușit Monica.

CANCAN.RO: Ce n-ați mai face în acest moment?

Irinel Columbeanu: N-aș mai sta de vorbă cu presa. Mi-a ruinat multe aventuri în perspectivă, multe legături cu femei. Și nu e deloc plăcut să fii împreună cu cineva care e tot timpul în atenția camerelor de luat vederi.

„Atunci a fost momentul în care am greșit”

CANCAN.RO: Ați avut totuși și un reality show, cu acordul cuplului..

Irinel Columbeanu: Atunci a fost momentul în care am greșit. Atunci când am acceptat această propunere a prietenului meu Boby Păunescu. Avea pe atunci canalul B1. Am impresia că acest blestem, deși e mult spus, l-a ajuns și pe el.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Ana Maria Pasat este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București A fost redactor la Cotidianul, Sportul Românesc, Ring, Libertatea, Playtech, redactor șef adjunct la Ziarul si Umbra și șef departament la Gardianul, citeste mai mult
Parteneri
Un turist a gătit ouă-ochiuri în balconul unui hotel din Dubai. Imaginile au devenit VIRALE
Un turist a gătit ouă-ochiuri în balconul unui hotel din Dubai. Imaginile au devenit VIRALE
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Cuplul Doina Teodoru-Cătălin Scărlătescu a bătut recordul la vacanțe: „Ne-am dorit mai mult timp pentru noi”
Cuplul Doina Teodoru-Cătălin Scărlătescu a bătut recordul la vacanțe: „Ne-am dorit mai mult timp pentru...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune maximă, se apropie de dezastru
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune...
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai bun produs
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
Petru, românul ucis în Congo de rebelii M23, era la ultima misiune și urma să vină acasă:
Petru, românul ucis în Congo de rebelii M23, era la ultima misiune și urma să...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
Ce a găsit NASA pe exteriorul STAȚIEI SPAȚIALE INTERNAȚIONALE? Sunt VII!
Ce a găsit NASA pe exteriorul STAȚIEI SPAȚIALE INTERNAȚIONALE? Sunt VII!
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Leii vor uimi pe toată lumea! Alte 2 zodii vor reuși să atragă atenția. Astrologii au făcut dezvăluirea
Leii vor uimi pe toată lumea! Alte 2 zodii vor reuși să atragă atenția. Astrologii...
Cinci zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 20 iunie. Își schimbă viața, au parte de împăcări, iar norocul le surâde pe toate planurile
Cinci zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 20 iunie. Își schimbă viața, au...
Verdict pentru șoferii români: NU se consideră accident. Se încadrează la tentativă de omor
Verdict pentru șoferii români: NU se consideră accident. Se încadrează la tentativă de omor
Oana Roman, anunţ „matrimonial” pe Facebook, îşi caută un soţ care să o ducă pe Coasta de Azur: „Divorțată după un mariaj mega toxic”
Oana Roman, anunţ „matrimonial” pe Facebook, îşi caută un soţ care să o ducă pe...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
ZF: Aproape 77.000 de români bogaţi au depozite mari la bănci, peste plafonul garantat de 100.000 de euro
ZF: Aproape 77.000 de români bogaţi au depozite mari la bănci, peste plafonul garantat de...
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la...
Gestul care te poate lăsa fără permis. Mulți șoferi încalcă această regulă
Gestul care te poate lăsa fără permis. Mulți șoferi încalcă această regulă
Cum poți să iei peste 6.000 de lei PENSIE la recalculare, după 22 de ani de muncă
Cum poți să iei peste 6.000 de lei PENSIE la recalculare, după 22 de ani...
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: Românul ăsta mare şi prost
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: Românul ăsta...
Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă
Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt, relația dintre cei doi: ”Ne întâlnim”
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
Actorul Marius Manole a răbufnit după ce un telefon a sunat în timpul unui spectacol. Vorbe dure adresate publicului
Actorul Marius Manole a răbufnit după ce un telefon a sunat în timpul unui spectacol....
Avertisment pentru 4 zodii, de la Marian Golea! A început o perioadă de schimbări și câștiguri, care durează până-n iulie
Avertisment pentru 4 zodii, de la Marian Golea! A început o perioadă de schimbări și...
Fructul ieftin și delicios care face minuni pentru rinichi. Te hidratează și are un efect similar cu cafeaua
Fructul ieftin și delicios care face minuni pentru rinichi. Te hidratează și are un efect...
×